0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nord στις Ιουνίου 27, 2013, 03:34:08 pmΕγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς πού ενώ ήταν και διοριστέοι ΑΣΕΠ επέλεξαν τελικά τον πίνακα της προυπηρεσίας. ΦΕΚ εχω προυπηρεσίας...... Εεεε .... poor choice...
Εγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς πού ενώ ήταν και διοριστέοι ΑΣΕΠ επέλεξαν τελικά τον πίνακα της προυπηρεσίας. ΦΕΚ εχω προυπηρεσίας...
Παράθεση από: nikitas στις Ιουνίου 27, 2013, 03:11:40 pmΈχω την υποψία ότι το όλο θέμα είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται. Υπάρχουν άτομα που ενώ ήταν διοριστέοι του ΑΣΕΠ διορίστηκαν τελικά με 30μηνο ή με 24μηνο κοκ.Για το πρώτο έχεις δίκιο. Για το δεύτερο, αυτά τα άτομα έχουν ΦΕΚ επιτυχίας στον ΑΣΕΠ.
Έχω την υποψία ότι το όλο θέμα είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται. Υπάρχουν άτομα που ενώ ήταν διοριστέοι του ΑΣΕΠ διορίστηκαν τελικά με 30μηνο ή με 24μηνο κοκ.
Oσοι δεν εχουν 2ετια δεν ειναι μονιμοι αρα μπορουν να τους απολυσουν αμεσως.Φετος τα πραγματα θα ειναι ηπια.Το αγγουρι θα ειναι το 2014 τετοιο καιρο.
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουνίου 27, 2013, 03:36:36 pmΠαράθεση από: Nord στις Ιουνίου 27, 2013, 03:34:08 pmΕγώ συγκαταλέγομαι σε αυτούς πού ενώ ήταν και διοριστέοι ΑΣΕΠ επέλεξαν τελικά τον πίνακα της προυπηρεσίας. ΦΕΚ εχω προυπηρεσίας...... Εεεε .... poor choice...Δεν ήταν επιλογή. Τουλάχιστον όχι το 2004 που δοιρίστηκα εγώ. Η συντριπτική πλειοψηφία ήμασταν διοριστέοι στον ΑΣΕΠ, όσο και στον πίνακα των αναπληρωτών σε θέση που έδινε δικαίωμα διορισμού. Αιτήσεις γίνονταν ξεχωριστές. Φυσικά κανείς δεν ήθελε να χάσει το δικαίωμα του διορισμού του και καταθέταμε δύο αιτήσεις. Όμως απόλυτη προτεραιότητα στην επιλογή των περιοχών (όπου υπήρχει πάνω από το 95% των θέσεων), είχε ο πίνακας των αναπληρωτών, ενώ ο πίνακας του ΑΣΕΠ είχε προτεραιότητα μόνο στα δυσπρόσιτα (τα οποία ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού). Όταν ανακοινώθηκαν οι διορισμοί δεν διευκρινιζόταν αν διοριστήκαμε από τον πίνακα των αναπληρωτών ή του ΑΣΕΠ, αλλά ήταν προφανές πως όσοι πήγαν σε κάποιο δυσπρόσιτο το πήραν λόγω της θέσης τους στον πίνακα του ΑΣΕΠ, ενώ οι υπόλοιποι που πήγαμε σε κάποια περιοχή πήγαμε από τον πίνακα των αναπληρωτών. Όλο το κατεβατό το έγραψα για να δείξω οτι ειδικά στην εκπαίδευση το να κάνουμε διαχωρισμούς με βάση τον τρόπο διορισμού δεν έχει κανένα νόημα, διότι όλοι οι μέθοδοι διορισμού που ακολουθήθηκαν από την επετηρίδα μέχρι σήμερα ήταν μη ρουσφετολογικοί και όσοι διορίστηκαν, διορίστηκαν κατά κάποιο τρόπο με την αξία τους, είτε αυτή η αξία σήμαινε οτι έγραψαν καλά σε έναν διαγωνισμό, είτε σήμαινε οτι τρέχανε από άκρο σε άκρο της Ελλάδας μαζεύοντας προϋπηρεσία, είτε σήμαινε οτι κάνανε υπομονή περιμένοντας την επετηρίδα.