0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σημείωσε αυτό που λέω.Δεν είναι τυχαία τα σενάρια για τη διαθεσιμότητα όσων είναι αποσπασμένοι σε διοικητικές θέσεις.Θα μεταταχθούν στις θέσεις αυτές.
Λοιπόν παίδες μετάταξη καθηγητή σε άλλο Υπουργειο ξεχάστε το.Θα τον δείρουν...Σοβαρά τώρα έχει να συναγωνιστεί άλλους ΠΕ με περισσότερα χρόνια προυπηρεσία και πιθανόν μεταπτυχιακά και Διδακτορικά πάνω στο αντικείμενο. Δεν ε΄μπαινες τόσο έυκολα ΠΕ στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ...
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμιά πληροφόρηση από μέσα.Το σκεπτικό μου είναι αυτο.1) Φήμες ότι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα όσοι είναι αποσπασμένοι σε διοικητικές θέσεις.2) Ενεργοποίηση της περσινής προεκλογικής εγκυκλίου που μετατάσει όσους είχαν δηλώσει στη διοικητική θέση που κατείχαν.3) Δηλώσεις του Αρβανιτόπουλου ότι κόβονται οι αποσπάσεις.4) Το Υπουργείο Παιδείας έχει γύρω στα 3500 κενά σε διοικητικές θέσεις που καλύπτονται από αποσπασμένους.5) Οι αποσπασμένοι αυτοί είναι συνήθως για χρόνια και ξέρουν τη δουλειά.6) Η κυβέρνηση κάπως θέλει να μετακινήσει όσους είναι σε διαθεσιμότητα και έχει 3500 κενές θέσεις χωρίς να ψάξει καν.7)
...κι ομως σε πληροφορω πως σε προσκληση του ΥΠΟΙΚ περυσι για μεταταξη στην ΓΓΠΣ, απο τους 700 αιτουντες απο ολο το δημοσιο επιλεχθηκαν τελικα 40 και οι 10 ηταν εκπαιδευτικοι.....
Κι εγώ λέω: σαχλαμάρες. Νισάφι πια με το εμπόριο του τρόμου. Λίστες από δω, λίστες από κει, λίστες παραπέρα. Πρώτα ήταν από το 2005 και μετά, τώρα έγινε 2004; Ακόμα και η πιο γελοία κυβέρνηση, ακόμα και η χούντα των συνταγματαρχών, δε θα μπορούσε να εφαρμόσει τόσο γελοία οριζόντιο κριτήριο. Και γιατί δηλαδή μόνο οι πληροφορικοί; (δεν είμαι πληροφορικός) Γιατί όχι και οι γυμναστές; Και οι αγγλικοί; Και οι γαλλικοί;
Και μην ξεχνάτε..ότι μέχρι 31/7 όλοι αυτοί οι αριθμοί θα έχουν δίπλα ένα Ονοματεπώνυμο...Καμιά ιδέα?