0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 09, 2013, 09:42:25 pmΠαράθεση από: bathmosvita2013 στις Ιουλίου 09, 2013, 09:37:45 pmAΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!απτην άλλη εντυπωσιακό ότι όσοι έχουν ΜΔΕ και Δρ μετατάσσονται υποχρεωτικά ως Διοικητικοί στην οικεία ΔΔΕ.Πάλι καλά!!Ξαναρωτάω, υπάρχει ΠΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο πρώην ΔΣ της ΟΛΜΕ; Κάνω λάθος;Ναι, υπάρχει, ο Θέμης Κοτσιφάκης.
Παράθεση από: bathmosvita2013 στις Ιουλίου 09, 2013, 09:37:45 pmAΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!απτην άλλη εντυπωσιακό ότι όσοι έχουν ΜΔΕ και Δρ μετατάσσονται υποχρεωτικά ως Διοικητικοί στην οικεία ΔΔΕ.Πάλι καλά!!Ξαναρωτάω, υπάρχει ΠΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο πρώην ΔΣ της ΟΛΜΕ; Κάνω λάθος;Ναι, υπάρχει, ο Θέμης Κοτσιφάκης.
AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!απτην άλλη εντυπωσιακό ότι όσοι έχουν ΜΔΕ και Δρ μετατάσσονται υποχρεωτικά ως Διοικητικοί στην οικεία ΔΔΕ.Πάλι καλά!!Ξαναρωτάω, υπάρχει ΠΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο πρώην ΔΣ της ΟΛΜΕ; Κάνω λάθος;
Tελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι...
Παράθεση από: bathmosvita2013 στις Ιουλίου 09, 2013, 09:51:12 pmΠαράθεση από: gio66 στις Ιουλίου 09, 2013, 09:42:25 pmΠαράθεση από: bathmosvita2013 στις Ιουλίου 09, 2013, 09:37:45 pmAΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!απτην άλλη εντυπωσιακό ότι όσοι έχουν ΜΔΕ και Δρ μετατάσσονται υποχρεωτικά ως Διοικητικοί στην οικεία ΔΔΕ.Πάλι καλά!!Ξαναρωτάω, υπάρχει ΠΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο πρώην ΔΣ της ΟΛΜΕ; Κάνω λάθος;Ναι, υπάρχει, ο Θέμης Κοτσιφάκης. ΠΕ ιατρικών εργαστηρίων ή ΤΕ ιατρικών εργαστηρίων; νομίζω ότι Ιατρικών εργαστηρίων βγαίνεις μόνο από ΤΕΙ
Θα ακολουθήσουν στη διαθεσιμότητα οι αδυνατούντες, τα πλαστά πτυχία, οι επίορκοι, και όσοι ξεμείνουν από τις μετατάξεις, δεν τελειώνει εδώ το μαρτύριο.
Πωπω απωθημένα με τον Κοτσυφάκη, Κοσυφάκη (ή όπως τον λένε) ορισμένοι. Καταντάει γελοίο.
Παράθεση από: perastikos_kav στις Ιουλίου 09, 2013, 10:14:47 pmΠωπω απωθημένα με τον Κοτσυφάκη, Κοσυφάκη (ή όπως τον λένε) ορισμένοι. Καταντάει γελοίο.Και απωθημένα να είναι όπως τα χαρακτηρίζετε.. είναι απολύτως δικαιολογημένα..
Απλά να διευκρινίζουμε οτι με το νόμο Μανιτάκη θεωρείσαι επίορκος επειδή είσαι στα δικαστήρια με τον γείτονα σου. Θα έπρεπε ήδη χθες να έχουμε απαιτήσει να αλλάξει το πειθαρχικό δίκαιο. Δεν μπορεί πχ ένας γείτονας με τον οποίο έχω μια κόντρα να μου κάνει ψευδή μήνυση οτι πχ έχω καταπατήσει το οικόπεδο του, να ενημερώσει την υπηρεσία μου κι εγώ να είμαι σε αργία μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, δηλαδή σε 3-4 χρονάκια.
Παράθεση από: troll στις Ιουλίου 09, 2013, 10:13:14 pmTελευταίες ενημερώσεις:Ο νέος Πρόεδρος της ΟΛΜΕ δεν απολύεται γιατί θα κάνει χρήση της συνδικαλιστικής ασυλίας... Σε άλλο κράτος θα έκανε χαρακίρι... δε νομίζω τάκη να εχει ασυλία...έγινε και πρόεδρος ο εν λόγω??