*

Αποστολέας Θέμα: ΥΠΕΠΘ - Απολογισμός Πεπραγμένων 2004-2007- Τα ψευτικά τα λόγια τα μεγάλα...  (Αναγνώστηκε 10628 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • O- E- O
    • Προφίλ
θυμηθειτε, οι υπεθυνοι της νεας διακυβερνησης ελεγαν για Πολιτισμο και Παιδεια.,,
-εδω και τρια χρονια δεν εχουν προσληφθει αναπληρωτες καθηγητες μουσικης ΠΕ16. Ακόμα και στα Μουσικα Σχολεια τα σπασμενα τα πληρωνουν ωρομισθιοι !! (και το περσινο σχ ετος  ξεκινησαν να διδασκουν τον Ιανουαριο)
-Για ικανο αριθμο μονιμων ΠΕ16 ωστε να καλυφθουν τα κενα (σε Μουσικα και δευτεροβαθμια - πρωτοβαθμια) ουτε συζητηση. Δειτε απλα τους αριθμους.
-ΑΣΕΠ για καθηγητες μουσικης απο το 2001 εχει να γινει  (ισοπαλια μου κανει αυτο, 3 χρονια οι μεν, 3 οι δεν)
Πιστευω πως προσπαθουν να κανουν εκπαιδευση με οσο πιο λιγο χρημα γινεται. αυτο τους καιει.
do it!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vasilis1

• Πλήρες μέλος
  • Φανάριοι Νήσοι
    • Προφίλ
Όταν ο george είχε κάνει αύξηση εισακτέων προεκλογικά (αν δεν με απατά η μνήμη μου 1996 ή 1997) και ειχε αλλάξει άρδην βάσεις ,εισακτέους κλπ ήταν καλύτερα?
Αυτή η πολιτική αγοράς ψήφων ειναι καλύτερη;
Ας την επαναφέρουμε
Παράθεση

Μα αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της σημερινής Δεξιάς κυβέρνησης: το 1996 ο ΓΑΠ (πιθανότατα για προεκλογικούς λόγους - δεν έχω αντίρρηση) ζήτησε από όσα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ ήθελαν, να πάρουν περισσότερους φοιτητές από τους προβλεπόμενους με αντίστοιχη οικονομική ενίσχυση. Κάποια Τμήματα δέχτηκαν και πήραν περισσότερους και έτσι κάποιοι φοιτητές βρέθηκαν σε καλύτερες σχολές και κάποιοι άλλοι που ήταν εκτός βρέθηκαν ανέλπιστα μέσα. Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη δες εδώ: http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=12394&m=A48&aa=2
Σήμερα αντίθετα το ΥΠΕΠΘ αφού μείωσε τις θέσεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ βγάζει και λάθος αποτελέσματα και κάποια παιδιά βρίσκονται να έχουν χαρεί τζάμπα. Και το χειρότερο είναι ότι δεν ακούγεται από πουθενά ένα συγνώμη...ενώ κανένας δεν έχει την τσίπα να παραιτηθεί...
Ιδού τα καλοκαιρινά κατορθώματα του ΥΠΕΠΘ: http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15153&m=A40&aa=1

Ζήτησε από τα πανεπιστήμια;Μάλλον δεν μπορεις να ξεχωρίσεις τις έννοιες "ζήτησα" και "απαίτησα".
Ημουν στην σχολή μου τότε και θυμάμαι ακριβώς πως φάνηκε σε εμάς τους μ@λ@κες που σκιστήκαμε για να περάσουμε την προηγούμενη χρονιά.Και πες μου σε παρακαλώ αυτος ο άριστος πολιτικος ΣΕ ΠΟΙΑ έρευνα αγορας εργασίας βασίστηκε αυτή η κίνηση;Μήπως με τους μεσίτες διαμερισμάτων οπου εμεναν κενα τα σπίτια σε "κάθε χωριο και ΤΕΙ".Και μετα πλήρωνε γονέα για το τέκνο σου που δεν θα πάρει πτυχίο ποτέ ή θα πάρει χαρηστικά και θα ειναι επαγγελματίας για τα μπάζα;
Απλά να εχουμε περισσότερους φοιτητες αρα μικρότερη ανεργεια σαυτη την ηλικία?
Ημαρτον φιλε μου, αν μιλαγα με την γιαγια μου θα δεχομουν τέτοια επιχερήματα, αλλά ανθρωποι μορφωμένοι δεν ειναι λογικο να  γράφουν τέτοια.
Οσο για τα λάθος αποτελέσματα ΝΑΙ ειναι μεγάλη βλακεία των 2 υπουργείων.
Περα από το
Όταν το λέω νομίζουν ότι είμαι  προκατειλημμένος με τους γυμναστές.Κανονισαν ραντεβού συνάντησης που?

Εκεί που υπάρχουν μαζεμένες πολλές καφετέριες
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank18_10_08_2021.php

Αποσυνδεδεμένος fgx

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:Μπα δεν τρελαίνομαι κιόλας
    • Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα με τον Vasillis1 σχετικά με τον αριθμό των εισακτέων. Απλοί ψηφοθηρικοί λόγοι οδηγούν χιλιάδες νέους να παίρνουν απαξιωμένα απολυτήρια, πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ και να συνεχίζουν αναγκαστικά να πληρώνουν για να αναβαθμίσουν τα άχρηστα πτυχία τους με μεταπτυχιακά και διδακτορικά.
ΑΛΛΑ, το θέμα δεν ειναι τι έκανε ο ένας κι ο άλλος! Αλλα πως πρέπει εμεις να αντιδράσουμε, πέρα απο κομματικές αντιπαραθέσεις. Για το καλό το ΔΙΚΟ ΜΑΣ και της εκπαίδευσης συνεπακόλουθα.

Υ.Γ. Και μη μου πει κανείς :"Πρώτα της εκπαίδευσης...."   Ας ειμαστε ρεαλιστές!

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Run to the hills, run for your lives
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vasilis1

• Πλήρες μέλος
  • Φανάριοι Νήσοι
    • Προφίλ
Καλά οταν τα κάνει η Μαριέτα ειναι κακό,όταν τα έκανε εκείνος ο Ευθυμίου ήταν "Δημοκρατικά και Προοδευτικά" η παλαιότερα ο Γιωργάκης.Αλλα τότε ο κυριος Κάτσικας δεν ήξερε το Διαδίκτυο απλά έγραφε μόνο στο έγκριτο και αμερόληπτο
Όταν το λέω νομίζουν ότι είμαι  προκατειλημμένος με τους γυμναστές.Κανονισαν ραντεβού συνάντησης που?

Εκεί που υπάρχουν μαζεμένες πολλές καφετέριες
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank18_10_08_2021.php

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Καλά οταν τα κάνει η Μαριέτα ειναι κακό,όταν τα έκανε εκείνος ο Ευθυμίου ήταν "Δημοκρατικά και Προοδευτικά" η παλαιότερα ο Γιωργάκης.Αλλα τότε ο κυριος Κάτσικας δεν ήξερε το Διαδίκτυο απλά έγραφε μόνο στο έγκριτο και αμερόληπτο

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Παράθεση
ΥΓ(2): το πολυτονικό σύστημα καταργήθηκε επί κυβερνήσεως Γ. Ράλλη.

PANAS, είμαι υπέρ του μονοτονικού, αλλά το πολυτονικό καταργήθηκε το 1982 (επί ΠΑΣΟΚ). Επί Ράλλη καθιερώθηκε η δημοτική.

Επειδή μπήκες σχετικά πρόσφατα στην εκπαίδευση, υποθέτω ότι δεν θυμάσαι τις ανατροπές στο σύστημα διορισμών (και το αλαλούμ που προκλήθηκε) την περίοδο 2001-2003 (επί Ευθυμίου-Πετσάλνικου-Γκεσούλη). Τότε άνοιξαν οι "πόρτες" και τα "παράθυρα"...

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Παράθεση
ΥΓ(2): το πολυτονικό σύστημα καταργήθηκε επί κυβερνήσεως Γ. Ράλλη.

PANAS, είμαι υπέρ του μονοτονικού, αλλά το πολυτονικό καταργήθηκε το 1982 (επί ΠΑΣΟΚ). Επί Ράλλη καθιερώθηκε η δημοτική.

Επειδή μπήκες σχετικά πρόσφατα στην εκπαίδευση, υποθέτω ότι δεν θυμάσαι τις ανατροπές στο σύστημα διορισμών (και το αλαλούμ που προκλήθηκε) την περίοδο 2001-2003 (επί Ευθυμίου-Πετσάλνικου-Γκεσούλη). Τότε άνοιξαν οι "πόρτες" και τα "παράθυρα"...
Έχεις δίκιο για το πολυτονικό, ευχαριστώ που με διόρθωσες.
Κι εγώ είμαι υπέρ του μονοτονικού και δεν νομίζω ότι καταστράφηκε η παιδεία μας από το μονοτονικό.
Το αλαλούμ στο σύστημα διορισμών το 2001-2003 όντως δε το πολυκατέχω. Σε προηγούμενο μύνημά μου πάντως έχω καυτηριάσει το γεγονός της πρόσληψης χιλιάδων ωρομίσθιων το 2003. Πιστεύω ότι σταδιακά όλοι οι διορισμοί θα έπρεπε να γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Για το αλαλούμ του 2001-2003:
http://web.archive.org/web/20021210093448/www.asep2000.gr/xroniko/xroniko.htm
Αν παραβλέψεις την οξύτητα του ύφους και τη μονόπλευρη οπτική (λογικό, γιατί είναι από ιστοσελίδα των τότε επιτυχόντων) σε κάποια σημεία, η καταγραφή είναι 100% ακριβής.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 01:34:30 am από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
ioanna, μπορείς να το βάλεις διαφορετικά, δε διαβάζεται, βγαίνουν ερωτηματικά. ;)

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ioanna εμενα μου βγαζει μια λευκη σελιδα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Πηγαίνετε στο μενού Προβολή->Κωδικοποίηση και επιλέξτε Ελληνικά (Windows).
Αν πάλι δεν διαβάζεται, δοκιμάστε εδώ:
http://homepages.pathfinder.gr/kepea2000/xroniko.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2007, 02:24:47 am από ioanna89 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473