0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως σε βοηθάει αυτό;https://belopoulos.blogspot.gr/2016/03/MiraRothenberg.html#axzz59qnjOKatΤο βιβλίο πώς το βρήκατε; Σας το έδωσαν ηλεκτρονικά;
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία στην εξεταστική! Υπάρχει κάποιος που να έχει δώσει τα μαθήματα 526, 521, 510 και 400, και να θέλει να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του; Οτιδήποτε κι αν είναι είναι δεκτό! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Από τα μαθήματα που αναφέρεις έχω δώσει το 521. Θεωρώ ότι είναι σχετικά βατό μάθημα. Έχει 2 εργασίες (δεν είναι δύσκολες ούτε μεγάλες) που αξιολογούνται και κάθε εβδομάδα από μία δραστηριότητα. Οι εβδομαδιαίες δραστηριότητες είναι μικρές και εύκολες που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο. Στο τέλος οι εξετάσεις είναι με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Για το μάθημα αυτό χρειάζεται να διαβάσεις μόνο από το βιβλίο του Στασινού το οποίο είναι όλο εντός ύλης. Απλά επειδή οι ερωτήσεις είναι ανοικτού τύπου και χρειάζεται να γράφεις πολλά δεν θα έχεις τον χρόνο να ψάχνεις στο βιβλίο. Αυτό που έκανα εγώ και με βοήθησε είναι να κάνω μία γρήγορη ανάγνωση όλο το βιβλίο και να σημειώνω σε ένα τετράδιο σε ποιες σελίδες βρίσκεται το κάθε θέμα.