0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με τον κ. Καραβίτη, τα στοιχεία αυτά έρχονται σε πλήρη αντίφαση με τις 30 πισίνες που για παράδειγμα υπάρχουν σε ένα αγροτικό χωριό 3.000 κατοίκων στο Δήμο Κιλελέρ της Λάρισας καθώς και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις....................................................................................Έτσι μπράβο! Να βγουν οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα για να γλυτώσουν οι αγρότες.Έχω μια απορία: εμείς οι εκπαιδευτικοί πότε θα γίνουμε συντεχνία;
Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!Αν και υπάρχουν αρκετοί χομπίστες στην εκπαίδευση που εξακολουθούν να εργάζονται με 650 ευρώ μισθό. Πως ζούνε;
Παράθεση από: dd2 στις Αυγούστου 19, 2013, 02:47:08 pmΣύμφωνα με τον κ. Καραβίτη, τα στοιχεία αυτά έρχονται σε πλήρη αντίφαση με τις 30 πισίνες που για παράδειγμα υπάρχουν σε ένα αγροτικό χωριό 3.000 κατοίκων στο Δήμο Κιλελέρ της Λάρισας καθώς και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις....................................................................................Έτσι μπράβο! Να βγουν οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα για να γλυτώσουν οι αγρότες.Έχω μια απορία: εμείς οι εκπαιδευτικοί πότε θα γίνουμε συντεχνία;Tα συγχαρητήριά μου στους επαναστάτες αγρότες του Κιλελέρ!