0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α! πόσοι είπατε ότι θα είστε έξω από το Υπουργείο αύριο στις 12πμ...έτσι μπράβο...
Συνάδελφοι μόλις μίλησα με Δντή ΠΥΣΔΕ και μου πε τα εξής: Όσοι "περισσεύουν" αφού ολοκληρωθεί και η διάθεση σε δημοτικά κατά πάσα πιθανότητα πάνε διαθεσιμότητα...Ίδωμεν!
Παράθεση από: Garcia4 στις Ιουλίου 09, 2013, 11:13:18 amΣυνάδελφοι μόλις μίλησα με Δντή ΠΥΣΔΕ και μου πε τα εξής: Όσοι "περισσεύουν" αφού ολοκληρωθεί και η διάθεση σε δημοτικά κατά πάσα πιθανότητα πάνε διαθεσιμότητα...Ίδωμεν! Όταν λες διάθεση στα δημοτικά, τι εννοείς; Εννοείς τις περιβόητες μετατάξεις των 5.000; Ή εννοείς τις γνωστές 'διαθέσεις' που γίνονται κάθε χρόνο; Αυτές όμως λαμβάνουν χώρα καλό Σεπτέμβρη. Εδώ μιλάμε για διαθεσιμότητα μες στον Ιούλη.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 09, 2013, 11:18:15 amΠαράθεση από: Garcia4 στις Ιουλίου 09, 2013, 11:13:18 amΣυνάδελφοι μόλις μίλησα με Δντή ΠΥΣΔΕ και μου πε τα εξής: Όσοι "περισσεύουν" αφού ολοκληρωθεί και η διάθεση σε δημοτικά κατά πάσα πιθανότητα πάνε διαθεσιμότητα...Ίδωμεν! Όταν λες διάθεση στα δημοτικά, τι εννοείς; Εννοείς τις περιβόητες μετατάξεις των 5.000; Ή εννοείς τις γνωστές 'διαθέσεις' που γίνονται κάθε χρόνο; Αυτές όμως λαμβάνουν χώρα καλό Σεπτέμβρη. Εδώ μιλάμε για διαθεσιμότητα μες στον Ιούλη.Τις γνωστές διαθέσεις...Αν δεν κάνω λάθος 2000 εκπαιδευτικούς θα δώσουμε και τον Σεπτέμβρη...οπότε ίσως να πάνε τώρα οι αδύνατούντες-εκτός τάξης-μακροχρόνιες άδειες-ανευ αποδοχών κτλ και οι υπόλοιποι τότε που θεωρητικά θα φανεί ακριβώς και ποιοί θα "περισσεύουν"...Σε κάθε περίπτωση αυτό μου είπε ο ΔΝΤΗΣ ΠΥΣΔΕ και δεν ξέρω αν τελικά αυτό θα γίνει...από ότι κατάλαβα ο Σεπτέμβρης θα ναι καυτός...
Το Σύνταγμα σου κάνει;Το απόσπασμα από το μνημόνιο,που παρέθεσες,ουσιαστικά αναπαράγει την παρ.7 του άρθρου 103 του αναθεωρημένου Συντάγματος του 2008:"Η πρόσληψη υπαλλήλων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπως αυτός καθορίζεται κάθε φορά, πλην των περιπτώσεων της παραγράφου 5, γίνεται είτε με διαγωνισμό είτε με επιλογή σύμφωνα με προκαθορισμένα και αντικειμενικά κριτήρια και υπάγεται στον έλεγχο ανεξάρτητης αρχής, όπως νόμος ορίζει.Νόμος μπορεί να προβλέπει ειδικές διαδικασίες επιλογής που περιβάλλονται με αυξημένες εγγυήσεις διαφάνειας και αξιοκρατίας ή ειδικές διαδικασίες επιλογής προσωπικού για θέσεις το αντικείμενο των οποίων περιβάλλεται από ειδικές συνταγματικές εγγυήσεις ή προσιδιάζει σε σχέση εντολής".