0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην τελικη ειμαι υπερ της αξιολογησης μεσα στην ταξη, απροειδοποίητα μάλιστα.
Θα μπορουσα να διαγραψω το μηνυμα σου
Εσεις που ειστε σε ταξη καλο ειναι να μαθετε συμπεριφορες.
Πουθενά αλλού έξω από το σχολείο και το νοσοκομείο δεν θα συναντήσεις ήθος στους δ.υ. Δεν είναι δυνατό να συνδιαλλέγεσαι με 300 άτομα τη βδομάδα και να μην τους σέβεσαι ωστε να σε σέβονται και αυτοί. Θα έκανε τη ζωή σου κόλαση φίλε μου...
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 15, 2013, 08:55:58 pmστην τελικη ειμαι υπερ της αξιολογησης μεσα στην ταξη, απροειδοποίητα μάλιστα. Θα σου πω κάτι που έχω επαναλάβει και στο παρελθόν... δεν ξέρω τίποτε για σένα αλλά από αυτά που δηλώνεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ το συμπέρασμα που βγάζει κανείς είναι ότι δεν έχεις καμιά απολύτως σχέση με αυτό το χώρο! Δεν το γράφω για να σε θίξω, πολύ απλά αυτό βγάζεις και μάλιστα πολύ έντονα!!!!! Εαν ισχύει το αντίθετο οι δηλώσεις σου πραγματικά γενούν τεράστα ερωτηματικά...
το ξαναγράφω για όσους δεν το είδαν...Από το σχέδιο νόμου:Άρθρο 90∆ιαθεσιμότητα2. Εάν καταργηθούν ορισμένες θέσεις του ίδιου κλάδου ή και ειδικότητας, η επιλογή του προσωπικού που τίθεται σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης θέσης σύμφωνα με την παράγραφο Ζ.2 της παραγράφου Ζ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012, κατά τα ανωτέρω διενεργείται με βάση την αποτίμηση των προσόντων όλων των υπαλλήλων του κλάδου ή και της ειδικότητας που ανήκουν οι υπό κατάργηση θέσεις του φορέα, εφόσονυπηρετούν σε υπηρεσίες ή μονάδες που αξιολογήθηκαν σύμφωνα με την παρ.1 του παρόντος.Καμία ειδικότητα δεν είναι εξασφαλισμένη. Μπορούν να διώξουν και Φιλολόγους και Μαθηματικούς κλπ...;;;;;;και μετά να τους πάρουν κοψοτιμής ως ωρομίσθιους;;;;ποιά είναι η γνώμη σας;
Άρα η οργανική δεν εξασφαλίζει κανέναν;