0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα θα περιμένουμε πάλι τις ανακοινώσεις στο facebook του Μπράτη, για τους πίνακες.
Παράθεση από: kostasMath στις Αυγούστου 23, 2013, 03:01:48 pmΤώρα θα περιμένουμε πάλι τις ανακοινώσεις στο facebook του Μπράτη, για τους πίνακες.Εκεί αναμένεται να ανακοινωθούν πρώτα;
Κι εμείς που δεν έχουμε φατσοβιβλία.. πως θα το μάθουμε πρώτοι; Ούτε βύσμα στο υπουργείο έχουμε Νομίζω τέλειωσε η υποβολή των αιτήσεων, σωστά; Ας κλειδωθεί το θέμα αυτό λοιπόν.
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 23, 2013, 03:42:43 pmΚι εμείς που δεν έχουμε φατσοβιβλία.. πως θα το μάθουμε πρώτοι; Ούτε βύσμα στο υπουργείο έχουμε Νομίζω τέλειωσε η υποβολή των αιτήσεων, σωστά; Ας κλειδωθεί το θέμα αυτό λοιπόν.Γι αυτό υπάρχει το pde που παρακολουθώ καιρό!Έχουμε να περιμένουμε κ τις ενστάσεις μήπως πριν κλειδωθεί το θέμα;
K εγω φετος απεκτησα παιδαγωγική επαρκεια και εκανα τα χαρτια μου πολλά χρονια χωρις να εχω. Η καταχωρητρια δεν ηταν και πολυ σιγουρη αλλά μου το αλλαξε στο συστημα και ειπε οτι θα στειλει με διαβιβαστικο στο υπουργειο την αιτηση μου με το χαρτι της επαρκειας. Δεν μου ειπε οτι πρεπει να στειλω κατι εγώ. Μπορει να μας πει καποιος που του την εχουν αναγνωρίσει πως εγινε η διαδικασία?
Παράθεση από: marisia στις Αυγούστου 23, 2013, 02:32:11 pmK εγω φετος απεκτησα παιδαγωγική επαρκεια και εκανα τα χαρτια μου πολλά χρονια χωρις να εχω. Η καταχωρητρια δεν ηταν και πολυ σιγουρη αλλά μου το αλλαξε στο συστημα και ειπε οτι θα στειλει με διαβιβαστικο στο υπουργειο την αιτηση μου με το χαρτι της επαρκειας. Δεν μου ειπε οτι πρεπει να στειλω κατι εγώ. Μπορει να μας πει καποιος που του την εχουν αναγνωρίσει πως εγινε η διαδικασία?την προηγούμενη χρονιά που έκανα την αίτηση και κατέθεσα την παιδαγωγική επάρκεια την ώρα της καταχώρησης είχε μπλοκάρει το σύστημα. Κατέθεσα ένα επικυρωμένο αντίγραφο από το πιστοποιητικό της ΑΣΠΑΙΤΕ στον υπάλληλο και το έστειλε υπηρεσιακώς στο υπουγείο. Μου είχα πει να περιμένω να δω τις λίστες και να γράφει δίπλα στο όνομά μου με παιδαγωγική επάρκεια. Αν δε το γράφει κάνεις ένσταση και στο αλλάζουν μην ανησυχείς...
Καλημέρα!λογικά πάντα,πρώτα θα καλέσουν ΑΚΩ και Μετά ΑΜΩ,έτσι δεν είναι?