0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ λένε ότι είναι πλασματικά τα νούμερα που έχουν βγάλει οι διευθύνσεις! Τι να πιστέψεις;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουνίου 05, 2013, 11:44:05 pmΕδώ λένε ότι είναι πλασματικά τα νούμερα που έχουν βγάλει οι διευθύνσεις! Τι να πιστέψεις;δεν λενε ψεματα επιτηδες οι διευθυνσεις, απλα ο αλγοριθμος που εδωσε το υπουργειο για να δουλεψουν βγαζει αυτα τα τερατακαι εγω αν πω εχουμε 6.000.000 ψηφοφορους και 300 βουλευτες, αρα καθε 20.000 αναλογει ενας εκπροσωπος τους, και μετα ζητησω 1 ανα 40.000, βγαζω 150 βουλευτες υπεραριθμους...ωραιο επιχειρημα ε;
Καλημέρα,Για μερικούς που απορούν, είμαι εκπαιδευτικός τόσο σε σχολειό όσο και στην τριτοβάθμια… Η άποψη μου είναι ότι από την στιγμή που δεν γίνονται ριζικές αλλαγές στην παιδεία (άσχετες σε γενικές γραμμές από προσλήψεις-απολύσεις) και η πλειοψηφία τον μαθητών τρέχουν στα φροντιστήρια, ιδιαίτερα (γιατί άραγε ποτέ κανένας εκπαιδευτικός δεν έχει καταγγείλει κανένα συνάδελφο του ότι κάνει ιδιαίτερα; ΠΑΡΑΝΟΜΟ δεν είναι; Άρα το επικροτείτε ), τότε ποιος ο λόγος να γίνουν προσλήψεις; Μήπως φταίνε οι εκπαιδευτικοί (και εγώ μέσα) για αυτό που γίνεται; Κάνουν κάποιο πραγματικό έργο σήμερα οι εκπαιδευτικοί (άραγε ποιο είναι το ποσοστό των αριστούχων που δεν πάνε φροντιστήρια;). και τέλος μου λέτε να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου (που λίγο πολύ ξέρουμε πως είναι) αλλά και την παραπαιδεία…
Αγαπητε pskouras, αν πιστεύεις πραγματικά αυτά που λες, γιατί δεν παραιτείσαι; Σκέψου τα πλεονεκτήματα (με βάση τη συλλογιστική σου): α) θα ανακουφίσεις τους φορολογούμενους πολίτες, αφού θα απαλλαγούν από την υποχρέωση να σε μισθοδοτούν κάθε μήνα, β) θα πάψεις να αισθάνεσαι "άχρηστος", αφού δεν θα είσαι πλέον μέλος της "άχρηστης" δημόσιας εκπαίδευσης (λες και αυτή περιορίζεται μόνο στη Γ' Λυκείου), γ) θα βοηθήσεις έναν συνάδερφό σου , ο οποίος θέλει να προσφέρει και δεν αισθάνεται "άχρηστος" στα πλαίσια της δημόσιας εκπάιδευσης να πάρει τη θέση σου (ένα κενό περισσότερο στην περιφέρεια που ανήκεις, για να θυμηθούμε και το θέμα του thread), δ) θα έχεις την ευκαιρία να συνεισφέρεις πραγματικά στην πνευματική αναβάθμιση της νεολαίας μας εργαζόμενος σε κάποιο φροντιστήριο, εκεί δηλαδή όπου -όπως πιστεύεις- συντελείται το ύψιστο παιδαγωγικό έργο στη χώρα μας και ο εκπαιδευτικός ελέυθερος και χωρίς εξωτερικές πιέσεις προετοιμάζει τους αριστούχους του μέλλοντος, ε) θα αισθάνεσαι πολυ λιγότερο υποκριτής και δήθεν, αφου θα μπορείς να ασκείς την εποικοδομητική σου κριτική για τους δημοσίους λειτουργούς ή υπαλλήλους, χωρίς να μισθοδοτείσαι από το δημόσιο!!Μην βασανίζεσαι άλλο στο δημόσιο, αγαπητε διπλοθεσίτη του δημοσίου pskouras! Κάνε την αρχή! Η ιδιωτική εκπαίδευση , η οποία παρεπιπτόντως αυτήν την περίοδο στελεχώνει το προσωπικό της για την επόμενη σχολική χρονιά, έχει ανάγκη εκπαιδευτικούς με τη δική σου νοοτροπία! Δήλωσε την παραίτησή σου το συντομότερο δυνατόν!Προλαβαίνεις..
640 είναι τα πλεονάσματα στα Δωδεκάνησα. Το ΠΥΣΔΕ συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχουν ανακοινωθεί όμως ανά ειδικότητα (προς το παρόν τουλάχιστον).
Α. Δουλεύω αρκετά περισσότερο από αυτές τις ώρες που λέει η σύμβαση που έχω υπογράψει και στο Πανεπιστήμιο αλλά και στην δευτεροβάθμια (αρά ξελαφρώνω τον Έλληνα φορολογούμενο, άραγε εσύ τι κανείς; Ψάχνεις κάνα ιδιαίτερο; Σου μένει χρόνος για τπτ άλλο;) και ΝΑΙ συμβασιούχος είμαι και ΝΟΜΙΜΟΣ.
τέλος μου λέτε να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και τους εκπαιδευτικούς του δημοσίου (που λίγο πολύ ξέρουμε πως είναι) αλλά και την παραπαιδεία…
Ε. Την κριτική μου την κάνω όποτε και όπου θέλω (σε συναδέλφους κλπ δημοκρατία δεν έχουμε), βλέπεις είμαι πραγματικά με την αξία μου όπου είμαι και δεν έχω κανέναν ανάγκη. Δεν κάνω κάτι παράνομο για να φοβάμαι… Ισχύει το ίδιο και για εσένα; Ζητώ συγγνώμη αν κουράζω τους υπόλοιπους αλλά δεν νομίζω να αξίζω τέτοια προσωπική επίθεση επειδή είπα την γνώμη μου.
(γιατί άραγε ποτέ κανένας εκπαιδευτικός δεν έχει καταγγείλει κανένα συνάδελφο του ότι κάνει ιδιαίτερα; ΠΑΡΑΝΟΜΟ δεν είναι; Άρα το επικροτείτε ), τότε ποιος ο λόγος να γίνουν προσλήψεις; Μήπως φταίνε οι εκπαιδευτικοί (και εγώ μέσα) για αυτό που γίνεται; Κάνουν κάποιο πραγματικό έργο σήμερα οι εκπαιδευτικοί (άραγε ποιο είναι το ποσοστό των αριστούχων που δεν πάνε φροντιστήρια;).