0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμένα το 5000 δεν μου βγαίνει...αυτό με προβληματίζει...αλλά πάλι το μισό παζλ εχω...
Χωρίς ερωτηματικό είναι η παραπάνω πρόταση? Γιατί από το πρωί σέρνεται μια φημολογία ότι στο ΥΠΕΠΘ δοκιμάζανε φίλτρα για ΠΕ19-20 με όριο το έτος 2004 το οποίο έβγαζε τον μαγικό αριθμό 2.500! Επίσης διαθεσιμότητα σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα απόλυση...δυστυχώς ο χρόνος τελειώνει...τικ τακ τικ τακ
Εχω μια ένσταση για την μετάθεση...αν πιάνεται κινητικότητα...Αλλιώς θα είχαν πιαστεί και οι μεταθέσεις του Ιούνη...Χμμμ, πόσοι έχουν διπλή ειδικότητα;Εκτός αν βγουν οργανικές γενικώς στην αβθμια που δεν αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα σχολεία αλλά σε ομάδες ωρών...
Παράθεση από: Garcia4 στις Ιουλίου 04, 2013, 09:57:05 pmΧωρίς ερωτηματικό είναι η παραπάνω πρόταση? Γιατί από το πρωί σέρνεται μια φημολογία ότι στο ΥΠΕΠΘ δοκιμάζανε φίλτρα για ΠΕ19-20 με όριο το έτος 2004 το οποίο έβγαζε τον μαγικό αριθμό 2.500! Επίσης διαθεσιμότητα σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα απόλυση...δυστυχώς ο χρόνος τελειώνει...τικ τακ τικ τακΚαλά άμα οι ΠΕ19-20 είναι στους 2500, τότε ποιος θα είναι στους 5000; Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να μείνει και κάποιο προσωπικό για την δευτεροβάθμια. Εγώ θα σας πω τη σκέψη μου που είναι απλή ή απλοϊκή. Όπως έχει ειπωθεί, αν μπορούσε να μας απολύσει θα το έκανε χτες. Όμως επειδή είναι τεχνικά δύσκολο γιατί προϋποθέτει μια μορφή αξιολόγησης και οποιαδήποτε και να προκριθεί θα μπάζει, επιλέγουν το πιο ήπιο σενάριο. Και θα μας πάνε στην πρωτοβάθμια αδειάζοντας έτσι πολλές οργανικές με αποτέλεσμα υποχρεωτικές μετακινήσεις και πιάνουν το νούμερο της κινητικότητας και δημιουργούν και έναν κοινωνικό λόγο μετατρέποντας περισσότερα σχολεία σε ΕΑΕΠ. Επίσης, ο Σεπτέμβριος δεν θα παρουσιάζει τη σημερινή εικόνα. Το ξέρουν καλά αυτό. Πως γίνεται να βγάζεις κόσμο στη διαθεσιμότητα και να μην έχεις καθηγητές στα σχολεία; Μην ξεχνάμε και την αλλαγή της διοίκησης της ΟΛΜΕ που θέλοντας και μη, θα πρέπει να προβεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Επίσης ένα μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι τα παιδιά. Δεν μιλάω για υποκίνηση καταλήψεων, πάντα ήμουν αρνητικός σε οποιουδήποτε είδους χειραγώγηση. Αλλά χωρίς αναπληρωτές και με καθηγητές σε διαθεσιμότητα, έλα μετά Αρβανιτόπουλε να μου το παίξεις προασπιστής των μαθητών σε τυχόν καταλήψεις το Σεπτέμβριο. Όλοι τον κώλο τους παίζουν. Και εμείς και ειδικά οι υπουργοί.
Το θέμα είναι αν κάποιοι από αυτούς θα αιτηθούν να γίνει μετάταξη εντος βαθμίδας (από την μία ειδικότητα στην άλλη ώστε να λογιστεί ως κινητικότητα).Αααα θα περάσουμε υπέροχο καλοκαίρι φέτος....έχουν να πέσουν βαπτίσια... τη νονά τη νονά...
Δεν ξέρω ειλικρινά...απλά το 2.500 διαθεσιμότητα με προβληματίζει ΠΟΛΥ και θα σου πω γιατί...είμαστε η μόνη ειδικότητα που μπορεί θεωρητικά να μεταταγεί οπουδήποτε σε όλο το δημόσιο...