0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@PA σε ρώτησα και χτες και δεν μου απάντησες. Οκ, δεν έισαι και υποχρεωμένος άλλωστε.Κατά την γνώμη σου θα γίνουν απολύσεις καθηγητών;Πρέπει να γίνουν απολύσεις καθηγητών;Και αν ναι με ποιο κριτήριο;
Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου.
Εξακολουθώ λοιπόν να ρωτάω η κινητικότητα προαπαιτεί και διαθεσιμότητα;Στο πλαίσιο των 12.500 μετατάξεων φέτος πρέπει 12.500 να βγουν πρώτα σε διαθεσιμότητα;Αν όχι τότε οι μετατάξεις καθηγητών σε αβθμια και αντίστροφα καθώς και οι μετατάξεις καθηγητών σε διοικητικές θέσεις μια χαρά λογίζονται στο σχέδιο της κινητικότητας. Και μάλιστα μιλάμε για εθελοντικές μετατάξεις.Μήπως λοιπόν έχει γίνει πολλη φασαρία για το τίποτα;αν κανένας γνωρίζει ας μας πει λοιπόν και για αυτές εδώ τις μετατάξεις...προηγήθηκε διαθεσιμότητα; θα λογιστούν στις 12500;http://www.inews.gr/5/metataxeis-625-dimosion-ypallilon-sto-ypourgeio-dimosias-taxis.htm
Σε ευχαριστώ για την γνώμη σου.Δες τώρα και την δικιά μου.Να σου θυμίσω ότι έχει έχει αλλάξει ο Υπουργός από το 2010 καθώς και τα υπηρεσιακά συμβούλια.http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/metataxeis-akpaideytikon-eggrafo-ypoyrgeioy-paideias
@PatreasΤο τι θα γίνει δεν σημαίνει ότι με ευχαριστεί ή ότι με βρίσκει σύμφωνο. Σκοπός μου είναι να παραθέτω γεγονότα να τα ερμηνεύω και να αναλαμβάνω την ευθύνη για τα όποια λάθη μου. Το λοιπόν αν κάποιος διορίστηκε ως καθηγητής και θέλει να αλλάξει είναι κακό; δηλαδή είναι προτιμότερο να γίνονται αποσπάσεις και οι συγκεκριμένοι να το παίζουν δίπορτο. Δηλαδή όσο είμαι μακριά από το σπιτάκι μου είμαι διοικητικός, άμα πάρω μετάθεση ξαναγίνομαι καθηγητής. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να παρθεί μια απόφαση; δηλαδή μέχρι τώρα με αυτό που γινόταν είμασταν όλοι ευχαριστημένοι;@PAΕχεις την άποψη σου και έχω την άποψη μου. Μου μιλάς για το τι πιστεύεις και σου απαντώ με το τι ισχύει. Ωραία λοιπόν έχω καλό δικηγόρο....εμένα δεν θα με απολύσουν. Πάμε παρακάτω να πούμε τίποτα άλλο;
@PatreasΤο τι θα γίνει δεν σημαίνει ότι με ευχαριστεί ή ότι με βρίσκει σύμφωνο. Σκοπός μου είναι να παραθέτω γεγονότα να τα ερμηνεύω και να αναλαμβάνω την ευθύνη για τα όποια λάθη μου. Το λοιπόν αν κάποιος διορίστηκε ως καθηγητής και θέλει να αλλάξει είναι κακό; δηλαδή είναι προτιμότερο να γίνονται αποσπάσεις και οι συγκεκριμένοι να το παίζουν δίπορτο. Δηλαδή όσο είμαι μακριά από το σπιτάκι μου είμαι διοικητικός, άμα πάρω μετάθεση ξαναγίνομαι καθηγητής. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να παρθεί μια απόφαση; δηλαδή μέχρι τώρα με αυτό που γινόταν είμασταν όλοι ευχαριστημένοι;
@Patreas Οκ, τώρα κατάλαβα. Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα όλα.1) Είσαι σίγουρος ότι οι εθελοντικές μετατάξεις δεν πιάνονται; τι εννοώ για να γίνει μια μετάταξη μέχρι τώρα κάποιος έχανε την οργανική του και επαιρνε μια νέα αλλού. σωστά; Αν λοιπόν λέω αν η τοποθέτηση στη νέα οργανική συνεπάγεται ένα διάστημα (π.χ. 15 ημερών ή ενός μήνα μιας και το μεγαλύτερο όριο είναι 12 μήνες - δεν συνεπάγεται ότι θα έιναι για όλους 12, εξάλλου στους 12 μήνες απολύεσαι) τύπου διαθεσιμότητας με το 75% του μισθού αλλά με κίνητρο την επαναπρόσληψη με το νέο μισθολόγιο (αυτό με τις γρήγορες αποκτήσεις