0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τ' είν' τούτο, τώρα; Τι είναι τα μαθήματα δημιουργικής απασχόλησης; Εκλεπτυσμένος όρος για το baby-sitting; Φίλε, το παραπάνω απόσπασμα υπάρχει στην έντυπη έκδοση του Έθνους ή την ηλεκτρονική;
Να κάνω μία εύλογη ερώτηση; Στις τοποθετήσεις ποιοι θα προηγούνται; Αυτοί που είναι ήδη στην Α/βαθμια ή όσοι θα έρχονται από τη
Παράθεση από: meli στις Ιουλίου 02, 2013, 09:50:02 amΝα κάνω μία εύλογη ερώτηση; Στις τοποθετήσεις ποιοι θα προηγούνται; Αυτοί που είναι ήδη στην Α/βαθμια ή όσοι θα έρχονται από τη
αν σε κοβει κρυος ιδρωτας με τα παιδακια,τοτε υπαρχει και η λυση της εξοδου....τι προτιμας???αντε γιατι μερικοι...
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 02, 2013, 09:59:06 amΛες να επιθυμούν οι συνάδελφοι που ήδη είναι στην πρωτοβάθμια να απασχολούν δημιουργικά τα παιδάκια; Δεν ξέρω. Και μόνο που σκέφτομαι τον εαυτό μου να κάνω παιχνιδάκια και τραγουδάκια στα πιτσιρίκια, με κόβει κρύος ιδρώτας.αν σε κοβει κρυος ιδρωτας με τα παιδακια,τοτε υπαρχει και η λυση της εξοδου....τι προτιμας???αντε γιατι μερικοι...
Λες να επιθυμούν οι συνάδελφοι που ήδη είναι στην πρωτοβάθμια να απασχολούν δημιουργικά τα παιδάκια; Δεν ξέρω. Και μόνο που σκέφτομαι τον εαυτό μου να κάνω παιχνιδάκια και τραγουδάκια στα πιτσιρίκια, με κόβει κρύος ιδρώτας.
Καταρχήν ηρεμήστε λίγο.Το πρόγραμμα λογικά αναφέρεται στα ΕΑΕΠ αλλά πιθανόν και στα παλιά ολοήμερα...(θα δούμε μιας και για ακόμα μια φορά αυτοί που αρθρογραφούν δεν ξέρουν τι σημαίνει εκπαίδευση).Από κει και πέρα και στο δια ταύτα...Το θέμα είναι αν οι μετατάξεις αυτές θα είναι εθελοντικές ή υποχρεωτικές και αν θα μεσολαβήσει κάποιο διαστημα από την
http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/metaferontai-dhmotika-sxoleia-4.500-kathigites-perissevoyn-gymnasia-lykeia