0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοί που έχουν πάνω από 12 χρόνια προϋπηρεσίας τη γλύτωσαν!
Παράθεση από: debio στις Μαΐου 10, 2013, 12:05:41 pm Αυτοί που έχουν πάνω από 12 χρόνια προϋπηρεσίας τη γλύτωσαν!Από τότε που το είδα έχω μείνει άναυδη. Όχι ότι με εκπλήσσει βέβαια, είναι γνωστό ότι εφαρμόζουν το "διαίρει και βασίλευε" με μεγάλη επιτυχία χρόνια τώρα. Αλλά αν είναι ποτέ δυνατόν ρε παιδιά. Και ασέπ και όργωμα της Ελλάδας και ασύλληπτες περικοπές μισθού και τώρα και "μεταθέσεις-τιμωρία". Όσοι πιστεύουν ότι οι "βασικές ειδικότητες" δε θα πληγούν από αυτό το μέτρο πλανώνται πολύ άσχημα. Με τη διεύρυνση των β αναθέσεων, η μπάλα θα πάρει όλους τους "νέους".
Παράθεση από: gio66 στις Μαΐου 10, 2013, 12:19:26 pmΠαράθεση από: debio στις Μαΐου 10, 2013, 12:05:41 pm Αυτοί που έχουν πάνω από 12 χρόνια προϋπηρεσίας τη γλύτωσαν!Από τότε που το είδα έχω μείνει άναυδη. Όχι ότι με εκπλήσσει βέβαια, είναι γνωστό ότι εφαρμόζουν το "διαίρει και βασίλευε" με μεγάλη επιτυχία χρόνια τώρα. Αλλά αν είναι ποτέ δυνατόν ρε παιδιά. Και ασέπ και όργωμα της Ελλάδας και ασύλληπτες περικοπές μισθού και τώρα και "μεταθέσεις-τιμωρία". Όσοι πιστεύουν ότι οι "βασικές ειδικότητες" δε θα πληγούν από αυτό το μέτρο πλανώνται πολύ άσχημα. Με τη διεύρυνση των β αναθέσεων, η μπάλα θα πάρει όλους τους "νέους".ήδη το είπα αλλού. μαθηματικός βγαίνει υπεράριθμος, γιατί υπάρχει πληροφορικός με β πτυχίο μαθηματικών. με τα μαθηματικά όμως δεν μπορούσε να διοριστεί. το λέει και ο ίδιος.
Και άλλη ερώτηση, ο πολύτεκνος δεν βγαίνει ποτέ υπεράριθμος, ανεξάρτητα από το πότε πήγε σε ένα σχολείο;
Από τότε που το είδα έχω μείνει άναυδη. Όχι ότι με εκπλήσσει βέβαια, είναι γνωστό ότι εφαρμόζουν το "διαίρει και βασίλευε" με μεγάλη επιτυχία χρόνια τώρα.