0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Αρκετό καιρό παρακολουθώ τις διάφορες απορίες και παρατηρήσεις της ιστοσελίδας και θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους μαχητές του διορισμού φιλολόγους τις σκέψεις μου. Παρατηρώ μία αγωνία σχετικά με το ποιος διορίστηκε, με ποιο τρόπο, μήπως πρέπει να κάνουμε καταγγελίες κ.τ.λ. και νομίζω ότι πρόκειται για ένα άνισο αγώνα. Γιατί να ασχολούμαστε με ό,τι κάνει ο κάθε φιλόλογος από τους τουλάχιστον 20000 και να αναλωνόμαστε σε νεύρα και άπειρα γιατί. Αυτά δυστυχώς δε θα σταματήσουν να γίνονται όσο κάποιοι τυχαίνει να γνωρίζουν τον κατάλληλο άνθρωπο που βρίσκεται στην κατάλληλη θέση...Προσωπικά είμαι δύο φορές επιτυχούσα στους αναπληρωτές. Δε με κάλεσαν, αλλά θεωρώ και ότι αφήνω τα πιο δημιουργικά μου χρόνια περιμένοντας διορισμό μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η πιο δραστική λύση για εμένα ήταν να χτυπήσω πόρτες σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια της περιοχής μου. Τελικά με προσέλαβαν σε ένα από αυτά με πολύ καλές απολαβές και προοπτικές. Μπορεί να μην υπάρχει η απόλυτη σιγουριά του δημοσίου, αλλά και όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, οι διευθυντές δεν έχουν λόγο να διώχνουν αναίτια προσωπικό. Εξάλλου το γεγονός ότι είμαι στο σπίτι μου, με τον άντρα μου και όχι στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, μου εξασφαλίζει τουλάχιστον μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο για 'μας, γιατί όσο θα υπάρχουν κυβερνήσεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί και να διορίζονται χωρίς καν εξετάσεις. Υπάρχουν και άλλες διεξόδους και καμιά φορά καλύτερες, χωρίς άλλο άγχος και εξετάσεις.Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Εύχομαι το καλύτερο για τον καθένα.
napoleon είναι πολύ δύσκολο καποιος αν δεν εχει προβλημα υγειας να παρει χαρτι απο πρωτοβαθμια υγειονομικη επιτροπη οτι εχει αναπηρια 67%, ώστε να προταχθει στον πινακα ΣΜΕΑ. Καταρχήν αν είναι αλήθεια που είναι και οι περισότερες πιθανότητες τι ηθελες να βγάλει ντουντουκα και να δηλώνει ότι εχει προβλημα;αυτά ειναι προσωπικα δεδομενα, δεν διαδιδεις απο δω και απο κει οτι εχεις προβλημα.Σε περιπτωση που ειναι ψεματα(πολύ δυσκολο) δυστυχως δεν μπορεις να κάνεις τιποτα γιατι και καταγγελια να γινει θα σου απαντησουν ότι εφερε χαρτι επιτροπης και για αυτο την πηραν.Ουτε υπαρχει περιπτωση να σου πουν τι ασθένεια εχει αφου ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο.Οσον αφορα την νοηματικη χρειαζεται μονο στους βαρυκοους και σε καποια αλλη παθηση, δεν θυμαμαι τωρα, στις υπολοιπες κατηγοριες ασθενειων και σχολειων ΣΜΕΑ δουλευεις κανονικα.67% αναπηρια ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για να δεχτει γιατρος να βαλει τοσο ευκολα την υπογραφη του.Επειτα υπαρχουν χιλιες δυο ασθενειες που δεν σου πανε στο μυαλο και μπορει να δινουν 67%.Δεν χρειαζεται ο αλλος να ειναι κουτσος ή τυφλος ώστε να διακρινεται με γυμνο ματι η αναπηρια του, μπορει να ειναι κατι αλλο που δεν φαινεταιπχ προβλημα καρδιας νεφρων...