0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 15, 2013, 12:12:13 pmΕφόσον ισχύει αυτό για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, γιατί δεν ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς; Είναι παράλογο νομίζω. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ συνάδελφε να δω που αναφέρει ότι οι διορισμένοι με ΑΣΕΠ στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα εξαιρούνται από αυτά;Άρθρο 35,κεφάλαιο β΄,νόμος 4024/2011:οι θέσεις που έχουν δοθεί μέσω διαγωνισμού εξαιρούνται απο τις μεταβολές του δημοσίου!Αν ψάξεις στο ιντερνετ και το βρεις,παρέθεσε το γιατί δεν ξέρω να το κάνω.
Εφόσον ισχύει αυτό για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, γιατί δεν ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς; Είναι παράλογο νομίζω. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ συνάδελφε να δω που αναφέρει ότι οι διορισμένοι με ΑΣΕΠ στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα εξαιρούνται από αυτά;
Παράθεση από: typos72 στις Ιουνίου 15, 2013, 12:26:18 pmΠαράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 15, 2013, 12:12:13 pmΕφόσον ισχύει αυτό για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, γιατί δεν ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς; Είναι παράλογο νομίζω. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ συνάδελφε να δω που αναφέρει ότι οι διορισμένοι με ΑΣΕΠ στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα εξαιρούνται από αυτά;Άρθρο 35,κεφάλαιο β΄,νόμος 4024/2011:οι θέσεις που έχουν δοθεί μέσω διαγωνισμού εξαιρούνται απο τις μεταβολές του δημοσίου!Αν ψάξεις στο ιντερνετ και το βρεις,παρέθεσε το γιατί δεν ξέρω να το κάνω.Θέλεις να μας βρεις και να μας αναφέρεις ακριβώς την σελίδα, κλπ όπου αναφέρεται το παραπάνω;Ο νόμος είναι εδώ: NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4024 - Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο − βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012−2015.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το εδάφιο Ζ του νόμου 4039/2012 αίρει την εξαίρεση της υποπερίπτωσης
Αγαπήτε Nikitasγια ποια διάσπαση μιλάς; Ο κλάδος ήδη διασπάστηκε στα δύο, οι έχοντες πάνω από 12 έτηκαι τα ερίφια προς σφαγή.Σε παρακαλώ ανάφερέ μου μια μόνο δήλωση που να καταδικάζει αυτό το διαχωρισμό.Μια ανακοίνωση της ΟΛΜΕ ότι δεν θα δεχθεί την διάσπαση του κλάδου σε δύο τμήματα.
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουνίου 15, 2013, 01:37:54 pmΕιλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα όμως! Συνάδελφε.θα το πω απλά:δεν βγάζω στην δημοσιότητα τα όπλα της δουλειάς μου,όσο και αν κάποιοι το επιθυμούν.Τις θέσεις μου τις εξηγώ στα δικαστήρια και αυτό που μιλάει για την δουλειά μου είναι το αποτέλεσμα.Όποιοι θέλουν επεξηγήσεις για το θέμα δεν έχουν παρά να περιμένουν τα αποτελέσματα!
Ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα όμως!
Τώρα μόλις έλεγε η ΕΡΤ ότι οι τεχνικοί της είχαν διοριστεί με ΑΣΕΠ. Και αναρωτιούνται αν θα ξαναδιαγωνιστούν για να καλύψουν εκ νέου τις όποιες θέσεις εργασίας εμφανιστούν.Με άλλα λόγια όλοι απολύονται ασχέτως του τρόπου διορισμού τους. Ούτε οι διορισμένοι με ΑΣΕΠ εξαιρούνται δυστυχώς.
Ο Νόμος 4039/2012 (Αρ.Φ. 15, 02/03/2012): "Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό."Νόμο 3890/2009 δεν βρίσκω, παράθεσέ μας παρακαλώ σύνδεσμο.Δεν ζητάω ερμηνεία, τον νόμο ζητάω, για να ανεβάσουμε εδώ στο pde όλη την νομοθεσία ώστε να ενημερώνονται οι συνέδελφοι εκπαιδευτικοί.