0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ο Κυριάκος διαβεβαίωσε μόλις τώρα στον ΣΚΑΙ, ότι δεν υπάρχει αλλη κινητικότητα για καθηγητές και δασκάλους...!!! Καλημέρα κι απ εδώ...!!!
Το ερωτημα μου ειναι κατα ποσο ειναι νομιμο να βγαινεις σε διαθεσιμοτητα και στην συνεχεια να καλει ωρομισθιους για να σε αντικαταστησει.Δηλαδη μπορει να διωξει ολες τις ειδικοτητες και στην συνεχεια να παρει ωρομισθιους στην θεση τους.Νομιζω οτι εδω υπαρχει νομικο πατημα για προσφυγες κατα της διαθεσιμοτητας των εκπαιδευτικων, σε καταργω απο μονιμο, αλλα επειδη χρειαζομε την ειδικοτητα περνω ωρομισθιο.Μονο εγω το ερμηνευω ετσι, κανεις αλλος αποψη?
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Αυγούστου 12, 2013, 11:56:32 am Αφού δεν υπάρχουν προοπτικές.... Ένας φαύλος κύκλος!!!! Τα πάντα θέλουν "φτάξιμο" εξ αρχής!!!! Αλλά δυστυχώς την πληρώνουν πάντα οι απλοί και ταλαίπωροι και όχι τα μεγάλα κεφάλια!!!!Μα όλη η φασαρία είναι για να μην χάσουν τίποτα τα "μεγάλα κεφάλια" και για να συσσωρεεύσουν περισσότερο πλούτο! Οι "απλοί και ταλαίπωροι" γι αυτούς είναι απλά νούμερα και αναλώσιμοι!
Αφού δεν υπάρχουν προοπτικές.... Ένας φαύλος κύκλος!!!! Τα πάντα θέλουν "φτάξιμο" εξ αρχής!!!! Αλλά δυστυχώς την πληρώνουν πάντα οι απλοί και ταλαίπωροι και όχι τα μεγάλα κεφάλια!!!!
Νομίζω πως ο συγκεκριμένος χειρισμός μπορεί να μπει κάλλιστα ως παράδειγμα στο λήμμα ασυδοσία και πολιτική βλακεία.
Παιδιά αν οι ειδικότητες αυτές μπουν όπως στα ΙΕΚ (για τα οποία δεν προβλέπονται οργανικές θέσεις - μέχρι τώρα έτσι δούλευαν με ωρομίσθιους και αποσπάσεις) και τα ΣΕΚ (δεν ανήκουν στην τυπική εκπαίδευση - πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια αν είδα καλά το νομοσχέδιο) μια χαρά κάνει αυτό που κάνει.
Ήμαρτον πια ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο, οι πιο τεμπέληδες, διαπλεκόμενοι και γω δεν ξέρω τι άλλο είναι οι κατέχοντες την εξουσία από την μεταπολίτευση και μετά.