0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: miltos74 στις Ιούλιος 07, 2013, 10:27:23 μμΣτο σχολειο μου είναι μόνιμη συναδελφος με προϋπηρεσία μόνο στην Σιβιτανίδειο και επιτυχια ΑΣΕΠ. Που την κατατασεις;Δεν κατατάσσεται σε αυτούς που έχουν διοριστεί με ΑΣΕΠ κατά τη γνώμη μου διότι : μπορεί να έγραψε 60% , ένας άλλος να έγραψε 65% (αλλά δεν είχε προϋπηρεσία στη Σιβιτανίδειο ) και διορίστηκε αυτή και όχι ο άλλος ( γιατί η βάση μπορεί να ήταν στο 75% ) .
Στο σχολειο μου είναι μόνιμη συναδελφος με προϋπηρεσία μόνο στην Σιβιτανίδειο και επιτυχια ΑΣΕΠ. Που την κατατασεις;
Με τραμπουκισμούς και ξύλο θα γίνει ο αγώνας; Εξάλλου η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε στον Καμίνη.
Παράθεση από: athnitsop στις Ιούλιος 07, 2013, 11:45:43 μμΠαράθεση από: Green στις Ιούλιος 07, 2013, 11:42:34 μμΜε τραμπουκισμούς και ξύλο θα γίνει ο αγώνας; Εξάλλου η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε στον Καμίνη.Όχι βέβαια. Απ'ότι φαίνεται θα γίνει με μία γραμμή DSL και ένα πληκτρολόγιο!!!!Αποφεύγεις να απαντήσεις παρόλα αυτά.
Παράθεση από: Green στις Ιούλιος 07, 2013, 11:42:34 μμΜε τραμπουκισμούς και ξύλο θα γίνει ο αγώνας; Εξάλλου η ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε στον Καμίνη.Όχι βέβαια. Απ'ότι φαίνεται θα γίνει με μία γραμμή DSL και ένα πληκτρολόγιο!!!!
Παράθεση από: Green στις Ιούλιος 07, 2013, 10:08:28 μμΠαράθεση από: pv στις Ιούλιος 07, 2013, 09:46:01 μμΕκτός από επετηρίδα ή εξετασεις ΑΣΕΠ , με ποιον αλλο τροπο μπορούσε καποιος εκπαιδευτικος να διοριστει ? Αυτοι οι δυο τροποι ηταν απολυτα διαφανείς και δεν επιδέχονταν κομματικές παρεμβασεις. Δεν γνωρίζω αλλους τροπους. Οσο αφορα , ομως , αλλες υπηρεσίες και αλλα υπουργεία , εκει γινοταν ο κακος χαμος. Αγριο στριμωξίδι στις πορτες των βουλευτικων γραφειων. Ειμαι σιγουρος οτι ο Μητσοτακης , οταν αναφέρεται σε "διορισμούς χωρις ΑΣΕΠ απο το 1994" δεν αναφερεται σε εκπαιδευτικούς. Εγω , παντως ειμαι ετοιμος .... βυσμα δεν εχω , οποτε , την πατησα ...Οι εκπαιδευτικοί από το '98 και μετά διορίζονται σε ποσοστό 40% και με βάση την προυπηρεσία τους ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι. Εδώ λοιπόν έχουν παιχτεί και κομπίνες με χαριστικές προσλήψεις σε ΠΔΣ, ειδική αγωγή, Σιβιτανίδειο, ωρομισθίες, εκκλησιαστικά λύκεια, αθλητικά σχολεία κλπ. Συν του ότι με τα έκτακτα 30μηνα που έβγαιναν κατά καιρούς (διορισμός όσων είχαν πάνω από 30 μήνες προυπηρεσία), το 40% των διορισμών εκτός ΑΣΕΠ έφτανε να είναι πολύ περισσότερο.Στο σχολειο μου είναι μόνιμη συναδελφος με προϋπηρεσία μόνο στην Σιβιτανίδειο και επιτυχια ΑΣΕΠ. Που την κατατασεις;
Παράθεση από: pv στις Ιούλιος 07, 2013, 09:46:01 μμΕκτός από επετηρίδα ή εξετασεις ΑΣΕΠ , με ποιον αλλο τροπο μπορούσε καποιος εκπαιδευτικος να διοριστει ? Αυτοι οι δυο τροποι ηταν απολυτα διαφανείς και δεν επιδέχονταν κομματικές παρεμβασεις. Δεν γνωρίζω αλλους τροπους. Οσο αφορα , ομως , αλλες υπηρεσίες και αλλα υπουργεία , εκει γινοταν ο κακος χαμος. Αγριο στριμωξίδι στις πορτες των βουλευτικων γραφειων. Ειμαι σιγουρος οτι ο Μητσοτακης , οταν αναφέρεται σε "διορισμούς χωρις ΑΣΕΠ απο το 1994" δεν αναφερεται σε εκπαιδευτικούς. Εγω , παντως ειμαι ετοιμος .... βυσμα δεν εχω , οποτε , την πατησα ...Οι εκπαιδευτικοί από το '98 και μετά διορίζονται σε ποσοστό 40% και με βάση την προυπηρεσία τους ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι. Εδώ λοιπόν έχουν παιχτεί και κομπίνες με χαριστικές προσλήψεις σε ΠΔΣ, ειδική αγωγή, Σιβιτανίδειο, ωρομισθίες, εκκλησιαστικά λύκεια, αθλητικά σχολεία κλπ. Συν του ότι με τα έκτακτα 30μηνα που έβγαιναν κατά καιρούς (διορισμός όσων είχαν πάνω από 30 μήνες προυπηρεσία), το 40% των διορισμών εκτός ΑΣΕΠ έφτανε να είναι πολύ περισσότερο.
Εκτός από επετηρίδα ή εξετασεις ΑΣΕΠ , με ποιον αλλο τροπο μπορούσε καποιος εκπαιδευτικος να διοριστει ? Αυτοι οι δυο τροποι ηταν απολυτα διαφανείς και δεν επιδέχονταν κομματικές παρεμβασεις. Δεν γνωρίζω αλλους τροπους. Οσο αφορα , ομως , αλλες υπηρεσίες και αλλα υπουργεία , εκει γινοταν ο κακος χαμος. Αγριο στριμωξίδι στις πορτες των βουλευτικων γραφειων. Ειμαι σιγουρος οτι ο Μητσοτακης , οταν αναφέρεται σε "διορισμούς χωρις ΑΣΕΠ απο το 1994" δεν αναφερεται σε εκπαιδευτικούς. Εγω , παντως ειμαι ετοιμος .... βυσμα δεν εχω , οποτε , την πατησα ...
2) Οι της Δημοτικής Αστυνομίας δεν διορίζονταν με διαδικασίες ελεγχόμενες από ΑΣΕΠ; Τουλάχιστον έτσι λένε για την πλειοψηφία από αυτούς. Αν ισχύει τότε πως βγαίνουν σε διαθεσιμότητα; Η΄ άλλος ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών και άλλος των Δημ. Αστυνόμων;
είχα δει μια ταινία πριν από 3-4 χρόνια... κορεάτικης παραγωγής "Battle royal" όπου σε ένα ριάλιτι εκλέγονταν σχολεία τα οποία πολεμούσαν μέχρι θανάτου για επιβίωση...