0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έκανα κι εγώ αίτηση στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας. Πάνω στην αίτηση γράφει ημ/νία προσέλευσης 12/08. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει την ημ/νία αυτή να δώσω το "παρών" στον ΟΑΕΔ, για να μπουν τα χρήματα στην τράπεζα; Επίσης, ενώ γράφτηκα στον ΟΑΕΔ ως άνεργος (απολυθείς), μου έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά που προσκόμισα και μου είπαν να ξαναπεράσω και να τους τα ξαναδώσω, όταν έρθει η φορολογική μου δήλωση από το αρμόδιο υπουργείο. Να σημειωθεί ότι στα δικαιολογητικά είχα συμπεριλάβει το Ε1. Έτσι, έμεινε σαν εκκρεμότητα ότι "χρωστάω" τη φορολογική δήλώση.
Παράθεση από: klasikos στις Ιουλίου 04, 2011, 06:43:19 pmΈκανα κι εγώ αίτηση στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας. Πάνω στην αίτηση γράφει ημ/νία προσέλευσης 12/08. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει την ημ/νία αυτή να δώσω το "παρών" στον ΟΑΕΔ, για να μπουν τα χρήματα στην τράπεζα; Επίσης, ενώ γράφτηκα στον ΟΑΕΔ ως άνεργος (απολυθείς), μου έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά που προσκόμισα και μου είπαν να ξαναπεράσω και να τους τα ξαναδώσω, όταν έρθει η φορολογική μου δήλωση από το αρμόδιο υπουργείο. Να σημειωθεί ότι στα δικαιολογητικά είχα συμπεριλάβει το Ε1. Έτσι, έμεινε σαν εκκρεμότητα ότι "χρωστάω" τη φορολογική δήλώση. Ναι, με την παρσουσία σου στον ΟΑΕΔ θα μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό σου, αν φυσικά έχει εγκριθεί η επιδότησή σου. Παράξενο που σου τα έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά, επειδή σου έλειπε ένα. Άσε που δεν καταλαβαίνω τι την ήθελαν τη φορολογική σου δήλωση, εφόσον τους πήγες το Ε1 και πώς γίνεται να έχεις το Ε1 και να μην έχεις τη φορολογική σου δήλωση. Λίγο μπερδεμένα μας τα λες!Πάντως και μόνο που κατάφερες να κάνεις αίτηση για το ταμείο ανεργίας, έστω και με εκκρεμότητα, είναι σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 05, 2011, 12:33:56 amΝαι, με την παρουσία σου στον ΟΑΕΔ θα μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό σου, αν φυσικά έχει εγκριθεί η επιδότησή σου. Παράξενο που σου τα έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά, επειδή σου έλειπε ένα. Άσε που δεν καταλαβαίνω τι την ήθελαν τη φορολογική σου δήλωση, εφόσον τους πήγες το Ε1 και πώς γίνεται να έχεις το Ε1 και να μην έχεις τη φορολογική σου δήλωση. Λίγο μπερδεμένα μας τα λες!Πάντως και μόνο που κατάφερες να κάνεις αίτηση για το ταμείο ανεργίας, έστω και με εκκρεμότητα, είναι σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες... Lasid, ευχαριστώ για την άμεση και έγκυρη απάντησή σου . Ο λογιστής μού έδωσε το Ε1. Έχεις δίκιο: Μπερδεμένα τα έγραψα . Λόγω κεκτημένης ταχύτητας έγραψα "φορολογική δήλωση" αντί "εκκαθαριστικό". Λογικά θα μου έρθει τον Αύγουστο.
Ναι, με την παρουσία σου στον ΟΑΕΔ θα μπούνε τα χρήματα στο λογαριασμό σου, αν φυσικά έχει εγκριθεί η επιδότησή σου. Παράξενο που σου τα έδωσαν πίσω όλα τα δικαιολογητικά, επειδή σου έλειπε ένα. Άσε που δεν καταλαβαίνω τι την ήθελαν τη φορολογική σου δήλωση, εφόσον τους πήγες το Ε1 και πώς γίνεται να έχεις το Ε1 και να μην έχεις τη φορολογική σου δήλωση. Λίγο μπερδεμένα μας τα λες!Πάντως και μόνο που κατάφερες να κάνεις αίτηση για το ταμείο ανεργίας, έστω και με εκκρεμότητα, είναι σημαντικό. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 05, 2011, 12:16:04 pm
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 05, 2011, 12:18:22 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 05, 2011, 12:16:04 pm
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 05, 2011, 12:21:47 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 05, 2011, 12:18:22 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 05, 2011, 12:16:04 pm
Γραφτηκα σημερα ταμειο και μου παν οτι θα πληρωθω στις 13 Σεπτεμβρη για πρωτη φορα. Πολυ αργα δεν ειναι? Περσι θυμαμαι καπου μεσα Αυγουστου ειχα παει για την πρωτη πληρωμη.