0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα!!!!Μπράβο σε όλους όσους απαντούν και ασχολούνται....πραγματικά όλα όσα διάβασα μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα!!! Θέλω να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου το εξής: Απολύθηκα στισ 15.6.11 και έκανα τα χαρτιά μου στις 16.6.11, η απόφαση μου είπαν πως θα βγει στις 26.7.11 αλλά επειδή εγώ θα απουσιάζω θα πάω στις 2.8.11 θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πότε θα πάρω τα λεφτά? Εν τω μεταξύ θα πρέπει να ανανεώσω την κάρτα που μου έδωσαν?
Σχετικά με την κάρτα ανεργίας συνήθως (για εμας τους εκπαιδευτικούς) μας ζητούν τρίμηνη ανανέωση για να μην πηγαινοερχόμαστε κάθε μήνα στον ΟΑΕΔ , όμως αν δεν σου διευκρίνησαν κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να ρωτήσεις ξανά στον ΟΑΕΔ.
Αν εγκριθεί η αίτησή σου, δε χρειάζεται να ανανεώνεις την κάρτα σου μέχρι τη λήξη της επιδότησης. Ουσιαστικά την κάρτα ανεργίας την ανανεώνουμε μόνο την περίοδο που δεν επιδοτούμαστε.
Μια χρονια μου είχαν πει να πηγαίνω μια φορά το τρίμηνο για ανανέωση κάρτας.
Για την ανανέωση της κάρτας τί χρειάζεται να κρατάμε μαζί μας;
Παράθεση από: Iris_ στις Ιούνιος 17, 2011, 08:50:38 μμΓια την ανανέωση της κάρτας τί χρειάζεται να κρατάμε μαζί μας;Την κάρτα σου και την ταυτότητα. Δε νομίζω ότι απαιτείται κάτι άλλο.
αυτό ακριβώς μου τόνισαν.να πάω για το επίδομα στις τάδε του μήνα, αλλά να μην ξεχάσω να πάω νωρίτερα στην ημερομηνία που πρέπει για την ανανέωση της κάρτας.