0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oparin στις Αυγούστου 25, 2011, 02:56:00 pmΚαλησπέρα, έχω μια απόρια όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει: είναι να πληρωθώ στις 28/8 (Κυριακή), και ερωτώ αν θα μπορούσα να πληρωθώ Παρασκευή 26/8?Εμένα πάλι μου έχει συμβεί να πάω μια μέρα νωρίτερα από την ημερομηνία πληρωμής και όχι δυο και να μου πούνε να πάω αμέσως μετά από την προσδιορισμένη ημερομηνία πληρωμής. Δεν γινόταν νωρίτερα.Αντιγόνη σε έχουν πληρώσει Παρασκευή, ενώ ήταν να πληρωθείς Κυριακή σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών του ΟΑΕΔ;
Καλησπέρα, έχω μια απόρια όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει: είναι να πληρωθώ στις 28/8 (Κυριακή), και ερωτώ αν θα μπορούσα να πληρωθώ Παρασκευή 26/8?
Ναι.Όταν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα σε Σαββατοκύριακο, πληρωνόμαστε Παρασκευή, αν το θέλουμε, αλλιώς τη Δευτέρα
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Μου φαίνεται όμως παράξενο, γιατί το χαρτί της απόλυσης μπορεί να μην το χρειάζεσαι μόνο για τον ΟΑΕΔ. Στο κάτω κάτω σε αφορά και μπορεί να θέλεις να το έχεις στο αρχείο σου. Για αυτό θεωρώ ότι έχεις δικαίωμα να το ζητήσεις...
Δηλώνονται ναι. Μάλιστα όλες αυτές οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά ατον ΟΑΕΔ, από 15/10/2012 δοκιμαστικά και από 1/3/2013 υποχρεωτικά.