0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι αλλάζει στον προσδιορισμό των κενών και τις μετατάξεις εκπαιδευτικών;http://www.gdimitrakopoulos.gr/files/enimerosi_25_7.pdf
για την πληρότητα της ενημέρωσης, ε δε διαβάζουν όλοι όλες τις προηγούμενες σελίδες ένα συγκεντρωτικό ποτέ δε βλάπτει (τουλάχιστον εδώ δεν έχουμε ανούσιες καταγγελίες τύπου ΟΛΜΕ)
Κάτι αναφέρθηκε για το ότι ΔΕΝ αρκεί η κατάργηση της οργανικής, για να απολυθεί μόνιμος δημόσιος υπάλληλος, αλλά πρέπει να τον απολύσει και πειθαρχικό συμβούλιο...!!!
Παράθεση από: kopan στις Ιουλίου 25, 2013, 05:13:20 pmΗ αξιολόγηση, ΑΝ γίνει μέσα στα χρονικά πλαίσια τα κανονικά θα αρχίσει τον Φεβρουάριο-Μάρτιο...Κια θα είναι γι αυτούς που αλλάζουν φέτος βαθμό...Εμένα κάτι μου λέει, ότι δεν πρόκειται να γίνει , διότι θα κοστίσει πολλά εκατομύρια η προαγωγή τόσων χιλιάδων εκπ/κών ή αν γίνει θα είναι τέτοιο μπάχαλο και φαρσοκωμωδία, που θα γελάει ο κόσμος...!!!Άλλωστε στο χέρι μας είναι να την καταργήσουμε...ΑΝ όλοι μαζί τους γράψουμε κανονικά...!!! Πώς θα την καταργήσουμε δηλαδή; Θα πώ, για παράδειγμα, στο διευθυντή μου "δεν επιθυμώ να μου κάνεις έκθεση αξιολόγησης"; Ή μήπως θα δηλώσω στο σχολικό σύμβουλο που θα έρθει στο σχολείο μου ότι "δεν σε δέχομαι στην τάξη";
Η αξιολόγηση, ΑΝ γίνει μέσα στα χρονικά πλαίσια τα κανονικά θα αρχίσει τον Φεβρουάριο-Μάρτιο...Κια θα είναι γι αυτούς που αλλάζουν φέτος βαθμό...Εμένα κάτι μου λέει, ότι δεν πρόκειται να γίνει , διότι θα κοστίσει πολλά εκατομύρια η προαγωγή τόσων χιλιάδων εκπ/κών ή αν γίνει θα είναι τέτοιο μπάχαλο και φαρσοκωμωδία, που θα γελάει ο κόσμος...!!!Άλλωστε στο χέρι μας είναι να την καταργήσουμε...ΑΝ όλοι μαζί τους γράψουμε κανονικά...!!!
Οταν ακουσα πριν μερικα χρονια για το ΔΝΤ και την 'βοηθεια' που προσφερε στην Ρουμανια,θυμαμαι με ειχε σοκαρει το γεγονος οτι το πρωτο μετρο που πηρε ηταν η απολυση 100.000 δημοσιων υπαλληλων. Τωρα τα ζω ..... δυστυχως και τα χειροτερα ερχονται!
Παράθεση από: mpanania στις Ιουλίου 25, 2013, 10:00:31 pmνα κινηθουμε ομαδικα ολοι μαζι υπο την αιγιδα της ολμε!να πιεσουμε σ αυτη την κατευθυνση δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οσάκις στο παρελθόν προέκυψε η ανάγκη ομαδικής προσφυγής συναδέλφων, αυτή έγινε χωρίς τη συμμετοχή (συνδρομή) της ΟΛΜΕ, η ΟΛΜΕ έχει αποδείξει ότι αναλώνεται στην υπεράσπιση των συμφερόντων των συνδικαλιστικοπατέρων , παρόλο που άλλα ισχυρίζεται στα δελτία τύπου που εκδίδει, η δε ΟΛΤΕΕ έχει αντιπαλότητα με την ΟΛΜΕ γιατί θεωρεί ότι το υπουργείο δεν την αντιμετωπίζει ισότιμα (γνώμη μου πάντα)
να κινηθουμε ομαδικα ολοι μαζι υπο την αιγιδα της ολμε!να πιεσουμε σ αυτη την κατευθυνση
Συνάδελφοι είναι ντροπή να μην δεχόμαστε την αξιόλογηση...την έχουμε δαιμονοποιήσει δίχως λόγο...δηλ. τί ακριβώς νομίζετε ότι θα γίνει αν κάνεις το μάθημά σου σωστά? Θέλω πραγματικά κάποιος να μου το αναλύσει αυτό...Υποτίθεται ότι θα βγουν κάποιοι στόχοι που θα ναι υπό αξιολόγηση..και κάποια στιγμή μια μέρα θα έλθει ο σύμβουλός σου να παρακολουθήσει το μάθημα..(όπως έγινε φέτος στο Δημοτικό που ήμουν Ολοήμερο)....και μάλιστα η δασκάλα στην οποία ήλθε ο Σύμβουλος μου είπε χαρακτηριστικά "Ευτυχώς που ο Κωστάκης και ο Πετράκης ήταν αρκετά ανήσυχοι και υπερκινητικοί ώστε να φανούν ακριβώς τα προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.......Άψογη αντιμετώπιση κατά την άποψή μου!Ας σταματήσουμε να έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση σε αυτό που κάνουμε...ας βγούμε μπροστά με αυτοπεποίθηση...δεν αντέχω άλλο να ακούω ποιός θα με αξιολογήσει..ο συμβουλός μου θα το κάνει..σιγά τα αβγά!
Παράθεση από: silkcut στις Ιουλίου 25, 2013, 09:45:25 pmΤι αλλάζει στον προσδιορισμό των κενών και τις μετατάξεις εκπαιδευτικών;http://www.gdimitrakopoulos.gr/files/enimerosi_25_7.pdfΓια τις υποχρεωτικές μετατάξεις γράφει ότι καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλλουν αίτηση. Αν δε συμπληρωθούν οι θέσεις, πώς θα αξιολογηθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί του κλάδου χωρίς να υποβάλλουν αίτηση;