0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πήραν τηλέφωνο από το ΑΤ να πάω να το πάρω!!!! Δεν είμαστε καλά! (όπως τους απάντησα κιόλας)
Οποτε επιλεγω οπως κι η Αννεττα φανταζομαι να μην ασχολουμαι πια τοσο μεθοδικα οπως πριν,αλλα να ψαχνω να βρω διεξοδο στα αδιεξοδα μου,παρα να μπαινω στο forum οπως περυσι καθε μερα και να σχολιαζω την επιταξη των "εκπαιδευτικων".[/font]
Και αν εγώ δεν το έβλεπα επειδή μπορεί κάποιο παιδί να το έπαιρνε;
Παράθεση από: apri στις Μαΐου 13, 2013, 04:00:33 pmΠαράθεση από: anneta στις Μαΐου 13, 2013, 03:50:39 pmΌλο αυτό το διάστημα δεν άνοιγα τα σχετικά θέματα εδω στο φορουμ διότι είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ κ υποτίθεται πώς το θέμα δεν θα με αφορούσε.......................οπότε δεν έδινα σημασία!!!!Συγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται αδιαφορία και εγωκεντρισμός. Αυτήν ακριβώς τη στάση πληρώνουμε ως πολίτες.Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει οτιδήποτε συμβαίνει όχι απλώς στον κλάδο σου, αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία και πέρα από αυτήν. Μετά όταν έρχεται η σειρά μας ξαφνιαζόμαστε... σαν γενικη ιδεα εχει ουσια αυτο που λες,κι εμεις οι ωρομισθιοι να ενημερωνομαστε για τα τεκταινομενα στη εκπαιδευση.ΟΜΩΣ,παρολο που ενημερωνομαι,νιωθω ξεχασμενη απο ολους.οι μονιμοι συναδελφοι με το ζορι με χαιρετανε 'η θυμουνται ποια ειμαι,οι αναπληρωτες απορουν που περυσι ημουν αναπληρωτρια και φτυνουν τον κορφο τους μη τυχον του χρονου ειναι στη θεση μου,του χρονου κατα 99% ΔΕΝ θα ειμαι στην δημοσια εκπαιδευση..Οποτε επιλεγω οπως κι η Αννεττα φανταζομαι να μην ασχολουμαι πια τοσο μεθοδικα οπως πριν,αλλα να ψαχνω να βρω διεξοδο στα αδιεξοδα μου,παρα να μπαινω στο forum οπως περυσι καθε μερα και να σχολιαζω την επιταξη των "εκπαιδευτικων".
Παράθεση από: anneta στις Μαΐου 13, 2013, 03:50:39 pmΌλο αυτό το διάστημα δεν άνοιγα τα σχετικά θέματα εδω στο φορουμ διότι είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ κ υποτίθεται πώς το θέμα δεν θα με αφορούσε.......................οπότε δεν έδινα σημασία!!!!Συγγνώμη, αλλά αυτό λέγεται αδιαφορία και εγωκεντρισμός. Αυτήν ακριβώς τη στάση πληρώνουμε ως πολίτες.Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει οτιδήποτε συμβαίνει όχι απλώς στον κλάδο σου, αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία και πέρα από αυτήν. Μετά όταν έρχεται η σειρά μας ξαφνιαζόμαστε...
Όλο αυτό το διάστημα δεν άνοιγα τα σχετικά θέματα εδω στο φορουμ διότι είμαι ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ κ υποτίθεται πώς το θέμα δεν θα με αφορούσε.......................οπότε δεν έδινα σημασία!!!!
Επειδή δεν το πρόσεξα κάπου, οι αναπληρωτές μέσω εσπα θεωρούνται κι αυτοί επιστρατευμένοι;
Κατάλαβα, ευχαριστώ. Το είχα απορία γιατί στο ολοήμερο που είναι αποσπασμένος ο άντρας μου, ήθελαν να απεργήσουν μαζί με τους δασκάλους και οι εκπαιδευτικοί του εσπα γιατί νόμιζαν οτι δεν απευθύνεται σε αυτούς η επιστράτευση.