0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ντροπή σας , στους τελευταίους σχολιαστές, δεν δείχνετε αλληλεγγύη, κοιτάτε μόνο την πάρτη σας, εγωιστές, όλοι θα απολυθούμε και τα συναφή.
εγώ θα ήθελα να πάω στην πρώην ΕΡΤ να παίρνω 7-10 χιλιάρικα το μήνα, να με απολύσουν, να πάρω 70,000 αποζημίωση και να ξαναπροσλάβουν κιόλα, αφού θα έχω πουλήσει και "αγωνιστικότητα" στους χαζούς που πληρώνουν χαράτσι για να καλοπερνάω.Ας ελπίσουμε ότι θα μας βολέψει με καμία δυνατότητα μετάταξης στην Εθνική Τράπεζα, να πάρουμε και εθελούσια έξοδο με βάση όσα ΘΑ παίρναμε αν δουλεύαμε (μισθός παλιού ΔΕ περί τα 2800), ή σε καμία Ολυμπιακή ρε αδερφέ.Κρατάμε την αναπνοή μας διότι έχουμε την πανάξια ΟΛΜΕ που θα τα καταφέρει με τους "αγώνες" της. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (όχι αυτό που φανταστήκατε, το άλλο)
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα πάντως ζήτησαν από τις ΔΔΕ προβλέψεις για αυτοδίκαιες συνταξιοδοτήσεις μέχρι και το 2017 και μάλιστα το mail ήταν κατεπείγον...
Παράθεση από: bathmosvita2013 στις Ιουλίου 18, 2013, 10:13:51 pmεγώ θα ήθελα να πάω στην πρώην ΕΡΤ να παίρνω 7-10 χιλιάρικα το μήνα, να με απολύσουν, να πάρω 70,000 αποζημίωση και να ξαναπροσλάβουν κιόλα, αφού θα έχω πουλήσει και "αγωνιστικότητα" στους χαζούς που πληρώνουν χαράτσι για να καλοπερνάω.Ας ελπίσουμε ότι θα μας βολέψει με καμία δυνατότητα μετάταξης στην Εθνική Τράπεζα, να πάρουμε και εθελούσια έξοδο με βάση όσα ΘΑ παίρναμε αν δουλεύαμε (μισθός παλιού ΔΕ περί τα 2800), ή σε καμία Ολυμπιακή ρε αδερφέ.Κρατάμε την αναπνοή μας διότι έχουμε την πανάξια ΟΛΜΕ που θα τα καταφέρει με τους "αγώνες" της. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (όχι αυτό που φανταστήκατε, το άλλο)Καλά εσύ με ξεπέρασες! θα μπορούσα να γίνω και πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον. Ή έστω Α/ΓΕΕΘΑ!
Για όλες τις ειδικότητες γενικά,με βάση το έτος γέννησης.Ήρθε στις 10 και μέχρι 12 ήθελαν απάντηση.
Παράθεση από: ritaki στις Ιουλίου 18, 2013, 10:19:50 pmΓια όλες τις ειδικότητες γενικά,με βάση το έτος γέννησης.Ήρθε στις 10 και μέχρι 12 ήθελαν απάντηση.Μέχρι 3 ήταν η προθεσμία και ήρθε 11:30. Όχι ότι έχει πολλή σημασία, απλά καλό είναι να είμαστε ακριβείς.