0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λες να επιθυμούν οι συνάδελφοι που ήδη είναι στην πρωτοβάθμια να απασχολούν δημιουργικά τα παιδάκια;
nikitas, όλες οι γνώμες σεβαστές.Όμως εγώ ενίσταμαι σε αυτό:Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 02, 2013, 09:59:06 amΛες να επιθυμούν οι συνάδελφοι που ήδη είναι στην πρωτοβάθμια να απασχολούν δημιουργικά τα παιδάκια; Και γι'αυτό έγραψα το προηγούμενο μήνυμα.Με όλη την καλή διάθεση πάντα.
Πρωτοβάθμια ...., η οποία είναι η βασικότερη όλων των άλλων βαθμίδων.
@nikitasΠιο δασκαλοκεντρικό σύστημα από αυτό της
Συνάδελφοι δεν προσέβαλλα κανέναν, είπα ότι οι γνώσεις πληροφορικής που χρειάζονται για την πρωτοβάθμια δεν είναι αυτές ενός πανεπιστημιακού πτυχίου πληροφορικής. Είναι χαμηλότερου επιπέδου, χωρίς αυτό να είναι υποτιμητικό.Σε καμία περίπτωση δεν απαξίωσα την πρωτοβάθμια. Η γνώμη μου είναι ότι στην πρωτοβάθμια τα παιδιά διδάσκονται χρήση ΤΠΕ και όχι πληροφορική. Αυτό μπορούν κάλλιστα να το κάνουν και επιμορφωμένοι δάσκαλοι (πολυ καλύτερα από εμάς γιατί έχουν τις παιδαγωγικές γνώσεις) και όχι εμείς.Αν εσείς θεωρείτε τους εαυτούς σας ικανούς να μπείτε και να κάνετε πληροφορική σε παιδιά που δεν ξέρουν ούτε να διαβάζουν πάω πάσο. Προφανώς έχω πέσει σε ένα thread στο οποίο γράφου τεράστιοι εκπαιδευτικοί.