0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερώτηση. η επιστράτευση έχει λήξει? Συνάδελφος αποσπασμένος στο υπουργείο, μου είπε ότι ο υπουργός δεν έχει υπογράψει την απόφαση. Τι ισχύει?
Παράθεση από: skarag στις Ιουλίου 10, 2013, 09:23:17 pmΜια ερώτηση. η επιστράτευση έχει λήξει? Συνάδελφος αποσπασμένος στο υπουργείο, μου είπε ότι ο υπουργός δεν έχει υπογράψει την απόφαση. Τι ισχύει?Η απόφαση έχει βγει ήδη σε ΦΕΚ (ΦΕΚ 1635
Παράθεση από: apri στις Ιουλίου 10, 2013, 10:01:18 pmΠαράθεση από: skarag στις Ιουλίου 10, 2013, 09:23:17 pmΜια ερώτηση. η επιστράτευση έχει λήξει? Συνάδελφος αποσπασμένος στο υπουργείο, μου είπε ότι ο υπουργός δεν έχει υπογράψει την απόφαση. Τι ισχύει?Η απόφαση έχει βγει ήδη σε ΦΕΚ (ΦΕΚ 1635
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, όποιος τεθει σε διαθεσιμότητα και αργότερα επιστρέψει κάποια στιγμη στο δημόσιο επιστρέφει ως ΙΔΑΧ και όχι Δημ. Δικαίου;
Σπάει τη μονιμότητα με μια απλή κίνηση δηλαδή; Διαθεσιμότητα και μετάταξη;
οπως καταλαβαινουμε η ιστορια δεν τελειωσε ακομα. και οσοι περισεψουν απο τους 30000 υπεραριθμους μετα απ ολα αυτα πανε για διαθεσιμοτητα. μετα το σεπτεμβρη οι υπεραριθμοι κλαδοι οπως οικονομολογοι, θεολογοι και αλλοι που δεν καλυπτουν λειτουργικα κενα ειναι προς μεταταξη. μαλλον βεβαια εννοει οσους ηταν για χρονια αποσπασμενοι σε φορεις και υπηρεσιες. μαλλον οι υποχρεωτικες μεταθεσεις θα συνδυαστουν και με υποχρεωτικες μεταταξεις οσων περισεψουν
Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 10, 2013, 10:21:42 amοπως καταλαβαινουμε η ιστορια δεν τελειωσε ακομα. και οσοι περισεψουν απο τους 30000 υπεραριθμους μετα απ ολα αυτα πανε για διαθεσιμοτητα. μετα το σεπτεμβρη οι υπεραριθμοι κλαδοι οπως οικονομολογοι, θεολογοι και αλλοι που δεν καλυπτουν λειτουργικα κενα ειναι προς μεταταξη. μαλλον βεβαια εννοει οσους ηταν για χρονια αποσπασμενοι σε φορεις και υπηρεσιες. μαλλον οι υποχρεωτικες μεταθεσεις θα συνδυαστουν και με υποχρεωτικες μεταταξεις οσων περισεψουνΑυτό από πού προκύπτει;
ρε τι καλα κανω εγω και δεν παντρευομαι....