0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva7 στις Αυγούστου 12, 2013, 02:01:25 pmTι εννοείτε κάποιοι με αυτό που λέτε "όσοι είναι ψηλά στον πίνακα??" Ποιός αριθμός με τα νέα δεδομένα θεωρείται ψηλά στον πίνακα?? Το 30-50-100 ή 10?? 10
Tι εννοείτε κάποιοι με αυτό που λέτε "όσοι είναι ψηλά στον πίνακα??" Ποιός αριθμός με τα νέα δεδομένα θεωρείται ψηλά στον πίνακα?? Το 30-50-100 ή 10??
Φέτος στα ΣΚΕΔ παρατηρήθηκε το φαινόμενο των 4ωρων συμβάσεων. Αυτό έγινε για να δουλέψουν περισσότεροι αλλά και για να αποφύγουν τους ΑΜΩ.Οσοι δεν το γνωρίζεται οι ωρομίσθιοι συμφέρουν το κράτος καθώς πληρώνονται αυστηρά με τις ώρες διδασκαλίας τους ενώ οι ΑΜΩ πληρώνονται κανονικά Χριστούγεννα - Πάσχα, εκδρομές κ.α.Άρα, ποιος μας λέει ότι δεν θα γεμίσουν τη χώρα με 4ωρους ωρομίσθιους (οι οποίοι παραδίδουν και την κάρτα ανεργίας τους και πέφτουν έτσι τα ποσοστά ανεργίας στη χώρα με εξαθλιωμένους εργαζόμενους των 4 ωρών/ εβδομαδα) προκειμένου να γλιτώσουν χρήμα τα κρατικά ταμεία;;;;
Παράθεση από: eagle στις Αυγούστου 12, 2013, 04:04:24 pmΣυνάδελφοι προβληματίζομαι για το αν θα δηλώσω την Κέρκυρα. Έχει κανείς πληροφορίες για Παξούς; Ό, τι ξέρετε θα μου ήταν χρήσιμο... Κερκυρα: Πολυ ομορφο νησι με απ' ολα. Χαλια δρομοι, εκτος αν εισαι μεσα ή κοντα στην πολη. Επισης, ολα παρα πολυ ακριβαΠαξοι: Πανεμορφα τοπια με μηδενικη συγκοινωνια τον χειμωνα...
Συνάδελφοι προβληματίζομαι για το αν θα δηλώσω την Κέρκυρα. Έχει κανείς πληροφορίες για Παξούς; Ό, τι ξέρετε θα μου ήταν χρήσιμο...
Να ρωτησω κατι που εχω μπερδευτεί;; ειναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση, δειξτε κατανόηση αν η ερώτηση μου είναι λίγο.. αλλα έχω μπερδευτεί... Λοιπόν, θελω να πάω στην 2βάθμια Δ' Αθήνας, και στο ιντερνετ βλέπω οτι η 2βάθμια αυτή έχει 1ο, 2ο, 3ο γραφείο. Μπορώ να κάνω την αιτηση μου σε κάποιο απο αυτά τα γραφεία ή θα πρέπει να πάω διευθυνση δευτεροβαθμιας στην Ν. Σμύρνη;;;;