0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μερες εκλογων κανεις πολυ καλη κριτικη αλλα θα ηθελα να ακουσω και τα πεπραγμενα των δεκαετιων του 80' 90 εως και το ετος 2004
Θα σου απαντήσω και εγω με την σειρά μου γιατί το να δημιουργεις εντυπώσεις τετοια περίοδο μόνο "αθώο" δεν ειναι.1.Οταν ξεκίνησα με την εκπαίδευση (2003-2004) το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να ενισχύσει τον εμετικό θεσμό των ωρομισθίων ( στον κλάδο μου 2 αναπληρωτές και πάνω από 200 ωρομίσθιους,είπες κάτι δεν σε ακουσα)2.Ολοι γνώριζαν μέχρι τότε με ποιον τρόπο διορίζοταν αναπληρωτές-ωρομίσθιοι και πως λάμβαναν μόρια δισπρόσιτου (αφου ΕΣΚΕΜΕΝΑ δεν ενεργοποιούσαν το συστημα που υπάρχει τωρα e-aitisi)3.H βάση του 10 υπήρχε στα παιδιά των ΤΕΕ (έργο Πασοκ).Οταν την έβαλαν και στα ενιαία σας έπιασε όλους ο πόνος για αυτούς που εμεναν έξω από την τριτοβάθμια.Οι άλλοι ηταν παιδιά ενος κατώτερου θεού.Καλα κάνουν και υπάρχει η βάση του 10,ανίκανος να περάσει την τάξη, ικανος για να πάει πανεπιστήμιο (ειμαστε καλά;ρωτήστε τους γονεις που πληρώνουν 6 και 7 χρονια ενοίκια για το παιδί που σπουδάζει και δεν τελειώνει ποτε)4.Πες μου σε παρακαλώ, αν γνωρίζεις, πόσα χρόνια μένει πλέον κάποιος στον πίνακα αναπληρωτων για να διοριστεί και πόσο ήταν πριν 5 χρόνια;Ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο του νήματος,μεχρι τώρα το φόρουμ ειναι για ανταλλαγή απόψεων και όχι αρένα.Ας το αφήσουμε στους καθύλην αρμόδιους αυτό (πολιτικούς)
'Εχετε δει την Coka-Cola να βγει να πει ότι ότι η Pespsi είναι κάτουρο;
Τους τριανταμηνίτες μαιμούδες που διόρισε σε βάρος εκατοντάδων επιτυχόντων...
Έκτακτη ενημέρωση: το υπουργείο Παιδείας θα μπορούσε να προσθέσει στα επιτεύματα του την αναβάθμιση των Πανελλαδικών εξετάσεων με α) τη φετινή διαρροή θεμάτων, β) την αλλοίωση βαθμολογιών στα γραπτά των Γαλλικών και Αγγλικών και γ) την έκδοση για πρώτη φορά στα χρονικά λανθασμένων βάσεων και την συνεχιζόμενη αγωνία χιλιάδων μαθητών.