0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι επειδή ρώτησα ευθέως διευθυντή α'θμιας σχετικά με τις άδειες αναπληρωτών μου είπε οτι φέτος θα κοπεί ΜΟΝΟ το επίδομα άδειας.. απ'οτι θυμάμαι είναι 150 ευρω... αυτό μόνο θα χάσουμε.. Το επίδομα μη ληφθείσας άδειας ισχύει κανονικά και μέχρι περυσι πρέπει να ήταν περίπου 830 ευρω για κάποιον που δεν πήρε άδεια ούτε 1 μέρα. Τώρα εαν ενδέχεται να μειωθεί αυτό δεν ξέρω...
Για την αποζημίωση υπάρχει απάντηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σε ερώτημα του Υπουργείου Παιδείας, το οποίο ορίζει ως ημερομίσθιο το 1/30 του μηνιαίου μισθού(για τον υπολογισμό του ημερομισθίου λαμβάνονται υπόψη ο
...18. Δεν επιτρέπονται η αναπαραγωγή κειμένων από άλλους ιστότοπους και η στείρα παράθεση συνδέσμων προς τρίτους ιστότοπους χωρίς σχολιασμό από τον γράφοντα....
Όταν μιλάμε για επίδομα μη ληφθείσης αδείας, εννοούμε το επίδομα για την κανονική άδεια που δε λάβαμε;Αν π.χ έχουμε λάβει ειδική άδεια εξετάσεων θα υπάρχει μείωση του πόσού που δικαιούμαστε;
ΕΓΩ καθε χρονο παιρνω ολη μου τη φοιτητικη, ολη μου την κανονικη κ κατι αλλες ειδικες κ ποτε δεν μου εχουν κοψει καθολου απο την αποζημιωση! φετος μονο εχω παρει λιγο πανω απο 30 ημερες κ μου ειπαν ηδη οτι δεν θα δω λιγοτερα χρηματα στις 10 ιουλιου.αυτα...
Σου το καταθέτουν αυτόματα στο λογαριασμό σου μαζί με τον τελευταίο μισθό. Δεν κάνεις αίτηση για αυτό.Ίσως το ξέρεις καταχρηστικά ως αποζημίωση απόλυσης, αλλά αυτός είναι ο όρος που χρησιμοποίειται για το μόνιμο προσωπικό ή τους αορίστου χρόνου. Οι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου παίρνουν επίδομα μη ληφθείσας αδείας.