0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αμφιβάλλω λίγο αν όντως είσαι καθηγήτρια...
Γεια σου Κουνελακι! Διαβασα το ποστ σου... Σε ποιο σχολειο διδασκεις; κατι μου θυμησε η ολη ιστορια
Παράθεση από: Maria... στις Μαΐου 14, 2013, 08:34:48 pmΓεια σου Κουνελακι! Διαβασα το ποστ σου... Σε ποιο σχολειο διδασκεις; κατι μου θυμησε η ολη ιστορια Τι σου θυμησε? Δεν νομιζω... Τι ειδικοτητα εισαι?
Παράθεση από: kounelaki80 στις Μαΐου 14, 2013, 08:39:38 pmΠαράθεση από: Maria... στις Μαΐου 14, 2013, 08:34:48 pmΓεια σου Κουνελακι! Διαβασα το ποστ σου... Σε ποιο σχολειο διδασκεις; κατι μου θυμησε η ολη ιστορια Τι σου θυμησε? Δεν νομιζω... Τι ειδικοτητα εισαι?Ειμαι μαθηματικος λοιπον στο θεμα σου τωρα. Ειχα προσφατα μια συζητηση με εναν πολυ καλο συναδερφο ο οποιος ειχε παρομοι θεματακι μαζι σου. Πολλα πραγματα στα λεγομενα σου και στα λεγομενα του ταιριαζουν απολυτα. Λοιπον; σε ποιο σχολειο διδασκεις;
Παράθεση από: Maria... στις Μαΐου 14, 2013, 08:43:36 pmΠαράθεση από: kounelaki80 στις Μαΐου 14, 2013, 08:39:38 pmΠαράθεση από: Maria... στις Μαΐου 14, 2013, 08:34:48 pmΓεια σου Κουνελακι! Διαβασα το ποστ σου... Σε ποιο σχολειο διδασκεις; κατι μου θυμησε η ολη ιστορια Τι σου θυμησε? Δεν νομιζω... Τι ειδικοτητα εισαι?Ειμαι μαθηματικος λοιπον στο θεμα σου τωρα. Ειχα προσφατα μια συζητηση με εναν πολυ καλο συναδερφο ο οποιος ειχε παρομοι θεματακι μαζι σου. Πολλα πραγματα στα λεγομενα σου και στα λεγομενα του ταιριαζουν απολυτα. Λοιπον; σε ποιο σχολειο διδασκεις;Μαθηματικος?? Σου στελνω πμ
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ