0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κυρώσεις για την μη αποδοχή θέσης ωρομισθίου συνεχίζουν να μην υπάρχουν, έτσι δεν είναι;
Συνάδελφοι καλημέρα.Στα ΣΚΕΔ θα πάρουν από τον πίνακα αναπληρωτών ή ωρομισθίων;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: MARKOS στις Αυγούστου 13, 2013, 11:15:28 amΟι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και σε Πρωτοβάθμια ή μόνο σε Δευτεροβάθμια; Οι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις τόσο σε Πρωτοβάθμια όσο και σε Δευτεροβάθμια.
Οι ΠΕ06 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και σε Πρωτοβάθμια ή μόνο σε Δευτεροβάθμια;
Η Αίτηση-Δήλωση θα υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας (κλάδοιΠΕ60 και ΠΕ70) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λοιποί κλάδοι) αυτοπροσώπως ή με νόμιμαεξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αποτελεί ταυτόχρονα Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 τουν.1599/1986.
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 13, 2013, 11:31:41 amΣυνάδελφοι καλημέρα.Στα ΣΚΕΔ θα πάρουν από τον πίνακα αναπληρωτών ή ωρομισθίων;Ευχαριστώ.Δημιουργείται νέος πίνακας με τις νέες αιτήσεις για ενισχυτική αλλά προσλαμβάνουν ΑΜΩ με την σειρά στον πίνακα αναπληρωτών. Για τους ωρομισθίους στην ενισχυτική δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει φέτος να δηλώσει κάποιος και ωρομίσθιος στην γενική εγκύκλιο. Ας το συζητήσουμε αυτό το τελευταίο...
Θα έπρεπε να προβλέπετε στην εγκύκλιο πως θα παραμείνει στα περσινά επίπεδα και δεν θα μειωθεί ο μισθός των αμω. Καλό θα ήταν να υπήρχε και κατώτατος μισθός στους αμω ανεξάρτητα με τις ώρες, και έκπτωση στα εισιτήρια. Είχαν πει και για δωρεάν σίτιση των αναπληρωτών από πέρσι αλλά μάλλον το ξέχασαν, ωστόσο χρήματα βρίσκουν για τους λαθρομετανάστες που υπάρχουν στα κέντρα φιλοξενίας, τους δίνουν και 300
είναι ό,τι πιο βλακώδες έχω ακούσει.... Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στις μέρες μας που ζητάνε αφορμή να σε απολύσουν ή να σου στερήσουν το διορισμό...Πολλοί εδώ μέσα είναι εύκολοι στις συμβουλές, που αμφιβάλλω αν θα τις εφάρμοζαν ποτέ στον εαυτὀ τους.... Τι ειδικότητα είσαι και σε τί σειρά περίπου, και φοβάσαι μη σε πάρουν...
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Αυγούστου 13, 2013, 07:59:19 amείναι ό,τι πιο βλακώδες έχω ακούσει.... Αυτά δεν πρέπει να γίνονται στις μέρες μας που ζητάνε αφορμή να σε απολύσουν ή να σου στερήσουν το διορισμό...Πολλοί εδώ μέσα είναι εύκολοι στις συμβουλές, που αμφιβάλλω αν θα τις εφάρμοζαν ποτέ στον εαυτὀ τους.... Τι ειδικότητα είσαι και σε τί σειρά περίπου, και φοβάσαι μη σε πάρουν...ΠΕ02, σειρά 460+ (δεν ξέρω αν άλλα άτομα θα προστεθούν) και ενδιαφέρομαι μόνο για το νομό μου Αιτ/νία που έχει 4 κενά!!!!!!!!!!!
Οι παλιοί πάμε μόνο με ταυτότητα? Επικυρωμένο αντίγραφο ή τη γνήσια? Μέχρι 23 έτσι δεν είναι??