0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τα εχω χαμενα.........μιλησα με 20 διαφορετια ατομα που σκοπευουν να κινηθουν νομικα σε ομαδες....ασεπιτες, μεταπτυχιακο, μεταπτυχιακο και ασεπ, γενικα για διαθεσιμοτητα, δευτερα πτυχια χαμοσ!!!!!!!!!!!!δεν αντεχω αλλο!ειμαι απολυμενη και δεν ξερω τι να κανωζητανε 250-500-1000 ευρω για να ξεκινησουν και δεν ξερω τι να κανωτα εχω χαμενα ποιον να εμπιστευτεις ....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΥΗΘΟΥΜΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΤΥ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΙ
Εσείς που κάνετε συστάσεις με τη δύναμη και την γνώση που έχει το pde, δεν μπορείτε να οργανώσετε κάτι δυναμικό?Πιστεύω ότι πάσχουμε από οργάνωση γι΄ αυτό κοιτάμε το τομάρι μας.
Για μενα:1. πρεπει να μαζευτουν ολοι οι εκπαιδευτικοι διορισμενοι και μη και να ζητησουν αξιοπιστο και δικαιο συστημα οσων προσπαθουν να μπουν σε δημοσιο σχολειο και οσων ειναι μεσα σε αυτο...Ο σκοτωμος που γινεται σε μας τους αδιοριστους με τα χιλιαδες παραθυρα και τα δηθεν προσοντα(ουσιαστικα επισημα ανεπισημα της πλακας κατα το υπουργειο....) και ο χωρισμος μας σε κατηγοριες μεταφερθηκε και σε εσας τους διορισμενους για το ποιος θα φυγει...να σταματησει εδω ο διαχωρισμος και οι ιδιαιτεροτητες του καθενα...2.ενοτητα=απολυεται καθαριστρια πεφτει μπροστα ο καθηγητης...καταντησε παρωδια να κατηγορει πχ ο πολυτεκνος το συστημα οταν ειναι να φυγει και να το επαινει οταν ειναι να μπει στην εκπαιδευση....3.αγωνας ενωμενοι ολοι για την ποιοτητα της εκπαιδευσης,κανω μαθημα στην ταξη για το καλο του γονιου που πληρωνει αδικα εξω,καθομαι στο σχολειο μεχρι τις 3 επειδη εγω το θελω και οχι μου βαζει μια καρτα το αφεντικοΟΣΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ