0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Μετά το 1998 όμως δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν.
Παράθεση από: klay-mobil στις Αυγούστου 08, 2013, 07:46:08 pm...Μετά το 1998 όμως δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν.Μου το εξηγείς λίγο αυτό;
Παράθεση από: soch στις Αυγούστου 08, 2013, 10:20:31 pmΠαράθεση από: klay-mobil στις Αυγούστου 08, 2013, 07:46:08 pm...Μετά το 1998 όμως δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν.Μου το εξηγείς λίγο αυτό;Πολύ ευχαρίστως αν και είναι απλό.Όσοι διορίστηκαν μετά το 1998 ή το 2001 για τις τεχνικές ειδικότητες,είχαν την ευκαιρία να δώσουν ΑΣΕΠ και να διοριστούν.Συνεπώς είτε απέτυχαν στις εξετάσεις ή δε θέλησαν για τους δικούς τους λόγους να διαγωνισθούν.Διορίστηκαν όμως δια της πλαγίας οδού.Μου θυμίζει την περίπτωση αυτών που αποτύγχαναν στις πανελλήνιες εξετάσεις ή δεν έδιναν καθόλου αλλά πήγαιναν για 1-2 χρόνια σε κάποιο "πανεπιστήμιο" της
"Κοπανατζήδες επτά στους δέκα υπαλλήλους σε ΕΟΤ και ΕΤΕΑ"http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231260755ΚΑι αντί εμείς οι έξυπνοι να απαιτήσουμε την απόλυσή τους (στους κατ'επανάληψη κοπανατζήδες), βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας. Εμείς, που οταν αρρωσταίνουμε τρέχουμε σχολείο γιατί έχουμε μείνει πίσω στην ύλη, γιατί έχουμε δαιγώνισμα, γιατί θα μείνουν έξω τα παιδιά, ενώ άλλοι ΔΥ δεν τηρούνε καν το ωράριο τους.
τίποτα δε θα γίνει. Φυσικά και θα πάρουν τα ίδια μόρια εδώ παίρνει τα ίδια μόρια το Proficiency me to 2o πτυχίο το διδακτορικό μόλις 7 μοριάκια
Θα τελειώσουν οταν πιάσουμε πάτο. Και στον πάτο και οι απολυμενοι και οι ασεπιτες χαμένοι θα ειναι.
@sxolarxos , μα.... δεν ψάχνουμε την όποια "ουσία" .... ένα νομότυπο τρόπο ψάχνουμε, να απολύσουμε χιλιάδες εκπαιδευτικούς με συνοπτικές διαδικασίες .... μέσα σε λίγους μήνες από τώρα, εμπλέκοντας μέσα στην διαδικασία το ΑΣΕΠ για "νομιμοποιήσουν" τις σφαγές.