0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://olympia.gr/2013/07/16/πέντε-αλλαγές-της-τελευταίας-στιγμής/#more-290158Να υποθέσουμε ότι οι εκπαιδευτικοί δεν αναφέρονται γιατί δεν προκύπτει γι αυτούς καμία αλλαγή;;;;;
Νέες ειδικότητες μπορεί να σημαίνει α) κατάργηση παλαιών β) κατάργηση αναθέσεων γ) νέες αναθέσεις δ) νέα ωρολόγια ε) αντικατάσταση των προσφάτων καταργηθέντων με τις νέες για πρόσληψη αναπληρωτών/ωρομισθίων όπως είχα πει σε προηγούμενο μήνυμα μου ως λύση για τους μαθητές που έχουν εγκλωβιστεί στους νεκροζώντανους τομείς
Η πρόταση του Παιδαγωγικού ινστιτούτου...Για την τεχνική-επαγγελματική εκπ/ση...http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B52009
Massimoap,Έχουν βάση οι ανησυχίες σου και η διασύνδεση που κάνεις δεν είναι λαθεμένη. Κάτι αντίστοιχο μου έλεγε συνάδελφος Γεωπόνος ότι είναι η σειρά τους για λόγους που το υπουργείο θεωρεί ότι δεν κατοχυρώνονται οι απόφοιτοι της εν λόγω ειδικότητας. Δεν προσπαθώ να καθησυχάσω, ούτε το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Απλά εκτιμώ ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα χτυπήσουν αλλού.Θεωρούν τη λειτουργία τους ασύμφορη και δαπανηρή και θα πέσει στο τραπέζι ως αναβάθμιση των συγκεκριμένων σχολείων. (προσωπική εκτίμηση)
Παράθεση από: vadi στις Ιουλίου 16, 2013, 03:45:56 pmΑν και έχω ένα θέμα με τους ένστολους ξέρω 3 δημοτικούς αστυνόμους στην πόλη μου με μεταπτυχιακό, ο ένας μάλιστα έχει δυο μεταπτυχιακά και δυο πτυχία ΑΕΙ.Δεν υπάρχουν ολυμπιακής παιδείας διορισμένοι στο υπ.πολιτισμού, είναι ψευδές το δημοσίευμα και εκ του πονηρού γραμμένο. Δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας για τους ΠΕ11 (προσωπική εκτίμηση).... Με δύο μεταπτυχιακά και δύο πτυχία ΑΕΙ δεν βάζεις υποψηφιότητα για δημοτικός αστυνόμος... προσπαθείς να βρεθείς σε αμφιθέατρο Πανεπιστημίου... με το συμπάθειο δηλαδή...
Αν και έχω ένα θέμα με τους ένστολους ξέρω 3 δημοτικούς αστυνόμους στην πόλη μου με μεταπτυχιακό, ο ένας μάλιστα έχει δυο μεταπτυχιακά και δυο πτυχία ΑΕΙ.Δεν υπάρχουν ολυμπιακής παιδείας διορισμένοι στο υπ.πολιτισμού, είναι ψευδές το δημοσίευμα και εκ του πονηρού γραμμένο. Δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας για τους ΠΕ11 (προσωπική εκτίμηση).
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 16, 2013, 04:05:28 pmΝέες ειδικότητες μπορεί να σημαίνει α) κατάργηση παλαιών β) κατάργηση αναθέσεων γ) νέες αναθέσεις δ) νέα ωρολόγια ε) αντικατάσταση των προσφάτων καταργηθέντων με τις νέες για πρόσληψη αναπληρωτών/ωρομισθίων όπως είχα πει σε προηγούμενο μήνυμα μου ως λύση για τους μαθητές που έχουν εγκλωβιστεί στους νεκροζώντανους τομείςΝα προσθέσω κι εγώ αυτό που έχω ακούσει 1-2 χρόνια τώρα:Το υπουργείο θέλοντας να μειώσει τον αριθμό των ειδικοτήτων θα τις συγχωνεύσει.Π.χ. ΠΕ17.02 Μηχανολόγοι ΤΕΙ μαζί με ΠΕ18.18 ΤΕΙ Οχημάτων ή ΠΕ17.03 Ηλεκτρολόγοι με ΠΕ17.04 Ηλεκτρονικούς.Έτσι κάθε εκπαιδευτικός θα διδάσκει διπλάσια αντικείμενα ως πρώτη ανάθεση! Αν γίνει...θα είναι μεγάλη αλλαγή!