0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διευθυνση ανατ. Αττικης στο Γερακα: απελπιστικη η κατασταση. Ως τις 12:45 ειχαν περασει 42 ατομα. Δεν προλαβα να την κανω, παλι τα ιδια αυριο. Πιστευα οτι πρωτη μερα δε θα ειχε κοσμο....
Αναφέρει κάπου ξεκάθαρα η εγκύκλιος ότι οι ωρομίσθιοι παίρνουν μέχρι 4 ώρες; Αναφέρομαι κυρίως στις καταργημένες ειδικότητες.Επίσης μήπως δίνεται στο δικαίωμα σε όσους είναι σε διαθεσιμότητα να πάρουν και 4 ώρες σαν ωρομίσθιοι;
Tι εννοείτε κάποιοι με αυτό που λέτε "όσοι είναι ψηλά στον πίνακα??" Ποιός αριθμός με τα νέα δεδομένα θεωρείται ψηλά στον πίνακα?? Το 30-50-100 ή 10??
Παράθεση από: froski στις Αυγούστου 12, 2013, 02:18:10 pmΑναφέρει κάπου ξεκάθαρα η εγκύκλιος ότι οι ωρομίσθιοι παίρνουν μέχρι 4 ώρες; Αναφέρομαι κυρίως στις καταργημένες ειδικότητες.Επίσης μήπως δίνεται στο δικαίωμα σε όσους είναι σε διαθεσιμότητα να πάρουν και 4 ώρες σαν ωρομίσθιοι;Στην εγκύκλιο δεν θυμάμαι αν το αναφέρει αλλά μου το τόνισε η υπάλληλος στη δευτεροβάθμια πολλές φορές ότι είναι μέχρι 4 ώρες την εβδομάδα.Αλλά νομίζω ότι κάτι δεν έχουν υπολογίσει καλά και θα χουμε τρεχάματα.Δεν ξέρω πως είναι εφικτό να λειτουργήσει ένας τομέας μόνο με ωρομίσθιους .πόσο λειτουργικό θα είναι αυτό ? τέτοιο ξεφτιλίκι δεν νομίζω να έχει υποστεί ξανά κανένας εκπαιδευτικός..Για το δεύτερο που ρωτάς, δεν γνωρίζω σίγουρα αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να είσαι και ωρομίσθιος και να πληρώνεσαι λόγω διαθεσιμότητας από το δημόσιο.
Συχνά γίνεται αυτό το φαινόμενο συνάδελφε!! Δεν έγινε μόνο πέρσι!!
Αυτό που λέει η εγκύκλιος είναι ότι αν οι ώρες είναι πάνω από 4 προσλαμβάνεται ΑΜΩ (άρα όχι ωρομίσθιος?) Στις καταργημένες απορώ και εγώ εάν γίνεται να κάνει παραπάνω ο ωρομίσθιος φέτος.
αληθεύει ο αποκλεισμός των μουσικών;