0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να επισυνάψεις εδώ ένα link γι αυτό που λες; Να δω ποιοι το υπέγραψαν και που είναι τώρα και πόσο ισχυρό είναι το χαρτί. Στο είπα και δεν το καταλαβαίνεις μου φαίνεται. Ολοι μας είμαστε κρατικοί υπάλληλοι και δυνητικά ΠΕ και ΤΕ Διοικητικού.
@PAΩραία λοιπόν τοτε μέχρι του χρόνου θα έχω δουλειά.Να τα ξαναπούμε λοιπόν το Μάιο του 2014;Εντελώς τυχαία του χρόνου τέτοια εποχή θα υπάρχουν Δημοτικές και Ευρωεκλογές....
Κάθεστε και λέτε περισσεύουν εδώ περισσεύουν εκεί. Τις νέες αναθέσεις τις έχετε δει; Τα νέα σχολεία; Ελεος πια...εκτός αν είμαστε ο μεγαλύτερος μαζοχιστικός κλάδος στο Δημόσιο και γουστάρουμε αυτοαπολύσεις. Και εντάξει οι συνδικαλιστές το καταλαβαίνω αλλά εμείς; ΕΜΕΙΣ;
Το άρθρο είναι όντως μπερδεμένο. Nikita, στους εκπαιδευτικούς δεν υφίσταται η πρόσληψη με διαδικασία μορίων υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ, άρα τα μόρια που εννοεί είναι του πίνακα της προυπηρεσίας ή της παλιάς επετηρίδας.
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι το >90% είναι εκπαιδευτικοί απλώς δεν γουστάρουν άλλους εκπαιδευτικούς;;;Ευχομαι να είμαι λάθος... Επίσης γιατί νομίζω;;; ότι εδώ μέσα σε πολλά θέματα έχουμε καταντήσει πεδίο ιδεολογικής αντιπαράθεσης ΚΟΜΜΑΤΩΝ και wanna be συνδικαλιστών. Παιδιά αν οι τωρινοί είναι ανίκανοι (που μπορεί και να είναι) βγείτε με το ονοματεπώνυμο σας στην κοινωνία των εκπαιδευτικών και αρθρώστε λόγο και προτάσεις... αν το έχετε αν δεν το έχετε... Για να σας βοηθήσω ξεστραβωθείτε και λίγο και κάντε και καμιά μελέτη και καμία έρευνα. ανοίξτε και κανένα βιβλίο εκτός από εφημερίδες...και αν έχετε και καρύδια βγείτε και χωρις ρουσφέτια και τηλέφωνα σε βουλευτές...όλοι σε αυτήν την χώρα θέλουν να γίνουν Υπουργοί και συνδικαλιστές...
Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι το >90% είναι εκπαιδευτικοί απλώς δεν γουστάρουν άλλους εκπαιδευτικούς;;;
Η πρακτική της χρήσης έμπειρου "μπαρουτοκαπνισμένου" προσωπικού στη διοίκηση είναι πολύ συνηθισμένη και αποτελεσματική. Προσωπικά θα προτιμούσα όσο τίποτα άλλο να γυρίσω στην τάξη, αλλά θα ήθελα όταν πηγαίνω σε μια διεύθυνση να εξυπηρετηθώ να συναντάω ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να "συνεννοηθώ". Οι διοικητικές υπηρεσίες του υπουργείου, υπάρχουν για να εξυπηρετούν τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους (όταν χρειάζεται) κατά κύριο λόγο. Γι' αυτό πρέπει ένα ποσοστό αυτών να είναι εκπαιδευτικοί που έχουν περάσει από την τάξη. Αυτό που πρέπει να σταματήσει είναι οι μονοετείς αποσπάσεις.Είτε εκπαιδευτικοί που για λόγους υγείας δεν μπορούν να μπουν στην τάξη θα πρέπει να προβλέπεται μια διαδικασία να στελεχώνουν διοικητικές υπηρεσίες (πχ με κάποια σχετική επιμόρφωση), είτε εκπαιδευτικοί που οι ίδιοι το επιθυμούν μετά από μια δεκαετία τουλάχιστον εκπαιδευτικής υπηρεσίας. Οι θέσεις θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες και θεσμοθετημένες (άλλη πονεμένη ιστορία, ούτε ρογανογράμματα, ούτε τίποτα). Το ίδιο συμβαίνει σε όλους του κλάδους. Παλαιοί καπετάνιοι στη διοίκηση ναυτιλιακών εταιρειών, στρατιωτικοί, είτε για λόγους υγείας, είτε για άλλους λόγους σε διοικητικές υπηρεσίες του στρατού κ.ο.κ. Σε όλους τους κλάδους ένα ποσοστό του διοικητικού προσωπικού που παρέχει υποστήριξη στο "παραγωγικό κομμάτι του κλάδου" (συνήθως το λέμε μάχιμο) έχει υπάρξει "μάχιμο" στο παρελθόν. Είναι κανόνας της διοικητικής επιστήμης αυτός. Επιχειρήματα του στυλ, έτσι συμφωνήσαμε το 2009 όλοι (δηλαδή η Διαμαντοπούλου με 5 συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ) είναι τουλάχιστον αστεία. Με την ίδια λογική ο κόσμος ψήφισε λεφτά υπάρχουν και προσλήψεις εκπαιδευτικών το 2009, αλλά δεν βλέπω να τηρείται τίποτα από αυτά. Και το υπουργείο τότε δεσμευόταν για ολοήμερα γυμνάσια, για πιστοποιητικά χρήσης η/υ/ μέσω του γυμνασίου και πολλά άλλα, από τα οποία δεν τήρησε τίποτα. Σημασία έχει τι είναι το βέλτιστο για τη λειτουργία του διοικητικού κομματιού της εκπαίδευσης και με αυτό το κριτήριο πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις. Η εκπαίδευση έχει ανάγκη διοικητικό προσωπικό ΠΕ και ΤΕ σε πολύ συγκεκριμένες ειδικότητες, το οποίο σε ένα ποσοστό (το ακριβές είναι ζήτημα προς διερεύνση) πρέπει να προέρχεται από τα σπλάχνα της εκπαίδευσης. Το τελευταίο πράγμα που θα βοηθήσει είναι να γεμίσουμε σε κάθε διεύθυνση με 30 υπαλλήλους Δ.Ε.
Εγώ πάλι θα ηθελα ο καθένας να κάνει σωστά τη δουλειά του.Σε όποιο πόστο και αν βρίσκεται.Και για να κάνει σωστά τη δουλειά του πρέπει να ξεκαθαρίσουν και κάποια πράγματα.τα έχουμε πει και τα ξαναλέμε.Σχεδόν όλοι διορίστηκαν για να κάνουν μάθημα (λέω σχεδόν γιατί κάποιοι επιδίωξαν να μην μπουν εξαρχής στην τάξη)Από κει και πέρα αυτοί οι σχεδόν όλοι όταν πήγαιναν να κάνουν την δουλειά τους συνάντησαν ένα κλιμα.Κλίμα και από την ίδια ειδικότητα τους και από άλλες. Επίσης συνάντησαν και αυξομειώσεις των ωρών τους ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.Αφού λοιπόν προσλήψεις δεν σκέφτονται (έτσι δεν έιπαν) ας γίνει μια κατανομή του διδακτικού προσωπικού (διότι το τα παιδιά ζρειάζονται τόσες ώρες αυτό και τόσες ώρες εκείνο... φαίνεται από το γεγονός ότι καθε φορά που διορθώνω γραπτά με πιάνουν τα γέλια και τα κλάμματα). Και ας αξιολογηθούν όλοι σε αυτο που κάνουν. Αν δεν γίνει αυτό και αν όλοι οι ειδικότητες δεν κάνουν πίσω τότε για μένα κάθε συζήτηση το να μην κάνει ο άλλος μάθημα και να μην πάει στο γραφείο είναι εκ του πονηρού και να γίνω αρεστός στην ειδικότητα μου...