0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!Προσωπικά είμαι δύο φορές επιτυχούσα στους αναπληρωτές. Δε με κάλεσαν, αλλά θεωρώ και ότι αφήνω τα πιο δημιουργικά μου χρόνια περιμένοντας διορισμό μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η πιο δραστική λύση για εμένα ήταν να χτυπήσω πόρτες σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια της περιοχής μου. Τελικά με προσέλαβαν σε ένα από αυτά με πολύ καλές απολαβές και προοπτικές. Μπορεί να μην υπάρχει η απόλυτη σιγουριά του δημοσίου, αλλά και όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, οι διευθυντές δεν έχουν λόγο να διώχνουν αναίτια προσωπικό. Εξάλλου το γεγονός ότι είμαι στο σπίτι μου, με τον άντρα μου και όχι στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, μου εξασφαλίζει τουλάχιστον μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο για 'μας, γιατί όσο θα υπάρχουν κυβερνήσεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί και να διορίζονται χωρίς καν εξετάσεις. Υπάρχουν και άλλες διεξόδους και καμιά φορά καλύτερες, χωρίς άλλο άγχος και εξετάσεις.Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Εύχομαι το καλύτερο για τον καθένα.
Παράθεση από: Rebeka στις Σεπτεμβρίου 22, 2007, 09:33:50 pmΚαλησπέρα σε όλους!Προσωπικά είμαι δύο φορές επιτυχούσα στους αναπληρωτές. Δε με κάλεσαν, αλλά θεωρώ και ότι αφήνω τα πιο δημιουργικά μου χρόνια περιμένοντας διορισμό μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Η πιο δραστική λύση για εμένα ήταν να χτυπήσω πόρτες σε όλα τα ιδιωτικά σχολεία και τα φροντιστήρια της περιοχής μου. Τελικά με προσέλαβαν σε ένα από αυτά με πολύ καλές απολαβές και προοπτικές. Μπορεί να μην υπάρχει η απόλυτη σιγουριά του δημοσίου, αλλά και όταν κάνεις σωστά τη δουλειά σου, οι διευθυντές δεν έχουν λόγο να διώχνουν αναίτια προσωπικό. Εξάλλου το γεγονός ότι είμαι στο σπίτι μου, με τον άντρα μου και όχι στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας, μου εξασφαλίζει τουλάχιστον μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο για 'μας, γιατί όσο θα υπάρχουν κυβερνήσεις, θα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί και να διορίζονται χωρίς καν εξετάσεις. Υπάρχουν και άλλες διεξόδους και καμιά φορά καλύτερες, χωρίς άλλο άγχος και εξετάσεις.Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Εύχομαι το καλύτερο για τον καθένα.Αγαπητή μου, Rebeka, σου εύχομαι να μην ξυπνήσεις μια μέρα και καταλάβεις πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όλα αυτά που λες! Δούλευα σαν σκυλί 6 χρόνια σε ένα φροντιστήριο της γειτονιάς μου και μαζί με μία άλλη συνάδελφο-θύμα-κορόϊδο τους οργανώσαμε το φιλολογικό τμήμα. Τους κάναμε όχι απλώς σημειώσεις αλλά βιβλία. Μας είχαν υποσχεθεί αμοιβή, δεν έδωσαν ούτε 1 ευρώ. Τους είχαμε εμπιστοσύνη και δεν είχαμε κάνει κάτι για πνευματικά δικαιώματα. Μας έκλεψαν τις σημειώσεις, δεν έχουμε το μορφοποιημένο cd, γιατί το δουλεύαμε στο φροντιστήριο μέχρι 2 το πρωί. Δεν περιαυτολογώ, είχαμε κάνει πολύ καλό όνομα ως φιλόλογοι και γινόταν χαμός από μαθητές. Για να μη στα πολυλογώ, έδιωξαν τη φίλη μου με τον χειρότερο τρόπο, γιατί είχε το θράσος να δώσει ΑΣΕΠ!!! Έφυγα. Δε θα μπορούσα να δουλεύω για τέτοιους απατεώνες. Τις σημειώσεις μας τις έδωσαν στις καινούριες, οι οποίες δεν είχαν ούτε μία σελίδα. Ήταν η πρώτη τους φορά στη δουλειά, άρα και πιο λίγο αμοιβόμενες από εμάς! Δε μας έδωσαν ποτέ τη δουλειά μας χρόνων και απίστευτων ξενυχτιών. Μας έφαγαν το επίδομα και το κυριότερο....πήραν τηλ. σ' όλα τα φροντιστήρια της γειτονιάς μας και είπαν ότι τους κλέβαμε ιδιαίτερα! Η λεγόμενη black list των φροντιστηριάδων, αν σηκώσεις κεφάλι! Είχα το παιδί μου με 40 πυρετό και δε μου έδωσαν άδεια ούτε για 1 ώρα. Μη μου λες λοιπόν για το τελευταίο κωλοχώρι της Ελλάδας. Περισσεύει καμία θέση στο Γα"ϊδουρονήσι; Πάω τρέχοντας. Να κάνω τη δουλειά που γουστάρω ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!