0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
έλα τώρα όλοι ξέρουμε...http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63681020
Αφού αρχίσαμε τις προτάσεις ας κάνω και εγώ την δική μου: Με μόνο δέκα ευρώ το μήνα επι 80.000 καθηγητές που είμαστε ακόμα ζωντανοί θα μπορούσαμε να δίνουμε 400 ευρώ το μήνα σε κάθε απολυμένο συνάδελφο μέχρις ότου αυτός να βρεί ( αν βρει ) δουλειά. Το ποσό αυτό ( τα 10 ευρώ) θα μπορούσε να μεταβάλεται σύμφωνα με τις εκάστοτε συνθήκες και μέχρι ενός ανώτατου πλαφόν που θα έθετε ο καθένας μας
Ξέρω όμως συναδέλφους που πήραν δεύτερο πτυχίο και μεταπτυχιακό απο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο, όσο δούλευαν. Μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι!
Απόσυρση ή απειλή για απόσυρση των καταθέσων όλων των Δημοσίων υπαλλήλων...Όσο φτωχοί κι αν είμαστε, τόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος, μερικά δις δε θα έχουμε βρε παιδιά...;Θα τους κλονίσει αυτό σίγουρα, διότι οι τράπεζες δεν έχουν ρευτό, ούτε για πασατέμπος πια.Και κανονικά θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι. που υποφέρουν και ειδικά οι του ιδ. τομέα, να το είχαν κάνει ήδη από πολύ καιρό...!
Θα μπορούααμε οργανωμένα, ΟΛΟΙ μαζί οι δημ. υπάλληλοι, να υιοθετούσαμε ανέργους (πραγματικούς) γενικά...!
Επίσης είναι αδιανόητο να αναφέρει ότι τα Δημόσια ΙΕΚ «με τη δρομολογούμενη αναβάθμισή τους θα μπορούν να τις παρέχουν και σε αποφοίτους Γυμνασίου.»