*

Αποστολέας Θέμα: Από την αίτηση ως την έγκριση και λήψη του ταμείου ανεργίας  (Αναγνώστηκε 271790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daizy

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Από την αίτηση ως την έγκριση και λήψη του ταμείου ανεργίας
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 02, 2011, 08:12:17 pm »
Τελικά η υπηρεσία του ΟΑΕΔ σε όλες τις πόλεις έχει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος klasikos

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο διδάσκων διδάσκεται
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 04, 2011, 06:43:19 pm »
Έκανα κι εγώ αίτηση στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας. Πάνω στην αίτηση γράφει ημ/νία προσέλευσης 12/08. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει την ημ/νία αυτή να δώσω το "παρών" στον ΟΑΕΔ, για να μπουν τα χρήματα στην τράπεζα; Επίσης, ενώ γράφτηκα στον ΟΑΕΔ ως άνεργος (απολυθείς), μου έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά που προσκόμισα και μου είπαν να ξαναπεράσω και να τους τα ξαναδώσω, όταν έρθει η φορολογική μου δήλωση από το αρμόδιο υπουργείο. Να σημειωθεί ότι στα δικαιολογητικά είχα συμπεριλάβει το Ε1. Έτσι, έμεινε σαν εκκρεμότητα ότι "χρωστάω" τη φορολογική δήλώση.  :-\
Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει... (Ελύτης)

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 05, 2011, 12:33:56 am »
Έκανα κι εγώ αίτηση στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας. Πάνω στην αίτηση γράφει ημ/νία προσέλευσης 12/08. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει την ημ/νία αυτή να δώσω το "παρών" στον ΟΑΕΔ, για να μπουν τα χρήματα στην τράπεζα; Επίσης, ενώ γράφτηκα στον ΟΑΕΔ ως άνεργος (απολυθείς), μου έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά που προσκόμισα και μου είπαν να ξαναπεράσω και να τους τα ξαναδώσω, όταν έρθει η φορολογική μου δήλωση από το αρμόδιο υπουργείο. Να σημειωθεί ότι στα δικαιολογητικά είχα συμπεριλάβει το Ε1. Έτσι, έμεινε σαν εκκρεμότητα ότι "χρωστάω" τη φορολογική δήλώση.  :-\
Ναι, με την παρσουσία σου στον ΟΑΕΔ θα μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό σου, αν φυσικά έχει εγκριθεί η επιδότησή σου. Παράξενο που σου τα έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά, επειδή σου έλειπε ένα. Άσε που δεν καταλαβαίνω τι την ήθελαν τη φορολογική σου δήλωση, εφόσον τους πήγες το Ε1 και πώς γίνεται να έχεις το Ε1 και να μην έχεις τη φορολογική σου δήλωση. Λίγο μπερδεμένα μας τα λες!

Πάντως και μόνο που κατάφερες να κάνεις αίτηση για το ταμείο ανεργίας, έστω και με εκκρεμότητα, είναι σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...  ;D

Αποσυνδεδεμένος klasikos

• Πλήρες μέλος
  • Ο διδάσκων διδάσκεται
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 05, 2011, 09:16:38 am »
Ναι, με την παρσουσία σου στον ΟΑΕΔ θα μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό σου, αν φυσικά έχει εγκριθεί η επιδότησή σου. Παράξενο που σου τα έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά, επειδή σου έλειπε ένα. Άσε που δεν καταλαβαίνω τι την ήθελαν τη φορολογική σου δήλωση, εφόσον τους πήγες το Ε1 και πώς γίνεται να έχεις το Ε1 και να μην έχεις τη φορολογική σου δήλωση. Λίγο μπερδεμένα μας τα λες!

Πάντως και μόνο που κατάφερες να κάνεις αίτηση για το ταμείο ανεργίας, έστω και με εκκρεμότητα, είναι σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...  ;D
Lasid, ευχαριστώ για την άμεση και έγκυρη απάντησή σου  :D . Ο λογιστής μού έδωσε το Ε1. Έχεις δίκιο: Μπερδεμένα τα έγραψα  ;D . Λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα "φορολογική δήλωση" αντί "εκκαθαριστικό". Λογικά θα μου έρθει τον Αύγουστο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2011, 09:18:44 am από klasikos »
Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει... (Ελύτης)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 05, 2011, 11:33:13 am »
Ναι, με την παρουσία σου στον ΟΑΕΔ θα μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό σου, αν φυσικά έχει εγκριθεί η επιδότησή σου. Παράξενο που σου τα έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά, επειδή σου έλειπε ένα. Άσε που δεν καταλαβαίνω τι την ήθελαν τη φορολογική σου δήλωση, εφόσον τους πήγες το Ε1 και πώς γίνεται να έχεις το Ε1 και να μην έχεις τη φορολογική σου δήλωση. Λίγο μπερδεμένα μας τα λες!

Lasid, ευχαριστώ για την άμεση και έγκυρη απάντησή σου  :D . Ο λογιστής μού έδωσε το Ε1. Έχεις δίκιο: Μπερδεμένα τα έγραψα  ;D . Λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα "φορολογική δήλωση" αντί "εκκαθαριστικό". Λογικά θα μου έρθει τον Αύγουστο.
Δεν πειράζει όλοι μπερδευόμαστε κάποια στιγμή. Το ζήτημα είναι γιατί δεν τους αρκούσε η φορολογική δήλωση και περιμένουν το εκκαθαριστικό. Οι περισσότεροι καταθέσαμε την αίτηση για ταμείο ανεργίας με τη φορολογική μας δήλωση και ήταν αρκετό αυτό για τον ΟΑΕΔ. Έπρεπε να το δεχτούν χωρίς εκκρεμότητα.

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 05, 2011, 12:16:04 pm »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 05, 2011, 12:34:57 pm »
την εκτακτη εισφορα να τη ζητησει απο το λατση το βαρδινογιαννη και τους λοιπους εχοντες και οχι απο εμας.παντα εμεις πληρωνουμε ............

Αποσυνδεδεμένος Touristakos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 05, 2011, 04:32:18 pm »
Γραφτηκα σημερα ταμειο και μου παν οτι θα πληρωθω στις 13 Σεπτεμβρη για πρωτη φορα. Πολυ αργα δεν ειναι? Περσι θυμαμαι καπου μεσα Αυγουστου ειχα παει για την πρωτη πληρωμη.

Συνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 05, 2011, 04:39:01 pm »
Γραφτηκα σημερα ταμειο και μου παν οτι θα πληρωθω στις 13 Σεπτεμβρη για πρωτη φορα. Πολυ αργα δεν ειναι? Περσι θυμαμαι καπου μεσα Αυγουστου ειχα παει για την πρωτη πληρωμη.
Προφανώς είναι τόσες πολλές οι αιτήσεις επιδότησης που έχουν και για αυτό δεν προλαβαίνουν να τις διεκπεραιώσουν νωρίτερα, όπως και πέρυσι. Η ουσία είναι ότι δεν πρόκειται να χάσεις καμιά μέρα επιδότησης. Θα τα πάρεις όλα αναδρομικά, ακόμα κι αν είναι καθυστερημένα. Μέχρι τότε θα τρως από τις αποταμιεύσεις σου. ::)

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:36:22 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα χρειάζομαι μια διευκρίνιση. Έκανα σήμερα τα χαρτιά μου στον οαεδ για το ταμείο και ο υπάλληλος μου είπε να περάσω στις 25/8 για να πληρωθώ. Σαν μεγάλο δεν είναι το χρονικό διάστημα?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)