0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και έχω ένα θέμα με τους ένστολους ξέρω 3 δημοτικούς αστυνόμους στην πόλη μου με μεταπτυχιακό, ο ένας μάλιστα έχει δυο μεταπτυχιακά και δυο πτυχία ΑΕΙ.Δεν υπάρχουν ολυμπιακής παιδείας διορισμένοι στο υπ.πολιτισμού, είναι ψευδές το δημοσίευμα και εκ του πονηρού γραμμένο. Δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας για τους ΠΕ11 (προσωπική εκτίμηση).
Θέλω να δώσω κάποια στοιχεία ως τροφή για σκέψη, που είναι ήδη γνωστά, νομίζω.1) Το δημοσιονομικό όφελος από τις απολύσεις θα είναι 130 εκ. Οι αποζημίωσης μόνο της ΕΡΤ θα είναι 120 εκ. Γιατί, άραγε αφού δε θα υπάρξει δημοσιονομικό όφελος απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι; 2) Την ημέρα που βγήκε το non paper ο υπουργός πήγε στα εγκαίνια του ΙΕΚ Ακμή. Τι σχέση έχει αυτό με την κατάργηση της μισής τεχνικής εκπαίδευσης; 3) Στην τεχνική εκπαίδευση θα επιβάλλει το πρόγραμμα μαθητεία, δηλαδή οι σπουδαστές να εργάζονται τζάμπα σε επιχειρήσεις. Γιατί άραγε; 4) Απόφοιτοι γυμνασίου θα μπορούν να εγγράφονται κατευθείαν σε ΙΕΚ. Γιατί άραγε; 5) Ούτε τα δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν. Πληρώνεις 2000 ευρώ. Τι συμπέρασμα βγάλατε, λοιπόν;
Συνάδελφε είναι και άλλοι παράμετροι που καθορίζουν την επαγγελματική πορεία μας π.χ θέματα υγείας, οικογένεια κ.αΠάντως πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο άνθρωπο
Πάντως, 130 εκ. δεν είναι δημοσιονομικό όφελος. Προσπάθησε να καταλάβεις την ουσία των στοιχείων, για να σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί νέο νομοσχέδιο που θα προβλέπει νέες ειδικότητες στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης