0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anixia στις Μαΐου 26, 2013, 11:46:28 amAκριβως ετσι sikat (αυτο λεγεται ρεαλισμος!) , οποιος θελει να εργαστει ''σιγουρα'' και εννοειται βρισκεται σε μετρια και πανω θεση στους πινακες ....Νησια !Και φυσικα να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερομαι σε οτι εχει να κανει με Πρωτοβαθμια!!!!!!!!!!!Δυστυχώς anixia θα βρεθούμε σε μεγάλο δίλημμα αρχές Ιουλίου όταν κάνουμε τις αιτήσεις μας για αναπληρωτές. Θα πάρουν αναπληρωτές έστω και στα νησιά; Θα πάρουν τόσους όσους χρειάζεται για να προσφληθεί ο καθένας μας με την θέση του που έχει στον πίνακα; Ενισχυτική θα δηλώσουμε; Αν δηλώσουμε μήπως χάσουμε θέση αναπληρωτή; Αν δεν δηλώσουμε μήπως μείνουμε στον άσο; ΥΓ. Συγνώμη που αναφέρομαι και στις ειδικότητες που έχουν την επιλογή της ενισχυτικής...
Aκριβως ετσι sikat (αυτο λεγεται ρεαλισμος!) , οποιος θελει να εργαστει ''σιγουρα'' και εννοειται βρισκεται σε μετρια και πανω θεση στους πινακες ....Νησια !Και φυσικα να ξεκαθαρισω οτι δεν αναφερομαι σε οτι εχει να κανει με Πρωτοβαθμια!!!!!!!!!!!
να παίξουμε α μπε μπα μπλόμ να βρούμε τα νησιά....συνάδελφος συνδικαλιστής μου είπε ότι έχω πιθανότητα μόνο για νησί και είμαι στην 1η 350άδα του πίνακα αναπληρωτών φιλολόγων....βοήθειά μου.... κι αν αποφασίσουν αναδρομικά μείωση μισθών, ενώ βρισκόμαστε σε νησί, πώς θα ζήσουμε;;;;;2000 αναπληρωτές, σίγουρα θα είναι πλήρους ωραρίου;;;;;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Μαΐου 26, 2013, 12:09:32 amΑπό Σεπτέμβριο θα έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με τις ελλείψεις στα σχολεία! Όσο κι αν αύξησαν το ωράριο δε βγαίνει αν δεν εξασφαλίσουν κι άλλες πιστώσεις!Μακάρι να μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου. Από 2-3 ΔΔΕ που ξέρω μετά την αύξηση του ωραρίου ακόμα και για τους φιλόλογους δεν προκύπτουν κενά. Το μεγάλο ερωτηματικό και ελπίδα θα είναι να υπάρξει μεγάλος αριθμός συνταξιοδοτήσεων. Ο αριθμός των συνταξιοδοτήσεων δεν μπορεί να είναι από τώρα γνωστός, μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Ακόμα κανένας συνάδελφος δεν έχει υποβάλλει κάποια δήλωση που το δεσμεύει. Το πολύ πολύ να ενημερώνει για την πρόθεση του την υπηρεσία για να την βοηθήσει, χωρίς όμως να είναι δεσμευτικό. Πάντα υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση ανάμεσα στις αρχικές προθέσεις και τις τελικές πράξεις. Πάντως οι αποσπάσεις σε γραφεία φέτος αφορούσαν κυρίως πληροφορικούς, γυμναστές και ξενόγλωσσες ειδικότητες. Οπότε όσοι έγραψαν για τα νησιά ως επιλογή για όσους θέλουν σίγουρα να δουλέψουν, έχουν δίκιο.
Από Σεπτέμβριο θα έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με τις ελλείψεις στα σχολεία! Όσο κι αν αύξησαν το ωράριο δε βγαίνει αν δεν εξασφαλίσουν κι άλλες πιστώσεις!
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=15750&spec=edu&type=1καμια ομως υποσχεση για το 60-40 , 24+ασεπ και 30 μηνο
Φωτεινή 18 πάλι σου γράφω για να ξεαγχωθείς ολίγον. οι 2800 περίπου θέσεις -μέχρι τώρα- για αναπληρωτές , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ και είναι κανονικού μισθολογίου.