0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μηπως ξερετε σε ποσο διαστημα πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το ταμειο ανεργιας δεν εχ ετοιμα τα δικαιολογητικα απολυθηκα στις 30-6-2011
Παράθεση από: ahgioma στις Ιουλίου 07, 2011, 01:00:11 pmμηπως ξερετε σε ποσο διαστημα πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το ταμειο ανεργιας δεν εχ ετοιμα τα δικαιολογητικα απολυθηκα στις 30-6-2011β) Αναγγελία ανέργου: Για να λάβει ο άνεργος επίδομα ανεργίας πρέπει να εμφανισθεί ο ίδιος στην Υπηρεσία του ΟΑΕΔ της κατοικίας ή του τόπου απασχόλησής του και να υποβάλει αίτηση για επιδότηση, μέσα σε εξήντα (60) μέρες από τη λύση της σχέσης εργασίας του. Εάν παρέλθει η παραπάνω προθεσμία, παραγράφεται το δικαίωμα επιδότησης του άνεργου. http://www.power-tax.gr/catalognews.asp?catid=2258Πρέπει να πας μέσα σε 7 ημέρες διοτι νομιζω χάνεις χρήματα. Αλλά δεν το χάνεις αν πας μέσα σε δύο μήνες εντελώς!(Που είναι ο Lasid να μας τα εξηγήσει καλύτερα )
lasid την απολυση δεν εχω εκανα εξουσιοδοτηση να την στειλουν και κολλησε στο ταχυδρομειο!
ξερετε το Ε1 αν το χρειαζονται μονο για να δουν οτι εχεις κανει φορολογικη δηλωση ή θελουν να ελεγξουν τα ποσα?
Αν πας επόμενη μέρα από αυτή που αναγράφεται για τον έλεγχο, φαντάζομαι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα....έτσι δεν είναι;
Εγώ πρώτη φορά φέτος δικαιούμαι ταμείο ανεργίας και θα ήθελα να ρωτήσω όποιος γνωρίζει αν όσο διάστημα θα παίρνω το ταμείο θα πρέπει να πηγαίνω να ανανεώνω και την κάρτα ανεργίας.Γιατί δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο στον ΟΑΕΔ και αναρωτιέμαι μήπως έγινε κανένα λάθος και χάσω το ταμείο μετά.