0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!Το σ/κ έδωσα τα δυο μου μαθήματα. Ξεχώρισα μια κύρια διαφορά. Το μάθημα στο οποίο γράψαμε με ανοικτές σημειώσεις είχε δυσκολότερα θέματα από το άλλο. Λογικό θα μου πείτε και θα συμφωνήσω. Γενικά, νομίζω πως τα θέματα ήταν αναμενόμενα και (κλασικά) αν είχες ασχοληθεί όλο το τετράμηνο, διαβάζοντας και πραγματοποιώντας τις εργασίες (χωρίς να μένεις πίσω), μπορούσες να γράψεις. Στο μάθημα της Ποιοτικής έρευνας αυτό με τις ανοικτές σημειώσεις (511) νομίζω πως τα θέματα ήταν πολλά. Δεν πρόλαβα να τα γράψω όλα. Στο άλλο μάθημα που έδωσα, φιλοσοφικές διαστάσεις, νομίζω τα θέματα ήταν ευκολότερα. Αυτά, μην αγχώνεστε όσοι ξεκινάτε τώρα. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα στο διάβασμά σας θα τα καταφέρετε.Καλημέρα!
καλημερα σας!εχω περασει και εγω σε αυτο το περιβόητο μεταπτυχιακο της Κυπρου Ηγεσια στην Εκπαιδευση. εχω πληρώσει τα πρωτα 455 ευρω εδω και μια εβδομαδα και δεν εχω κανενα νεοτερο απο αυτους. Υπαρχει καποιος που ξεκιναει τωρα τον Οκτωμβριο?
Το ίδιο θα παρακολουθήσουμε Κατερίνα...και ψάχνω να βρω ακρη με τη δήλωση των μαθημάτων! Μην έχεις πρόβλημα με το οικονομικό..θα σε ενημερώσουν..!
Παιδιά και εγώ είμαι στην Ηγεσία αλλά πάμε αν θέλετε στο συγκεκριμένο θέμα για να μην είμαστε off