0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να τα χωρίσεις κι εσύ.
Κατ' αρχάς γιατί να μην κάνεις αίτηση;Έστω με προτίμηση το νομό σου.Αλλά ακόμα και αν δεν κάνεις δεδομένων των συνθηκών θα συμβούν τα εξής:......δ)Δήλωσε να πας, πάρε αναρρωτική πάνω από 15 μέρες και αφού σε διώξουν, ξανακάνεις αίτηση από του χρόνου.
Εγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση: θα δηλώσω μόνο ακω. Ωρομισθία ούτε καν μου πέρασε απ' το μυαλό και αμω φοβάμαι, γιατί τώρα με τη σύμπτυξη των περιοχών, η 1η μου επιλογή έχει και μακρινές αποστάσεις. Όταν κάνουμε αίτηση, αν δεν μας πάρουν ακω, αυτόματα μας καλούν για ενισχυτική ή πρέπει να το δηλώσουμε;
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 12, 2013, 11:47:02 pmΕγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση: θα δηλώσω μόνο ακω. Ωρομισθία ούτε καν μου πέρασε απ' το μυαλό και αμω φοβάμαι, γιατί τώρα με τη σύμπτυξη των περιοχών, η 1η μου επιλογή έχει και μακρινές αποστάσεις. Όταν κάνουμε αίτηση, αν δεν μας πάρουν ακω, αυτόματα μας καλούν για ενισχυτική ή πρέπει να το δηλώσουμε;Δεν υπάρχει αυτοματισμός. Για ενισχυτική/ΠΔΣ θα βγει άλλη εγκύκλιος οπότε εκεί δηλώνεις ό,τι/αν θέλεις, ανεξάρτητα από τις αιτήσεις των αναπληρωτών (αν δεν προσληφθείς φυσικά).
Παράθεση από: eagle στις Αυγούστου 12, 2013, 11:35:39 pmΚατ' αρχάς γιατί να μην κάνεις αίτηση;Έστω με προτίμηση το νομό σου.Αλλά ακόμα και αν δεν κάνεις δεδομένων των συνθηκών θα συμβούν τα εξής:......δ)Δήλωσε να πας, πάρε αναρρωτική πάνω από 15 μέρες και αφού σε διώξουν, ξανακάνεις αίτηση από του χρόνου.Δηλαδή αν δεν παρουσιάζεσαι στο σχολείο (μετά τις 15 αναρρωτικής) και σε διώξουν, δεν έχεις κυρώσεις για την επόμενη χρονιά;Είσαι σίγουρος; Το αναφέρει κάπου η εγκύκλιος;
Παράθεση από: jak_13 στις Αυγούστου 13, 2013, 01:08:48 amΠαράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 12, 2013, 11:47:02 pmΕγώ θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί αύριο θα πάω να κάνω την αίτηση: θα δηλώσω μόνο ακω. Ωρομισθία ούτε καν μου πέρασε απ' το μυαλό και αμω φοβάμαι, γιατί τώρα με τη σύμπτυξη των περιοχών, η 1η μου επιλογή έχει και μακρινές αποστάσεις. Όταν κάνουμε αίτηση, αν δεν μας πάρουν ακω, αυτόματα μας καλούν για ενισχυτική ή πρέπει να το δηλώσουμε;Δεν υπάρχει αυτοματισμός. Για ενισχυτική/ΠΔΣ θα βγει άλλη εγκύκλιος οπότε εκεί δηλώνεις ό,τι/αν θέλεις, ανεξάρτητα από τις αιτήσεις των αναπληρωτών (αν δεν προσληφθείς φυσικά).Και θα εισαι σαν ωρομισθιος οποως ηταν παλια η ενισχυτικη;;;;
Παράθεση από: froski στις Αυγούστου 13, 2013, 12:40:44 amΠαράθεση από: eagle στις Αυγούστου 12, 2013, 11:35:39 pmΚατ' αρχάς γιατί να μην κάνεις αίτηση;Έστω με προτίμηση το νομό σου.Αλλά ακόμα και αν δεν κάνεις δεδομένων των συνθηκών θα συμβούν τα εξής:......δ)Δήλωσε να πας, πάρε αναρρωτική πάνω από 15 μέρες και αφού σε διώξουν, ξανακάνεις αίτηση από του χρόνου.Δηλαδή αν δεν παρουσιάζεσαι στο σχολείο (μετά τις 15 αναρρωτικής) και σε διώξουν, δεν έχεις κυρώσεις για την επόμενη χρονιά;Είσαι σίγουρος; Το αναφέρει κάπου η εγκύκλιος;Δεν είναι ανάγκη να ψάχνεις γιατρούς για αναρρωτικές... Αρκεί να παρουσιαστείς μια μέρα για να αναλάβεις και έπειτα να εξαφανιστείς, περιμένοντας να σε διώξουν... Ναι δεν έχεις απολύτως καμία κύρωση για την επόμενη χρονιά (ο "λαγός" που ψάχναμε πιο πριν). Εφόσον δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για την περίπτωση αυτή από καμία εγκύκλιο ως τώρα, με ποιο σκεπτικό θα σου έριχνε ποινή το υπουργείο?