0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε κανένα νεώτερο από την Eκτακτη σύσκεψη Α. Σαμαρά- Ε.
Αυτοί είναι ικανοί να αλλάξουν τις τωρινές διαθεσιμότητες με άλλες...δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη.
Φρονώ ότι το μέλλον της συγκυβέρνησης ήδη κρέμεται από μια κλωστή.
Υπό αντικειμενικά κριτήρια θεωρώ ότι κανένας εκπαιδευτικός δε θα έλεγε όχι στην αξιολόγηση. Τι γίνεται όμως με διαφάνεια σε τούτη τη χώρα;Ποιοι προάγονται και με ποιο τρόπο στα αξιώματα;Οι υπόλοιποι π.χ δικαστές, ένστολοι, δεκο, κ.λ.π δεν πρέπει να αξιολογηθούν; είναι όλοι ικανοί σ' αυτό που κάνουν; Όλοι ξέρουμε και ίσως γι'αυτό πολλοί διαφωνούσαν και διαφωνούν με την αξιολόγηση.kris-81 όταν ζεις σε μπανανία φυσάς και το χυλό..
Οι 1500 που ΔΕΝ μπαίνουν στις τάξεις, ξαφνικά μπαίνουν και δεν μπορούν να τους βρούν...? Δεν μπορούν να κάνουν αντίστοιχο query στη
Συνάδελφε,το θέμα της αξιολόγησης έχει τεθεί απο τον νόμο-Αρσένη το 1997 και έχουμε 2013 και ακόμα το συζητάμε.Αυτοί είναι οι ρυθμοί των εξελίξεων στην χώρα και για αυτό άλλωστε φτάσαμε στην πτώχευση.Αν τότε ως εκπαιδευτική κοινότητα δεν αντιδρούσαμε στην αξιολόγηση, αλλά είχαμε κάνει διάλογο για να είναι όπως η διεθνής βιβλιογραφία προβλέπει,σήμερα δεν θα είχαμε το πρόβλημα που περιγράφεις.Φάγαμε 16 χρόνια να ανακαλύπτουμε τρόπους να παρακάμψουμε τον ασεπ με αποτέλεσμα να δώσουμε το δικαίωμα στους πολιτικούς να μας μιλάνε για την ανάγκη αξιολόγησης.Τώρα συνάδελφε είναι αργά,γιατί η αξιολόγηση θα μας επιβληθεί με τους χειρότερους όρους:μένεις ή φεύγεις.Στην ζωή τα λάθη πάντα πληρώνονται και δυστυχώς ήρθε η ώρα να πληρώσουμε για τα δικά μας και για τα δικά τους λάθη!!!
..... Ας το καταλάβουμε όλοι καλά ( εκπαιδευτικοί και μη ) : είμαστε όλοι διαθέσιμοι !! και όλοι απολυμένοι .... και όσοι νομίζουν ότι γλύτωσαν λόγω πολυτεκνίας ή μεταπτυχιακών πλανώνται πλάνην οικτράν : μετατάσσονται μεν, ως ΙΔΑΧ δε.