0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα χρειάζομαι μια διευκρίνιση. Έκανα σήμερα τα χαρτιά μου στον οαεδ για το ταμείο και ο υπάλληλος μου είπε να περάσω στις 25/8 για να πληρωθώ. Σαν μεγάλο δεν είναι το χρονικό διάστημα?
Υπαρχει περιπτωση ενω μας ειπαν απο τον οαεδ να περασουμε συγκεκριμενη μερα να παρουμε το επιδομα,να μν εχει γινει δεκτη η αιτηση;
κατά τη γνώμη μου σχεδόν απίθανο, διότι τα ελέγχουν τα ένσημα επί τόπου όταν γίνεται η διαδικασία.
ξέρω περιπτώσεις που ήταν οριακά στο να το πάρουν π.χ. 123 ένσημα και με μια διαδικασία σαν ένσταση, τελικά τους ενέκριναν το επίδομα. δεν γνωρίζω την ακριβή διαδικασία, αλλά θυμάμαι ότι είχαν απευθυνθεί στο διευθυντή του κπα.
Παράθεση από: s.t.a.r. στις Ιουλίου 05, 2011, 10:57:42 pmΥπαρχει περιπτωση ενω μας ειπαν απο τον οαεδ να περασουμε συγκεκριμενη μερα να παρουμε το επιδομα,να μην εχει γινει δεκτη η αιτηση;δε νομίζω...
Υπαρχει περιπτωση ενω μας ειπαν απο τον οαεδ να περασουμε συγκεκριμενη μερα να παρουμε το επιδομα,να μην εχει γινει δεκτη η αιτηση;
Μηπως ξερετε σε ποσο διαστημα πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το ταμειο ανεργιας;Δεν εχω ετοιμα τα δικαιολογητικα. Απολυθηκα στις 30-6-2011.
μηπως ξερετε σε ποσο διαστημα πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το ταμειο ανεργιας δεν εχ ετοιμα τα δικαιολογητικα απολυθηκα στις 30-6-2011