*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.  (Αναγνώστηκε 326449 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Πιθανότητες για αναπλήρωση/ωρομισθία ΠΕ 02.
« Απάντηση #952 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 10:11:31 pm »
Καλοι μου συναδελφοι, επιμενω οτι το μονο ευκολο σε αυτη τη ζωη ειναι να πας στην καταλληλη επιτροπη ,να πληρωσεις και να παρεις το χαρτι που θελεις. Η δευτεροβαθμια και η ΟΛΜΕ και τα διαφορα συμβουλια δεν εχουν κανενα μεριδιο ευθυνης απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο ατομο παει το χαρτι της επιτροπης. Δηλαδη θα κατσουν στη δευτεροβαθμια ή στα γραφεια να σε ψαξουν αν εχεις νεφρικη ανεπαρκεια ή καρκινο ? Οπως τοσα χρονια υπαρχουν ανθρωποι που πληρωνουν επιτροπες και παιρνουν αναπηρικες συνταξεις (ναι οι ιδιες επιτροπες ειναι) ετσι και μπορουν να παρουν χαρτι για να το χρησιμοποιησουν οπου αλλου θελουν. Η μηπως δεν εχετε δει Τριανταφυλλοπουλο ή αλλους που ειχαν βγαλει κυκλωματα που εβγαζαν νομιμοτατα χαρτια επιτροπων. Πολλοι εχουν παρει και μεταγραφες ετσι. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως επελεξαν να παει στην Αρτα απο τη στιγμη που μενει αλλου και αντιμετωπιζει προβλημα υγειας. Ενας ανθρωπος με συγκεκριμενα προβληματα δεν μπορει να κοβει βολτες ανα την Ελλαδα τη στιγμη που εχει αναγκη των ιατρικων φροντιδων των γιατρων του και της οικογενειας του. Ενας αρρωστος ανθρωπος δεν μπορει να ζησει αποκομμενος απο το περιβαλλον του. Αρα πηγε εκει για δυο λογους προφανως και διορθωστε με αν δεν τα λεω καλα:α)γιατι στην περιοχη του ηξεραν οτι δεν ειναι ΑΜΕΑ και φοβαται οτι θα ψαχθει το θεμα και β) εκει που παει ειναι μιλημενοι και θα τη στειλουν με τα καταλληλα χαρτια πισω.
Λυπαμαι που καποιοι δεν δισταζουν οχι μονο να βαλουν ενα απλο βυσμα για να τακτοποιηθουν (γιατι αυτο θα μπορουσα να το καταλαβω μπρος στην απελπισια του αδιοριστου αν και εγω δε θα μπορουσα να το κανω ποτε) αλλα κανουν παρανομιες που κινδυνευεις να φυλακισθεις ή να μη διοριστεις ποτε στο δημοσιο. Αν καποιος της εκανε μηνυση για απάτη δε θα μπορουσε ποτε να διοριστει. Επισης εχει παραποιησει δημοσια εγγραφα, εχει εξαπατησει δημοσιους λειτουργους ,εχει δωροδοκησει δημοσιους λειτουργους, εχει κανει ψευτικες υπευθυνες δηλωσεις. Ειναι μεγαλη παρανομια και τη θεωρω ηλιθια που το εκανε ετσι . Δεν φανταστηκε οτι καποιος θα την ανακαλυπτε?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:47:38 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 11:05:56 pm »
Καλησπέρα σε όλους!
Προσωπικά είμαι δύο φορές επιτυχούσα στους αναπληρωτές. Δε με κάλεσαν, αλλά θεωρώ και ότι αφήνω τα πιο δημιουργικά μου χρόνια περιμένοντας διορισμό μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η πιο δραστική λύση για εμένα ήταν να χτυπήσω πόρτες σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια της περιοχής μου. Τελικά με προσέλαβαν σε ένα από αυτά με πολύ καλές απολαβές και προοπτικές. Μπορεί να μην υπάρχει η απόλυτη σιγουριά του δημοσίου, αλλά και όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, οι διευθυντές δεν έχουν λόγο να διώχνουν αναίτια προσωπικό. Εξάλλου το γεγονός ότι είμαι στο σπίτι μου, με τον άντρα μου και όχι στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, μου εξασφαλίζει τουλάχιστον μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο για 'μας, γιατί όσο θα υπάρχουν κυβερνήσεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί και να διορίζονται χωρίς καν εξετάσεις. Υπάρχουν και άλλες διεξόδους και καμιά φορά καλύτερες, χωρίς άλλο άγχος και εξετάσεις.
Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Εύχομαι το καλύτερο για τον καθένα.

Αγαπητή μου, Rebeka, σου εύχομαι να μην ξυπνήσεις μια μέρα και καταλάβεις πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όλα αυτά που λες! Δούλευα σαν σκυλί 6 χρόνια σε ένα φροντιστήριο της γειτονιάς μου και μαζί με μία άλλη συνάδελφο-θύμα-κορόϊδο τους οργανώσαμε το φιλολογικό τμήμα. Τους κάναμε όχι απλώς σημειώσεις αλλά βιβλία. Μας είχαν υποσχεθεί αμοιβή, δεν έδωσαν ούτε 1 ευρώ. Τους είχαμε εμπιστοσύνη και δεν είχαμε κάνει κάτι για πνευματικά δικαιώματα. Μας έκλεψαν τις σημειώσεις, δεν έχουμε το μορφοποιημένο cd, γιατί το δουλεύαμε στο φροντιστήριο μέχρι 2 το πρωί. Δεν περιαυτολογώ, είχαμε κάνει πολύ καλό όνομα ως φιλόλογοι και γινόταν χαμός από μαθητές. Για να μη στα πολυλογώ, έδιωξαν τη φίλη μου με τον χειρότερο τρόπο, γιατί είχε το θράσος να δώσει ΑΣΕΠ!!! Έφυγα. Δε θα μπορούσα να δουλεύω για τέτοιους απατεώνες. Τις σημειώσεις μας τις έδωσαν στις καινούριες, οι οποίες δεν είχαν ούτε μία σελίδα. Ήταν η πρώτη τους φορά στη δουλειά, άρα και πιο λίγο αμοιβόμενες από εμάς!  Δε μας έδωσαν ποτέ τη δουλειά μας χρόνων και απίστευτων ξενυχτιών. Μας έφαγαν το επίδομα και το κυριότερο....πήραν τηλ. σ' όλα τα φροντιστήρια της γειτονιάς μας και είπαν ότι τους κλέβαμε ιδιαίτερα! Η λεγόμενη black list των φροντιστηριάδων, αν σηκώσεις κεφάλι! Είχα το παιδί μου με 40 πυρετό και δε μου έδωσαν άδεια ούτε για 1 ώρα. Μη μου λες λοιπόν για το τελευταίο κωλοχώρι της Ελλάδας. Περισσεύει καμία θέση στο Γα"ϊδουρονήσι; Πάω τρέχοντας. Να κάνω τη δουλειά που γουστάρω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #954 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 11:54:03 pm »
δε χρειαζεται να εχεις γνωστο δημοσιογραφο μπορεις να παρεις τηλ σε οποιαδηποτε εφημεριδα.αρκει να ειναι 100% σιγουρα αλλα απ οτι βλεπω ειναι.σε καταλαβαινω που εισαι εξοργισμενη εχω δει κι εγω πολλα τετοια κι εχουν πεσει τα μαλλια μου. ειχαμε κανει ολοκληρο θεμα για τις διαφορετικες βαθμολογιες πτυχιων στον ασεπ (βλ θεμα αδιαβλητος ο ασεπ) που με τα επιπλεον πλαστα μοριακια ατομα διοριστηκαν. πηρα σε εφημεριδες, πηρα στην διευθυντρια του ασεπ την απειλησα, εστειλα μειλ σε βουλευτες, σε κομματα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. ηλπιζα οτι προεκλογικα κατι θα γινει αλλα τιποτα............

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 12:34:33 am »
Καλά κάνουμε παιδιά και τα ψάχνουμε αυτά, έτσι πρέπει να κάνουμε σε όλες τις ύποπτες περιπτώσεις, ΟΜΩΣ, napoleon, μία συμβουλή: μην δείχνεις ανυπομονησία και υπερβολική οργή, καταλαβαίνω ότι τη νιώθεις διότι αδικούνται όλοι οι άλλοι από τέτοιες παρανομίες, αλλά ας έχουμε υπόψη μας ότι ένα στα τόσο μπορεί να κάνουμε λάθος και μετά να εκτεθούμε. Ναι, πρέπει να παρακολουθούμε όλες τς υποπτες περιπτώσεις και ναι, όταν όλα έχουν ελεγχθεί από μας, να τις καταγγέλλουμε, αλλά μέχρι να πάρουμε την απάντηση ας ειμαστε επιφυλακτικοί. Αν όμως αποδειχθεί ότι είναι κόλπο θα την εκθέσουμε όπου μπορούμε για να παραδειγμτιστούν όσοι σκέφτονται να πράξουν όμοια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:47:38 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 12:45:15 am »
Αυτή η συνάντησή μας συνεχώς αναβάλλεται! Από Κυριακή σε κυριακή πάει. Πάλι δε θα συγκεντρωθούν άτομα και θα αναβληθεί. Ελπίζω να μη μείνουμε μόνο στα λόγια...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 12:46:20 am »
Καλησπέρα σε όλους!
Προσωπικά είμαι δύο φορές επιτυχούσα στους αναπληρωτές. Δε με κάλεσαν, αλλά θεωρώ και ότι αφήνω τα πιο δημιουργικά μου χρόνια περιμένοντας διορισμό μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η πιο δραστική λύση για εμένα ήταν να χτυπήσω πόρτες σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια της περιοχής μου. Τελικά με προσέλαβαν σε ένα από αυτά με πολύ καλές απολαβές και προοπτικές. Μπορεί να μην υπάρχει η απόλυτη σιγουριά του δημοσίου, αλλά και όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, οι διευθυντές δεν έχουν λόγο να διώχνουν αναίτια προσωπικό. Εξάλλου το γεγονός ότι είμαι στο σπίτι μου, με τον άντρα μου και όχι στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, μου εξασφαλίζει τουλάχιστον μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο για 'μας, γιατί όσο θα υπάρχουν κυβερνήσεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί και να διορίζονται χωρίς καν εξετάσεις. Υπάρχουν και άλλες διεξόδους και καμιά φορά καλύτερες, χωρίς άλλο άγχος και εξετάσεις.
Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Εύχομαι το καλύτερο για τον καθένα.

Αγαπητή μου, Rebeka, σου εύχομαι να μην ξυπνήσεις μια μέρα και καταλάβεις πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όλα αυτά που λες! Δούλευα σαν σκυλί 6 χρόνια σε ένα φροντιστήριο της γειτονιάς μου και μαζί με μία άλλη συνάδελφο-θύμα-κορόϊδο τους οργανώσαμε το φιλολογικό τμήμα. Τους κάναμε όχι απλώς σημειώσεις αλλά βιβλία. Μας είχαν υποσχεθεί αμοιβή, δεν έδωσαν ούτε 1 ευρώ. Τους είχαμε εμπιστοσύνη και δεν είχαμε κάνει κάτι για πνευματικά δικαιώματα. Μας έκλεψαν τις σημειώσεις, δεν έχουμε το μορφοποιημένο cd, γιατί το δουλεύαμε στο φροντιστήριο μέχρι 2 το πρωί. Δεν περιαυτολογώ, είχαμε κάνει πολύ καλό όνομα ως φιλόλογοι και γινόταν χαμός από μαθητές. Για να μη στα πολυλογώ, έδιωξαν τη φίλη μου με τον χειρότερο τρόπο, γιατί είχε το θράσος να δώσει ΑΣΕΠ!!! Έφυγα. Δε θα μπορούσα να δουλεύω για τέτοιους απατεώνες. Τις σημειώσεις μας τις έδωσαν στις καινούριες, οι οποίες δεν είχαν ούτε μία σελίδα. Ήταν η πρώτη τους φορά στη δουλειά, άρα και πιο λίγο αμοιβόμενες από εμάς!  Δε μας έδωσαν ποτέ τη δουλειά μας χρόνων και απίστευτων ξενυχτιών. Μας έφαγαν το επίδομα και το κυριότερο....πήραν τηλ. σ' όλα τα φροντιστήρια της γειτονιάς μας και είπαν ότι τους κλέβαμε ιδιαίτερα! Η λεγόμενη black list των φροντιστηριάδων, αν σηκώσεις κεφάλι! Είχα το παιδί μου με 40 πυρετό και δε μου έδωσαν άδεια ούτε για 1 ώρα. Μη μου λες λοιπόν για το τελευταίο κωλοχώρι της Ελλάδας. Περισσεύει καμία θέση στο Γα"ϊδουρονήσι; Πάω τρέχοντας. Να κάνω τη δουλειά που γουστάρω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ισως η συναδελφος Rebeka μιλαει για ιδιωτικο σχολειο που ειναι πιο εξασφαλισμενοι μεσω των διοριστηριων τους και περιμενουν να κλεισουν δυο χρονια για να διοριστουν αναπληρωτες ή εξι για να πανε μονιμοι. Εγω παντως με δεκα ιδιωτικα σχολεια στην περιοχη μου και με μεταπτυχιακο και πολλα χρονια προυπηρεσια δεν καταφερα να με παρουν σε κανενα απο αυτα. Ειναι ευρεως διαδεδομενο οτι παει ο γνωστος του γνωστου. Δουλευω στο ιδιο φροντιστηριο 12 χρονια. Μου εχει φαει το μεδουλι και ειμαι η πιο παλια. Εχω δουλεψει ατελειωτες απληρωτες ώρες φτιαχνοντας σημειωσεις.διαγωνισματα και φωτοτυπιες τις οποιες δινουμε στους μαθητες μας χωρις εγω να παιρνω μια δραχμη οπως ειπα σωστα παραπανω η συναδελφος. Καθε φορα που πρεπει να παρω δωρα ή χριστουγεννων ή Πασχα ή αδειες ολο "λαθη" γινονται και μια ζωη διαμαρτυρομαι για να παρω τα χρηματα μου. Δεν μπορω να αρρωστησω. Με κολλησε ενα παιδακι ανεμοβλογια και ενω ειχα αδεια 20 μερες και άλλο προβλημα υγειας με αναγκασε να γυρισω στις 5 μερες στο φροντιστηριο και ελεγε στους γονεις οτι ειχα παθει αλλεργια. Τελειωσαν τα μαθηματα το καλοκαιρι και επρεπε να κανω μια επεμβαση σε μια εβδομαδα (την οποια καθυστερησα με κινδυνο της υγειας μου για να ειμαι συνεπης μεχρι το τελος της χρονιας) και εκεινη εβαλε τα χρηματα στην τραπεζα ενα μηνα μετα λες και δεν υπηρχε σοβαρος λογος να πληρωθω στην ωρα μου. Και το κυριοτερο, δεν πηρε ουτε ενα τηλεφωνο μεσα στο καλοκαιρι να δει αν ζω ή αν πεθανα εστω να μου πει περαστικα. Δε ζητησα να μου ερθει στο σπιτι με λουλουδια. Πολλοι βεβαια θα μου πουν γιατιδεν αλλαζεις φροντιστηριο. Γιατι δυστυχως τα παραγματα ειναι ετσι παντου. Οπου ρωταω τους τρωνε ενσημα, τους δινουν λιγοτερα απο το βασικο και τους βαζουν να δουλευουν εξτρα ωρες χωρις νατις πληρωνονται.
Rebeka να ευχαριστεις το θεο που ισως επεσες σε σωστο διευθυντη και εγω στη θεση σου τα ιδια θα ελεγα. Αν δουλευα σε ανθρωπινες συνθηκες μπορει να μην επεδιωκα διορισμο στο δημοσιο. Δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι θελω να καθομαι και να πληρωνομαι. Δυστυχως ομως εισαι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει το κανονα. Και ο κανονας ειναι αυτα που λεει η fotini 18, η  Syllas και τοσοι συναδελφοι που τα ζουν καθε μερα στο πετσι τους. Εχεις ακουσει διευθυντρια να λεει οτι οποια καθηγητρια μεινει εγγυος να ξερει οτι για εκεινη τη χρονια θα μεινει εκτος δουλειας? Ο καθενας κανει   οτι θελει και ας λεει η συμβαση οτι δεν μπορεις να απολυσεις εγγυο καθηγητρια. Δεν την απολυει γιατι την εχει απολυσει ήδη απο το καλοκαιρι και ο νομος δεν την υποχρεωνει να την ξαναπαρει απο τη στιγμη που δεν την απολυσε οταν ηταν εγγυος. Μακαρι να ηταν τα πραγματα διαφορετικα αλλα δυστυχως ειναι ετσι.

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 01:01:20 am από kellykou »

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 12:51:11 pm »
Πιστεύω και εγώ πως πρέπει να συζητηθεί το παραπάνω θέμα και όσες παρανομίες γίνονται στη συνάντηση του συλλόγου μας. Και είμαι σίγουρη πως θα το συζητήσουμε διεξοδικά. Μόνο μέσα από συλλογικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες μπορούμε να δώσουμε λύση. Αλλιώς θα μας υπολογίζουν ως σύλλογο και αλλιώς τον καθένα μόνο του. Νομίζω πως οι συνάδελφοι στη διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του Ασέπ τον Ιούλιο το απέδειξαν. Όμως πρέπει να είμαστε πολλοί. Η συνάντησή μας έχει οριστικοποιηθεί για την Κυριακή στις 7 Οκτωβρίου, υπάρχει σχετική ανακοίνωση στο αντίστοιχο θέμα και αυτή τη βδομάδα θα σταλεί και στην alfavita και όπου αλλού μπορεί ο καθένας μας να το ανακοινώσει, για να γίνει ευρέως γνωστό.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 01:03:12 pm »
Συμφωνώ απολύτως με Syllas, Fotini 18, Kelly.

Δυστυχώς αν δεν παλέψουμε όλοι μας παρά καθένας μας κοιτάει μόνο την ατομική του αποκατάσταση δε θα επιτευχθεί τίποτε ουσιαστικό. Πάντα κάποιοι θα βολευόνται ως δια μαγείας και εμείς οι πολλοί θα περιμένουμε πότε θα τα καταφέρουμε μέσω ΑΣΕΠ να επιτύχουμε τον πολυπόθητο διορισμό.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 01:34:36 pm »
Γεια σας. Έμαθε κανείς τίποτα για τους αναπληρωτές; Πόσο πρέπει να περιμένουμε πια; Λέτε να έχουμε τίποτα νεότερο σήμερα;
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 03:16:08 pm »
Ada13 , πήγα σήμερα στη Δευτεροβάθμια  της περιοχής μου  και  μίλησα με τον αρμόδιο  .Μου είπε οτι περιμένει μέχρι και σήμερα τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων απο άλλες δευτ/μιες  και έως το τέλος της βδομάδας ή την άλλη θα καλέσουν απο το υπουργείο.
Σχετικά μετα ΣΜΕΑ: υπάρχουν δεκάδες παθήσεις που σου δίνουν 67%αναπηρία και δεν είναι εμφανείς. Το οτι πηγαίνει στα μπουζούκια και δείχνει ευτυχισμένη δεν είναι επαρκές επιχείρημα .Το ίδιο και για το οτι δεν τοποθετήθηκε στη περιοχή της Άρτας(πιθανόν τα μόριά της δεν επαρκούν)Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως σε μια κλειστή κοινωνία-ακόμα και μεγάλη- κανείς δε θέλει να είναι στιγματισμένος  με μια  σοβαρή ασθένεια και  μια οικογένεια κάνει οτι είναι δυνατό για να "προφυλάξει " τα μέλη της. Δεν απορρίπτω την εκδοχή σας, αλλά θέλει ψυχραιμία και σε καμία περίπτωση θυμό.Τέλος, απαιτείται  κινητοποίηση των τοπικών εκπαιδευτικών-οργανώσεων φορέων ,εφόσον υπάρχουν. 

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 05:59:41 pm »
Ευχαριστώ πολύ, imak. Δηλαδή να ετοιμαζόμαστε να κάνουμε υπομονή ακόμη μία εβδομάδα. Το θέμα είναι ποιος αντέχει; Από τότε που πήρα πτυχίο υπομονή κάνω. Τελοσπάντων, θα το αντέξουμε κι αυτό. Παρεπιπτόντως, σε ποια δευτεροβάθμια πήγες, αν επιτρέπεται βέβαια;
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος zelia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 06:21:35 pm »
καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέο μέλος του forum,μόλις τώρα έκανα την εγγραφή μου, αισθάνομαι όμως κ εγώ μέλος της παρέας σας, αφού εδώ κ μήνες διαβάζω τα νέα σας κάθε μέρα κ ενημερώνομαι!Είμαι διοριστέα,της δεύτερης "φουρνιάς" κ ήθελα να σας ρωτήσω αν με σειρά κατάταξης γύρω στο 880 στον πίνακα αναπληρωτών(850 περίπου χωρίς τρίτεκνους),υπάρχει περίπτωση να δουλέψω φέτος ως αναπληρώτρια,η μια κ καλή του χρόνου μόνιμα!Άκουσα πως πέρισυ κάλεσαν ΠΕ02 μέχρι κ το Φεβρουάριο,αλλά τον ακριβή αριθμό ατόμων δε τον γνωρίζω..Μήπως γνωρίζει κάποιος;Ευχαριστω! :)
Η γενίκευση είναι η αρχή του ρατσισμού

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 06:21:53 pm »
Εδώ ,στην Εύβοια, ada13. Τα κενά είναι περίπου 30  και ελάχιστα α΄αυτά θα καλυφθούν απο μεταθέσεις. Πάντως μη δένουμε "κόμπο" όσα μας αναφέρουν  γιατί λένε  για Παρασκευή και μπορούν να τα βγάλουν αύριο .Όλα είναι ρευστά λοιπόν........

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 06:27:12 pm »
Imak, σ' ευχαριστώ άλλη μια φορά. Έχεις δίκιο, όλα σ' αυτή την υπόθεση ρευστά είναι. Θα περιμένουμε...
Zelia, καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Πέρσι πήραν, αν δεν κάνω λάθος, 1010 άτομα, από τα οποία 860 περίπου ήταν μη τρίτεκνοι.
Sapere aude

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182560
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144