0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά έχω μία απορία... Όταν σε μία χώρα έχεις δημιουργήσει 1002 τρόπους για να διορίσεις υπαλλήλους στο δημόσιο, πως βρίσκεις μετά 1 αντικειμενικό τρόπο να τους απολύσεις?
Παράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 03, 2013, 12:39:23 am Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς το ότι η επετηρίδα μοριοδοτείται με 5 πόντους και ο ΑΣΕΠ με 30 είναι γελοίο. Είναι σαν να τιμωρείς κάποιον επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία!Με αυτή τη λογική κυρίως εκπαιδευτικοί έχουν μπει ή με ΑΣΕΠ ή με επετηρίδα. Άρα, συγκρινόμενοι με τους υπόλοιπους ΠΕ από άλλα υποργεία που τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα συγκεντρώσουν περισσότερα μόρια.
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς το ότι η επετηρίδα μοριοδοτείται με 5 πόντους και ο ΑΣΕΠ με 30 είναι γελοίο. Είναι σαν να τιμωρείς κάποιον επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία!
κανεις ΛΑΘΟΣ 60-40 απο τον ιδιο νομο ηταν και υπο τον ΑΣΕΠ και τα δυο.και κατι άλλο εσεις που κοπτεστε ότι δώσατε γραπτο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ? ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ . Ε ?
να και οι πρώτες οι μετατάξεις! ναι αυτές οι φωτογραφικές που λέγαμε με τον νόμο Διαμαντοπούλου που επέτρεπε μονο στους αποσπασμένους να κάνουν αίτηση μετάταξης στο φορέα που εργάζονται...http://dide.lar.sch.gr/arx_dief/metataksi_ekp.doc
Παράθεση από: nisiotisa στις Αυγούστου 03, 2013, 01:31:17 amΜε αυτή τη λογική κυρίως εκπαιδευτικοί έχουν μπει ή με ΑΣΕΠ ή με επετηρίδα. Άρα, συγκρινόμενοι με τους υπόλοιπους ΠΕ από άλλα υποργεία που τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα συγκεντρώσουν περισσότερα μόρια. Ναί, αλλά δεν μπορεί οι εκπ/κοί να συγκριθούν με υπαλλήλους άλλου υπουργείου, π.χ. εφοριακούς. Οι υπάλληλοι κάθε υπουργείου, το λογικό είναι να συγκριθούν μόνο μεταξύ τους.
Με αυτή τη λογική κυρίως εκπαιδευτικοί έχουν μπει ή με ΑΣΕΠ ή με επετηρίδα. Άρα, συγκρινόμενοι με τους υπόλοιπους ΠΕ από άλλα υποργεία που τίθενται σε διαθεσιμότητα, θα συγκεντρώσουν περισσότερα μόρια.
Παράθεση από: emnaypli στις Αυγούστου 02, 2013, 11:49:22 pmΑυτος που μπήκε με επετηρίδα το 1996 δηλαδή έπρεπε να πει,, όχι θα περιμένω κι αλλα δέκα χρόνια και όσο χρειαστεί για να διοριστω με τον αξιοκρατικό διαγωνισμό του αγαπημένου μου ελληνικου κράτους!!!Ρε παμε καλά;;;;;πΣυμφωνώ απολυτα μαζί σου! ;)Και ας είμαι και ΑΣΕΠΙΤισσΑ...Ας ενωθούμε ρε παιδιά!Απαράδεχτο αυτό που γίνεται και κοιτάζουμε να σώσουμε το τομάρι μας..Μα η φωτιά στο σπίτι του γείτονα δεν θα διστάσει να ερθει και στο δικό μας...Ας μην βλεπυμε μόνο το δεντρο ας δούμε και το δάσος.!Καλή σας νύχτα!
Αυτος που μπήκε με επετηρίδα το 1996 δηλαδή έπρεπε να πει,, όχι θα περιμένω κι αλλα δέκα χρόνια και όσο χρειαστεί για να διοριστω με τον αξιοκρατικό διαγωνισμό του αγαπημένου μου ελληνικου κράτους!!!Ρε παμε καλά;;;;;π