0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ.Ευχαριστώ το Θεό και τη μαμά μου που μου κράτησε τα παιδιά.Τον άντρα μου επισης που ζούσε με σάντουιτς.ΤηνΑγιά Μαρίνα που γιορτάζει.Τον Αγιο Ιωάννη χρύσόστομο που γιόρταζε την ημέρα που δόσαμε και όλους εσάς που μου κάνατε παρέα όλο αυτό το διάσατημα.Φιλάκια.
Είμαι και εγώ ένας από τους ανήκοντες στην αδικημένη γενιά της δεκαετίας του 70, που, όταν τελειώσαμε το πανεπιστήμιο (1994), δε γνωρίζαμε τίποτα για εξετάσεις ΑΣΕΠ και ριχτήκαμε με ζήλο στα φροντιστήρια . Εδωσα για πρώτη φορά το 2005 και ήμουν αποτυχών, γιατί υποτίμησα τη διδακτική. Πείσμωσα και αποφάσισα να είμαι πιο συνεπής την επόμενη φορά , αφού βέβαια χρειάστηκε να κάνουν αρκετές θυσίες η γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου. Ευτυχώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Είμαι διοριστέος με καλή σειρά. Παρακολουθώ πολύ καιρό τις συζητήσεις χωρίς να εχω ξαναγράψει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύτιμη μου ήταν η συντροφιά σας όλο αυτό τον καιρό της ατελείωτης αναμονής. Συμμεριζόμουν όλες τις αγωνίες σας ,τις απόψεις σας,(Vica, Pariel κ.λ.π) ,τα όνειρά σας να μπείτε σε μια τάξη για να κάνετε πραγματικότητα το μεράκι σας. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί.Εύχομαι καλή δύναμη σε όσους ξαναπροσπαθήσουν . Να μην εγκαταλείψουν τον αγώνα.Υ.Γ Ο διορισμός αρχίζει στα 37