0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρίν 5 λεπτά από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ:"Τελικά 1967 συνολικα οι εκπαιδευτικοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα τον Σεπτέμβριο"Αυτός ο αριθμος κάτι μου θυμίζει...
Παράθεση από: Panos161 στις Ιουλίου 08, 2013, 04:30:55 pmΠρίν 5 λεπτά από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ:"Τελικά 1967 συνολικα οι εκπαιδευτικοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα τον Σεπτέμβριο"Αυτός ο αριθμος κάτι μου θυμίζει...Αν θέλεις ανάλυσε το μας.
pano αποκελίεται να είναι μόνο τόσοι... Δες πόσοι είναι στη διάθεση και πόσοι είναι υπεράριθμοι (κάτω από 12 ώρες ωράριο)..
Χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ, ο αριθμός είναι πλασματικός. Δεν αναφέρεται σε προσλήψεις, αλλά σε συμβάσεις. πβ όταν λέει 83.000 αναπληρωτές. προφανώς είναι καμιά 15.000 αναπληρωτές για τους οποίους κάθε χρόνο υπογράφεται καινούρια σύμβαση. Θα πω μόνο το εξής. Κάθε χρόνο στα δημόσια ΙΕΚ υπογράφονταν περίπου 20.000 συμβάσεις. 10.000 για το Εαρινό και 10.000 για το φθινοπωρινό εξάμηνο. Αλλά μιλάμε για ωρομίσθιους των δύο ωρών και με αμοιβές των 100 ευρώ το μήνα.
Παράθεση από: Νηρηίδα στις Ιουλίου 08, 2013, 04:13:56 pmΗ ΠΟΕ ΟΤΑ διαδηλώνει τώρα στο κέντρο της Αθήνας!!!! Εμείς πού είμαστεεεεεεεεε;;;;;;;; οεο;;;;... Προσπαθούμε να κάνουμε τον Κοτσυφάκη να θυμηθεί...
Η ΠΟΕ ΟΤΑ διαδηλώνει τώρα στο κέντρο της Αθήνας!!!! Εμείς πού είμαστεεεεεεεεε;;;;;;;; οεο;;;;
Παράθεση από: alexandr75math στις Ιουλίου 08, 2013, 04:19:53 pmΠαράθεση από: Νηρηίδα στις Ιουλίου 08, 2013, 04:13:56 pmΗ ΠΟΕ ΟΤΑ διαδηλώνει τώρα στο κέντρο της Αθήνας!!!! Εμείς πού είμαστεεεεεεεεε;;;;;;;; οεο;;;;... Προσπαθούμε να κάνουμε τον Κοτσυφάκη να θυμηθεί...Η ΟΛΜΕ και ο Κοτσυφάκης ήταν στη διαδήλωση, αγαπητοί συνάδελφοι (είχε κάλεσμα στην πλ. Καραϊσκάκη στις 12). Εσείς πού ήσασταν και γκρινιάζετε και από πάνω;. Ενημερωθείτε και αφήστε τη γκρίνια και τα πληκτρολόγια. Οι δημοτικοί αστυνομικοί κατέβηκαν πολυπληθέστατοι και η ΟΛΜΕ είχε 100 άτομα.