0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: soch στις Αυγούστου 08, 2013, 10:20:31 pmΠαράθεση από: klay-mobil στις Αυγούστου 08, 2013, 07:46:08 pm...Μετά το 1998 όμως δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν.Μου το εξηγείς λίγο αυτό;Πολύ ευχαρίστως αν και είναι απλό.Όσοι διορίστηκαν μετά το 1998 ή το 2001 για τις τεχνικές ειδικότητες,είχαν την ευκαιρία να δώσουν ΑΣΕΠ και να διοριστούν.Συνεπώς είτε απέτυχαν στις εξετάσεις ή δε θέλησαν για τους δικούς τους λόγους να διαγωνισθούν.Διορίστηκαν όμως δια της πλαγίας οδού.Μου θυμίζει την περίπτωση αυτών που αποτύγχαναν στις πανελλήνιες εξετάσεις ή δεν έδιναν καθόλου αλλά πήγαιναν για 1-2 χρόνια σε κάποιο "πανεπιστήμιο" της
Παράθεση από: klay-mobil στις Αυγούστου 08, 2013, 07:46:08 pm...Μετά το 1998 όμως δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν.Μου το εξηγείς λίγο αυτό;
...Μετά το 1998 όμως δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν.
Ούτε για τους υπόλοιπους δημ. υπαλλήλους υπήρχε ΑΣΕΠ πριν το 98. Δεν είδα όμως κανέναν από αυτούς να κλαίγεται ότι δεν θα πάρει τα 30 μόρια. Μόνο εκπαιδευτικούς βλέπω να τα γράφουν αυτά στα forum και κάτι απίθανους τύπου Χρηστάκη στο alfavita.gr. Δεν λέω τίποτα άλλο.
Εγω θα πω το εξης που η πειρα μου δειχνει. Ελαχιστοι νεοι συναδελφοι πονουν το δημοσιο σχολειο , θεωρουν οτι δικαια βρισκονται εκει , δεν αντιλαμβανονται οτι περαν της διδασκαλιας κακως μας εχουν φορτωσει ανεκαθεν και αλλα καθηκοντα , τις συνεδριασεις συλλογου τις θεωρουν αγγαρεια
Μετά απο προσεχτική μελέτη των οσων λεγονται κατεληξα στο συμπερασμα οτι καποιοι επιτυχοντες σε ΑΣΕΠ θεωρουν οτι καλως δεν θα απολυθουν , ενώ επισης πιστευουν οτι καλως θα απολυθουν , οσοι διοριστηκαν μεσω επετηριδας . Τι να πω, μακαριζω τον εαυτο μου που γερασα στην εκπαιδευση και διοριστηκα, γιατι ειχα σειρα το 1982 .Εσεις οι νεοτεροι πρεπει να μελετησετε το παλιο συστημα εισαγωγης , τουλαχιστον μεχρι το 1981 που αφορα την Γβαθμια εκπαιδευση.Τοτε δεν ηταν καθολου ευκολο να τελειωσεις Λυκειο ,αφου η αναλογια εισερχομενων στην Α γυμν και αποφοιτησαντων ηταν 1 προς 7 και περισσοτερο- και οι αριστοι των μαθητων κατευθυνονταν σε καθηγητικες σχολες Χαρακτηριστικα η νομικη ειχε χαμηλοτερη βαση εισαγωγης απο τη φιλολογια αλλα και καποιες θετικες σχολες πχ τμηματα Πολυτεχνειου χαμηλοτερη βαση απο το Μαθηματικο ή το Φυσικό.Ακόμη διαβαζω οτι οι παλιοτεροι συμπεριφερονται ασχημα σε σχολεια σε νεοτερους .Εγω θα πω το εξης που η πειρα μου δειχνει. Ελαχιστοι νεοι συναδελφοι πονουν το δημοσιο σχολειο , θεωρουν οτι δικαια βρισκονται εκει , δεν αντιλαμβανονται οτι περαν της διδασκαλιας κακως μας εχουν φορτωσει ανεκαθεν και αλλα καθηκοντα , τις συνεδριασεις συλλογου τις θεωρουν αγγαρεια .Η εκπαιδευση δεν ειναι θεμα πτυχιων ,είναι να το έχεις ,ακομη και η μαστορατζα μπορει και συνηθως ειναι καλυτερος δασκαλος για ενα μαθητη-μηχανικο αυτοκινητων απο έναν αποφοιτο οχηματων ΤΕΙ .Οι διαχωρισμοι δεν θα μας βοηθησουν. Και κλεινοντας πραγματικα έχω νιωσει τοση απογοητευση απο την "κακια" και τον ελιιτισμό που εκπεμπουν ορισμενοι , που πραγματικά επιθυμω τη διαθεσιμότητα ,να γλιτωσω από τη μιζερια και αυτα που ερχονται.Νομιζω οτι οσοι παραμεινετε στα σχολεια , με μισθους πεινας , θα μακαριζετε οσους τους εδιωξαν αφου καμμια συναδελφικη αλληλεγγυη δεν διαθετετε οι περισσοτεροι ............
Και στην τελική μην ανησυχείτε. Κάτι μου λέει ότι γενικά θα την πληρώσουν πάλι οι νεότεροι. Να δούμε τότε την δική σας αλληλεγγύη.