0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 16, 2013, 03:57:49 pmΠάντως, 130 εκ. δεν είναι δημοσιονομικό όφελος. Προσπάθησε να καταλάβεις την ουσία των στοιχείων, για να σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.... Αν αυτά αγαπητή μου καταβληθούν ποτέ?... ειδοποίησε με...
Πάντως, 130 εκ. δεν είναι δημοσιονομικό όφελος. Προσπάθησε να καταλάβεις την ουσία των στοιχείων, για να σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.
meli,Αν ανοίξουμε αυτή την κουβέντα θα δούμε ότι δεν είναι η μοναδική αμαρτωλή ιστορία στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Θέλω να δώσω κάποια στοιχεία ως τροφή για σκέψη, που είναι ήδη γνωστά, νομίζω.1) Το δημοσιονομικό όφελος από τις απολύσεις θα είναι 130 εκ. Οι αποζημίωσης μόνο της ΕΡΤ θα είναι 120 εκ. Γιατί, άραγε αφού δε θα υπάρξει δημοσιονομικό όφελος απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι; 2) Την ημέρα που βγήκε το non paper ο υπουργός πήγε στα εγκαίνια του ΙΕΚ Ακμή. Τι σχέση έχει αυτό με την κατάργηση της μισής τεχνικής εκπαίδευσης; 3) Στην τεχνική εκπαίδευση θα επιβάλλει το πρόγραμμα μαθητεία, δηλαδή οι σπουδαστές να εργάζονται τζάμπα σε επιχειρήσεις. Γιατί άραγε; 4) Απόφοιτοι γυμνασίου θα μπορούν να εγγράφονται κατευθείαν σε ΙΕΚ. Γιατί άραγε; 5) Ούτε τα δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν. Πληρώνεις 2000 ευρώ. Τι συμπέρασμα βγάλατε, λοιπόν;
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 16, 2013, 04:00:02 pmΠαράθεση από: LK στις Ιουλίου 16, 2013, 03:57:49 pmΠάντως, 130 εκ. δεν είναι δημοσιονομικό όφελος. Προσπάθησε να καταλάβεις την ουσία των στοιχείων, για να σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.... Αν αυτά αγαπητή μου καταβληθούν ποτέ?... ειδοποίησε με...Διάβασε σωστά το μήνυμα. Δεν είναι η ουσία αν θα αποζημιωθούν ή όχι της ΕΡΤ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Προσπαθώ να πω ότι χτυπιέται, παρότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό όφελος, η μόνιμη, η εργασία με δικαιώματα. Προσπαθώ να πω ότι έπεσε το κεφάλι της μισής τεχνικής εκπαίδευσης στο βωμό του ΙΕΚ Ακμή και της Χρυσής Χτένας. Προσπαθώ να πω ότι σε λίγο 16χρονα παιδιά θα δουλεύουν τζάμπα σε επιχειρήσεις, για να μαζέψουν δήθεν εμπειρία (όχι ότι δε γίνεται τώρα με τα ΤΕΙ και τα ΙΕΚ), αλλά τώρα διευρύνεται. Θα υπάρχουν τζάμπα εργαζόμενοι διαθέσιμοι για τις επιχειρήσεις. Προσπαθώ να πω ότι πρέπει να σταματήσουμε να ομφαλοσκοπούμε και να δούμε τι είναι αυτό που παίζεται στις πλάτες μας και στις πλάτες των παιδιών μας και τέλος προσπαθώ να πω ότι πρέπει να σηκωθούμε και να το πολεμήσουμε.